OVAN

POSAO: Uživaćete u domaćinskoj atmosferi i nećete se baviti poslovnim obavezama. Nemate ni jedan razlog za brigu. LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vam uliva osećaj sigurnosti i sreće. Ništa vas ne raduje više od harmoničnih odnosa u vašem domu. ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera.

BIK

POSAO: Možete da računate na odmor od poslovnih obaveza. Bez griže savesti se možete posvetiti nekim drugim stvarima. LJUBAV: Emocije su vas preplavile i veoma vam je važno da današnji dan provedete okruženi ljudima koje volite. ZDRAVLJE: Manji problemi zbog umora.

BLIZANCI

POSAO: Niste fokusirani na posao, niti smatrate da bi to danas trebalo da vam bude važno. Radije ćete se opustiti. LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada ali još uvek nemate neki konkretan odnos sa njom. Biće vam potrebno vreme da se zbližite. ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

RAK

POSAO: Očekuje vas veoma prijateljska atmosfera u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Ne očekuju vas nove brige. LJUBAV: Sasvim ste opušteni i ne tragate za novim dešavanjima jer uživate u onome što imate trenutno. Zadovoljni ste. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme.

LAV

POSAO: Moguće je da vas očekuje važan razgovor sa nadređenima u narednim danima, pa danas dosta razmišjate o tome. LJUBAV: Želite da prenesete vezu sa voljenom osobom na neki viši nivo. Važno vam je da vaša ljubav postane javna i zvanična. ZDRAVLJE: Manji problemi sa kičmom su mogući.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu u kom ćete biti maksimalno opušteni i rasterećeni. Ne očekuju vas poslovne obaveze. LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je povezana sa inostranstvom, povoljan je dan za komunikaciju sa njom. ZDRAVLJE: Puni ste energije!

VAGA

POSAO: Finansije su stabilne, a to vam je trenutno najvažnije. Imate više samopouzdanja kada ste materijalno dobro potkovani. LJUBAV: Rešili ste neke unutrašnje dileme koje ste imali i sada na miru možete da se posvetite odnosu sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola u velikoj meri.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate poverenje u svog poslovnog partnera, kao i u njegovo obećanje da će sve obaviti kako treba. LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa bračnim partnerom. Verujete jedno drugome i vaša ljubav je stub vaše porodice. ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete ipak imati neke manje poslovne obaveze, ali ne treba da brinete, brzo ćete ih završiti. LJUBAV: Za sada vam odgovara mirna situacija na ovom planu. Rešili ste da uživate sa voljenom osobom i da se opustite u romantičnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

JARAC

POSAO: Pred vama je dan u kom treba samo da se opustite i da uživate! Nećete imati nikakve poslovne obaveze! LJUBAV: Vaše srce je puno ljubavi, kako za vašeg partnera tako ia za sve bližnje kojima ste okruženi. Pozitivan dan je ispred vas. ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve smetnje.

VODOLIJA

POSAO: Privatni posao cveta, a vi ste zadovoljni rezultatima koje imate. Smatrate da će u budućnosti sve biti još bolje. LJUBAV: Unutar svog doma nalazite mir i ljubav koji su vam neophodni. Ne očekuju vas nikakve trzavice na ovom planu. ZDRAVLJE: Povedite računa o svom stomaku.

RIBE

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da pokrenete neki novi posao vezan za trgovinu. Danas ipak nije dan za to. LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je ispunjena toplinom i ljubavlju. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji! ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

Izvor: Krstarica