Majka pretučenog mladića Bogdana Rakića iz Teslića, Roberta Glancer za RTRS govori o stravičnom događaju.

Majka je rekla da je duboko potresena, da je mladićevo stanje trenutno stabilno, ali da još ne znaju kakve će biti posljedice po njegovo zdravlje.

– Ogorčena sam što se to dešava kod nas, što više nismo sigurni ni kada hodamo ulicom. Danas se desilo meni, sutra se može desiti nekom drugom i tome treba stati u kraj – rekla je ona.

Roberta očekuje odgovarajuću kaznu za počinioce.

– Vidim da su uhapšeni počinioci, da policija radi svoj posao kako treba. Nadam se da će biti kažnjeni onako kako zalužuju – rekla je ona.

Roberta ističe da ne zna povod napada na njenog sina.

– Ne znam, vjerovatno su mislili malo da ga uplaše i istuku, ali se otelo kontroli, doveli su mu život u pitanje – rekla je ona.

Pripadnici Policijske stanice Teslić i Sektora kriminalističke policije Doboj uhapsili su Armina Јašarevića i Branka Јurića iz Teslića, zbog sumnje da su brutalno pretukli sugrađanina Bogdana Rakića.

Osumnjičeni su da su u noći između 1. i 2. novembra, na području planine Borja, fizički i na drugi način zlostavljali osmanaestogodišnjeg mladića, udarali ga po glavi i tijelu, sjekli kosu i bradu, nanijevši mu pritom teške povrede opasne po život, saopšteno je iz dobojskog CЈB.

RTRS