Neki znaci su skloniji prevari nego drugi, ali to ne znači da će to i učiniti. Međutim, ako primetite neku od ovih stvari, imamo loše vesti za vas.

Ovan

Ako Ovan vara, to je verovatno što želi više uzbuđenja u vezi. Voli da izlazi, radi stvari i upušta se u avanture, a ako ne možeš da ga pratiš, verovatno će se okrenuti nekoj koja može. Ako iznenada počne da ti ukazuje na sve stvari koje radiš pogrešno, a ti nemaš pojma odakle sad to, verovatno pokušava da sebe uveri da nisi dovoljno dobra za njega i da ima smisla da se okrene nekoj drugoj.

Bik

Ovaj znak retko vara i to će učiniti jedino ako se do ušiju zaljubi u neku drugu. Ne vole seks na jedno veče i velike su šanse da će oženiti devojku sa kojom te prevari. Ako te je prevario, žao nam je, ali to je kraj.

Blizanci

S obzirom na to da im je potrebna konstantna intelektualna stimulacija, pre će varati emotivno nego fizički. Neće želeti da saznaš za to, tako da će njegovi tekstovi, mejlovi i društvene mreže iznenada ostati van tvog domašaja. Čak ni ne pokušavaj da im tražiš šifru za pristup jer je nećeš dobiti.

Rak

Rak po prirodi nije neveran i neće se lako odlučiti na to. Ali ako osetljivi pripadnici ovog znaka kod kuće ne osećaju ljubav, potražiće je na nekom drugom mestu.

Lav

Ovaj znak ne vara često jer mu ne treba drama. Ali apsolutno mrzi ideju starenja i zbog toga krizu srednjih godina može da proba da reši prevarom. Sigurno ćete i nakon toga voleti, ali jednostavno prezire činjenicu da stari.

Devica

Device su diskretne i misteriozne kada su verne, a još su gore kada su neverne. Veoma ih je teško uhvatiti na delu i češće će to same priznavati i pre nego što neko otkrije istinu.

Vaga

Ovaj znak obožava da vara. Zapravo, toliko je dobar da u isto vreme može da održava više veza. Veruje u brak i zbog toga neće tražiti razvod. Vaga ne vara jednom, ona je serijski poligamista.

Škorpija

Škorpije ne varaju, što je pomalo čudno s obzirom na to da su tako strastvene i senzualne. Veoma ozbiljno shvataju brak i ljubav i varanje za njih nema nikakvog smisla. Ali ako ih partner više ne uzbuđuje, završiće vezu pre nego što krenu dalje.

Strelac

Ovaj znak je jako teško naterati da se nekome posveti, pa ne čudi da Strelac obožava da vara. To je za njih poput igre. Nove osobe i nova iskustva preveliko su iskušenje. A pošto ne kapiraju da je varanje loše, ne mogu da prestanu da pričaju o tome.

Jarac

Jarac neće imati problem da prevari partnera ako veruje da će dobiti nešto što mu u tom trenutku treba, poput unapređenja ili divljenja koje ne dobija kod kuće.

Vodolija

U pitanju je još jedan znak koji se okreće emotivnom, a ne fizičkom neverstvu. Zapravo, toliko su intelektualno znatiželjni da možda čak neće ni znati da varaju. U nekom trenutku moraće da prestane da šalje te zavodljive poruke pre nego što je odvedu tamo gde ne želi da bude.

Ribe

Ribe imaju živahnu maštu, ali ponekad te fantazije nisu dovoljno magične za njih. Zbog britkog uma, mogu da budu veoma kreativne kada varaju – od jedinstvenih lokacija do prilično opširnih i ubedljivih izgovora. Ponekad će vam možda čak i priznati šta rade, ali će to učiniti na toilko kreativan način da nećete zapravo shvatiti o čemu se radi.

24sata