Potrebno vam je da par sati ostanete nasamo sa partnerom, ali ne možete nikako od dece? Daćemo vam neke savete kako da ih smirite da biste mogli da uživate u romansi!

Pošto dođu deca, supružnici kao da zabora na život ispunjen romantikom i seksom koji su pre njih vodili. Evo 6 saveta koji će vratiti romantiku i u vaš dom!

1. Naučite vašu decu još od malih nogu da roditeljima treba par sati da razgovaraju “nasamo”

Kako portal ViralNova navodi, morate ih navikavati od malena i sa nima pričati o tome da mami i tati treba barem par sati ponekad da iza zatvorenih vrata razgovraju o računima, novcu i temama koje nisu za decu, i da tada ne smeju da vas ometaju.

2. Kada su vrata od vaše spavaće sobe zaključana da zaključana treba i da ostanu

Naviknite vašu decu da su vrata od spavaće sobe ponekad zaključana i da mogu da vam kucaju samo u slučaju da dolaze gosti, imate hitan poziv ili ako se u kući nešto pokvari.

3. Kada im kažete da ostanu u svojoj sobi da to ne znači da su kažnjeni

Naviknite vašu decu da kada im kažete da odu u sobu dok ih ne pozovete znači da budu u sobi i uče ili rade nešto kreativno, i da to ne znači da su kažnjena ili nepoželjna.

4. Iskoristite prednost koju pruža DVD kako biste zvukovima iz crtaća i filmova pokrili sve druge zvukove

Iako to nerado priznajete i vaša deca obožavaju TV. Zato iskoristite zvukove koje crteni filmovi i filmovi za decu imaju i posvetite vreme sebi i vašem partneru.

5. Idite na spavanje svi u isto vreme!

Utvrdite tačno vreme kada svi idu na spavanje. Kada se uverite da deca pavaju eto vam vreme koje možete posvetiti jedno drugome.

6. Iznad svega kominicirajte

Naravno ima dana kada se osećate iscrpljeno, slomljeno i treba vam tuš i spavanje, ali i tada ako ništa drugo razgovarajte sa svojim partnerom o proteklom danu.

Dnevno