U derbiju četvrtog kola najboljih rukometašica BiH,prijedorska Mira je ostvarila četvrtu pobjedu i zadržala korak na čelu tabele sa ekipom Grudeautoherc,sa kojom će odmjeriti snage u šestom kolu u Grudama.

Sportska dvorana Mladost u Prijedoru. Gledalaca: 500.Sudije: Zoran Raca(Banjaluka) i Miroslav Rakar(Topola). Delegat:Dragoja Banović(Prijedor). Sedmerci: Mira:10/7. Ilidža: 9/6. Isključenja: Mira 14., a Ilidža 18.minuta. Konačan rezultat: ŽRK Mira – ŽRK Ilidža 25:22(15:13).

ŽRK MIRA: Rosić, Vukman, Bašanović 6, Kunovac 10, Damjanović, Suvajac, Tintor 2, Kararić 1, Ćorić, Dr.Mutić, Vukliš (18.odbrana), Lukač 5, Sladaković, Je.Mutić 1, Torbica i Gligorević. Trener: Ljubica Ivetić.

ŽRK ILIDŽA: Galijatović, Mihajlović, Pavlović 3, Dejanović 5, Ždrale 2, D.Saletović 6, Čahtarević 2, J.Saletocić 2,I.Škaljić 2, N.Škaljić, Pandurović i Merdžanić(16.odbrana). Trener: Ensad Škaljić.

U derbiju četvrtog kola najboljih rukometašica BiH,prijedorska Mira je ostvarila četvrtu pobjedu i zadržala korak na čelu tabele sa ekipom Grudeautoherc,sa kojom će odmjeriti snage u šestom kolu u Grudama. Što se tiče susreta Prijedorčanki i Ilidžanki obilovao je grubostima i isključenjima, ali i dosuđenim sedmercima, pa su golmani Darijana Vukliš i Adela Merdžanić imale priliku da se iskažu maestralnim odbranama. Kod Mire Dunja Kunovac sa 10. pogodaka uz Azru Bašanović(6) i Nevenu Lukač(5) bile najjistaknutije, a Adela Merdžanić, Dragana Dejanović i Dina Saletović u suprotnoj ekipi.

prijedor24h