Na listi za odbornike u Skupštini grada ima jako puno mladih i ja ih podržavam,oni su naša budućnost, poručio je večeras (15.9.2016.) na tribini DNS-a u Gornjim Orlovcima predsjednik DNS-a Marko Pavić, pozivajući mještane ovog prijedosrkog naselja da svoj glas na izborima daju kandidatima DNS-a. „Na vama je da glas date kandidatima DNS-a a na nama je da nastavimo graditi Prijedor i naša sela“, rekao je Pavić.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je lokalna vlast u Prijedoru na čelu sa DNS-om uradila dosta kvalitetnih   infrastrukturnih projekata koje su ljudi iz Gornjih Orlovaca tražili.
“Većinu puteva smo asfaltirali, izgradili smo školu, završavamo društveni dom koji je dugo bio u imovinskom sporu i riješili smo pitanje vodosnabdijevanja na ovom području”, rekao je Đaković novinarima u Gornjim Orlovcima kod Prijedora.

On je dodao je DNS izuzetno zadovoljan podrškom koju ima od mještana Gornjih Orlovaca.

“Ovdje smo uvijek imali podršku i ove se godine nadamo maksimalnoj podršci da zajedno gradimo naša sela i grad”, naveo je Đaković.

Nosilac liste kandidata za odbornike u Skupštini grada, Duško Ivić je podsjetio na rezultate DNS-a u proteklim godinama i istakao da stranka iza sebe, u proteklih 12 godina bilježi samo rezultate. „DNS je stranka koja gradi Prijedor i tako će i ostati“ rekao je Ivić.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Želimir Kos rekao je da će se prvenstveno zalagati za ekonomski prosperitet, za što veći broj radnih mjesta kako bi se mladi zapošljavali, ostajali ovdje, stvarali porodice i živjeli.

“Zalagaću se da svaka inicijativa i zahtjev budu izneseni u Skupštini grada Prijedora da bismo ostvarili što bolji ambijent za naš grad, naš život i naš suživot u Prijedoru”, dodao je Kos.

Prisutnima su se obratili i kandidati Goran Banović i Slobodan Šormaz.

prijedor24h