Postoji mnogo načina da nosite košulju ove sezone, a ključne riječi novog trenda su moderno i seksi.

Bijelu košulju sigurno imate u ormaru. Zapravo, ona je vječni i bezvremeni odjevni komad, koji bi svaka žena trebala da ima u ormaru, a može se kombinovati na doslovno sve – od farmerica do uskih ili širokih elegantnih suknji.

Tako bijelu košulju možete nositi kao dio uniforme za posao, ali i vikendom, za npr. kafu s prijateljicama.

No, možda niste znali kako ovaj komad može biti itekako seksi, koji možete nositi i tokom večernjih izlazaka. Donosimo vam 3 načina kako….

1. Duboki dekolte

Raskopčajte nekoliko dugmiča od vrha i iskombinujte košulju uz usku suknju do koljena, kratku kožnu ili skini farmerice te štikle ili čizme na visoku petu. Kaiš pričvršćen u struku takođe će odlično izgledati na ovu kombinaciju.

2. Na jedno rame

Ostavite prvih nekoliko dugmića otvoreno, i košulju sa jednog ramena svicite ka dole, po izboru. Košulju uvucite u donji dio kombinacije, kako bi izgledala još glamuroznije. Ponovno, to mogu biti pantalone ili suknja, a posebno će dobro izgledati da bude kompletno bijela kombinacija.

3. Izrezani topić

Za one nešto hrabrije, imamo sljedeće rješenje, koje možda izgleda komplikovano, ali je zapravo vrlo jednostavno. Obucite košulju na samo jedno rame, tako da ostavite prva tri dugmića otvorena. Drugi rukav omotajte oko struka te ga učvrstite čvorom na kraju.