Beogradska policija sinoć je privela Natašu Kandić, Sonju Biserko, Jelenu Milić, Stašu Zajović, Čedomira Jovanovića i još 17 članica raznih NVO zbog sumnje da već 20 godina kao plaćenici zapadnih obavještajnih službi rade na razbijanju Srbije.

Povodom ovog hapšenja, premijer Vučić je najavio da će Srbija, po uzoru na Rusiju, donijeti zakon da se sve NVO koje za svoj rad novac primaju iz inostranstva tretirati kao strani agenti.

RRA Srbije je donijela odluku kojom se vlasnicima DIS-a, Tempa, Rode, Ideje i ostalim feudalcima koji drže velike trgovačke lance i svojim reklamama svakodnevno terorišu građane Srbije i sprdaju se sa njihovim zdravim razumom, zabranjuje da ubuduće objavljuju idiotske reklame tipa “samo 299,99”, “Kupuj da bi uštedio” i sl.

Telekomu, MTS-u i VIP-u je naloženo da prekinu sa reklamama u kojima lažu da mobilne telefone prodaju za jedan dinar.

Javi tužilac je podnio optužni prijedlog da se navedene trgovačke i telekomunikacione kompanije zbog višegodišnjeg svakodnevnog obmanjivanja građana kazne novčanim kaznama koje se kreću u rasponu od 20 do 100 miliona evra.

Novak Đoković je izjavio da ga je sramota po kojoj cijeni je kupio desetak hektara zemljišta u podnožju Kalamegdana na kojima je otvorio porodični teniski-biznis centar, pa je odlučio da gradu uplati razliku do tržišne cijene zemljišta. Svjetski reket broj jedan je još saopštio da porez na svoje milionske zarade od danas neće plaćati u Monaku, već u Srbiji.

Vijesti sustižu jedna drugu. Svaka ekskluzivnija i ljepša od one prethodne. Slušam, a ne mogu da vjerujem. A spikerka čita li čita.

Danas su dnevne novine u Srbiji izašle bez sisa Mace Diskrecije, Zorice Đukić, Dare Bubamare, “srpske majke” (izvini majko) i njene kćerke Anastasije.

Nije objavljen nijedan tekst o tome šta je juče svom tek rođenom djetetu kupila ponosna mama Seka Aleksić, čuvena nacionalna umjetnica, širokim narodnim masama poznata i kao Zuhra Remizaj.

Uhapšen ubica Jelene Marjanović.

U proteklih sedam dana nijedan sveštenik SPC nije uhapšen zbog pedofilije. U znak zahvalnosti i pokajanja SPC je saopštila da popovi više neće reketirati vjernike i naplaćivati sahrane i krštenja, neće se baviti biznisom i voziti bijesne džipove, već će napokon početi da propovjedaju religiju koja se zove hrišćanstvo, a koju su oni odavno zaboravili.

Dragica Nikolić objavila imena donatora svoje fondacije.

Milorad Dodik je izjavio da je u sukobu interesa, da je vilu u Beogradu prvo izdao pod kiriju izraelskoj ambasadi a onda je kupio za kredit i da će u znak pokajanja navedeni objekat pokloniti za smještaj djece iz Republike Srpske koja čekaju na ljekarske preglede u Beogradu.

Zbog toga što je juče preskočio da Vučića upozori da mu CIA, u saradnji sa “žutom patkom” i pojedinim najbližim saradnicima sprema 37. državni udar, Dragan Vučićević je sam sebe smijenio sa mjesta urednika “Informera”. Sada će tu dužnost obavljati Bogoljub Karić, od oca Janićija, a od sutra taj ruski bilten biće štampan samo na ruskom jeziku.

Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović posjetili su groblje ubijenih srpskih civila u Bratuncu i groblje poginulih boraca VRS na Sokocu, a u sljedećih sedam dana posjetiće groblja ubijenih Hrvata i muslimana.

Predstavnici Srba, Hrvata i muslimana u BiH dogovorili su se da do kraja godine predaju sve posmrtne ostatke pripadnika druga dva naroda iz ratova devedesetih. Vele, dvadeset godina smo se ponašali kao divljaci, red je da jednom postupimo kao ljudi i unesrećenim porodicama omogućimo da sahrane svoje najmilije.

Slušam, a u sebi sve teže suzbijam navalu radosti. Ma kakve radosti, oduševljenja! Da nije skrivena kamera? Ali spikerka nastavlja da čita.

Skupština Srbije usvojila leks specijalis o oduzimanju imovine Miroslavu Miškoviću, Milanu Beku, Miodragu Kostiću i još 347 tajkuna, čija se vrijednost procjenjuje na 23 milijarde evra.

U Republici Srpskoj usvojen rigorozan zakon o porijeklu imovine, koji predviđa oduzimanje nelegalno stečene imovine Dodikovim kumovima i prijateljima, Ivanićevim direktorima, Karadžićevim ratnim ministrima i poslanicima i ostalim lokalnim knezovima.

Zbog toga što SAD intenzivno naoružavaju Hrvatsku, Vladimir Putin je potpisao ukaz o poklonu Srbiji protivavionskog sistema S 300, deset aviona “suhoj” i 20 migova 29.

Televizija Pink zatvorena, Željko Mitrović priveden zbog smrti svoje ljubavnice u Hajatu, RRA zabranio emitovanje Farme, Parova i sličnih rijaliti programa. Zabrana važi 99 godina.

Zorica Brunclik se ofarbala u crno, a Goran Tasovac se ošišao.

Srpski sportisti koji su osvojili olimpijske medalje odlučili da ogroman novac dobijen od Vlade Srbije uplate u fond za izgradnju stanova djeci bez roditelja. Uz objašnjenje da im na milione koje već imaju ne treba i novac uzet od siromašnog naroda.

Dragan Šutanovac se u ime DS izvinuo zbog paljenja zgrade Skupštine Srbije 5.oktobra 2000. i sveg zla koje su ta stranka i nekadašnja koalicija DOS nanijele državi i narodu.

Sjetim se, u čemu je jadac. Vjerovatno je prvi april. Pogledam, na kalendaru piše da je 17. oktobar. Godina 2016.

U do sada najvećoj akciji protiv organizovanog kriminala srpska policija uhapsila 1.000 sudija, 500 tužilaca i 3.000 policajaca, zbog sumnje da su u sprezi sa kriminalom.

Jok nisu, ja sam, sada već komentarišem. Glasno navijam.

Vuk Jeremić objavio da se u sljedećih pet godina neće kandidovati ni za jednu funkciju.

Vojislav Šešelj se izvinio građanima Srbije zbog toga što je svoje bavljenje politikom nakon povratka iz Haga sveo na sprdnju i obećao da će ostatak života zaista posvetiti borbu za bolju Srbiju.

Lepa Brena uhapšena zbog ogromnih dugova za struju, a u toku je akcija privođenja Gorana Bregovića, Cece Veličković, Ace Lukasa, Zdravka Čolića, Katarine Živković, Harisa Džinovića i još 67 estradnih zvijezda, zbog neprijavljivanja prihoda i utaje poreza, koji kod pojedinih pjevača dostižu iznose od po nekoliko stotina hiljada evra.

Severina snimila novi pornić.

A onda je sat zazvonio i probudio me. Nažalost, san se uvijek prekida kad je najljepše…

Press