Muškarac koji vas svodi samo na spoljašnji izgled nije u potrazi za vezom već samo za avanturom.

U vezi ste sa muškarcem, ali ne znate da procenite da li ga zanima samo seks ili nešto i više od toga. Odnosto, vi mislite da ste u vezi, a možda i niste? Možda ste samo avantura?

To je lako odgonetnuti, muškarac će vam uvek jasno staviti do znanja da ne želi da se upusti u bilo šta emotivno sa vama i da ga zanimaju samo zajednički trenuci koje ćete provesti gužvajući čaršave.

Na ovih 10 načina će vam staviti do znaja da želi samo seks i da ga ne zanima veza sa vama:

1. Primećuje samo vaš izgled

Nikada ne pokazuje interes za vašu karijeru, ne ceni vašu inteligenciju, humor ili stavove, ali zato će uvek primetiti da ste ‚‚baš seksi u tim uskim pantalonicama”.

Svi vole da dobiju kompliment, ali takođe žele i da ih neko ceni i zbog unutrašnjih kvaliteta. Muškarac koji vas svodi samo na spoljašnji izgled nije u potrazi za vezom već samo avanturom.

2. Svaki razgovor poprima seksualnu notu

Bez obzira na to o kojoj temi razgovarate, on odmah nađe način da razgovor pretvori u verbalnu predigru. Nakon vaše priče o uspešnoj prezentaciji koju ste održali na poslu, on samo komentariše da klijenti sigurno nisu skidali oči s vas jer ste prezgodni.

Kad mu kažete da padate s nogu od umora i da samo želite da se bacite pod tuš i legnete, on kaže da bi vam rado izmasirao leđa. Nema ništa loše u malim seksi upadicama, ali samo ako nisu deo baš svakog vašeg razgovora.

3. Ne izlazi sa vama

Sva vaša druženja događaju se između četiri zida i on nema nameru da ode sa vama bioskop na večeru ili na piće.

Njegova ideja dejta je ostanak na kauču i gledanje utakmice koju je on odabrao, a posvećuje vam se samo kada pokažete želju za fizičkim kontaktom.

4. Ljuti se ako odbijete seks

Svi ponekad imaju loš dan  kada im nije ni do čega, a kamoli do seksa. Muškarac koji ima osećanja prema vama će razumeti i neće i definitivno se neće naljutiti ako ga odbijete.

Muškarac koji je s vama samo zbog seksa ponašaće se uvređeno ako mu kažete ne i pokušaće da vas nagovori bar na brzinsku akciju pod čaršavima.

5. Izbegava predigru

Ako se muškarac odmah baca na glavni čin u spavaćoj sobi je to znak da je zainteresovan samo za seksualnu vezicu bez dubljeg povezivanja.

6. Ne upoznaje vas sa svojim prijateljima

Nemojte se začuditi, ali takav muškarac nije zainteresovan da vas upozna sa svojim najboljim prijateljem, omiljenom tetkom niti sa ekipom.

7. Ne zanima ga vaša porodica ili prijatelji

Skladno tome nije zainteresiran ni za detalje iz vašeg života. Verovatno ne zna ni gde radite, ni s kim živite ni od koliko članova se sastoji vaša porodica.

8. Večno je prezauzet

Na vaše SMS poruke i predloge za nalaženjem odgovara neodređeno. Njegovi odgovori uključuju sve od fraze ‚‚videćemo” preko ‚‚možda” do ‚‚imam nekih neodložnih obaveza” ako mu nudite varijante u kojima ćete morati da budete odeveni.

Svaki razgovor koji on započinje, ima seksualne konotacije, pa zašto biste se viđali ako imate nameru da ostanete obučeni?

9. Zove vas samo u svoj stan, a ne želi da bude u vašem

On vas zove u svoj stan gde može da kontroliše vreme i mesto susreta, kao i dužinu vašeg zadržavanja. Pa iako vam ‚‚dopusti” da ostanete preko noći, nikad vam ne napravi doručak ili skuva kafu. Ujutru se uvek žuri, jer ga čekaju brojne obaveze.

10. Ne želi vaše stvari u svom stanu.

Dobar deo nedelje provodite u njegovom stanu, ali i dalje morate krišom da operete zube njegovom četkicom. Pokušali ste da ostavite par komada svoje odeće kod njega, ali uvek ih je primetio i podsetio da ne zaboravite da ih onesete kući. On ne želi tragove vašeg prisustva u svom stanu.

Dnevno