OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Sklopićete veliki posao. LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i lako skrećete pažnju na sebe. Možete da računate na lepa dešavanja sa novom osobom. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste jer do vas dolaze lepe vesti. Možete da se nadate veoma pozitivnim rešenjima na polju finansija. LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv splet okolnosti na emotivnom planu. Dolazi vam susret sa osobom koju ne očekujete. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete sasvim opušten dan u kom nećete imati previše obaveza. Moguće je da ćete ranije otići kući i uživati u vikendu. LJUBAV: Partner vam je pripremio neko lepo iznenađenje. Uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno. ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

RAK

POSAO: Moguće je da vam neka rešenja na ovom planu dolaze sporo ali to ne znači da nećete ostvariti uspeh kom težite. LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama i druženjima. Niste trenutno spremni za nešto ozbiljno. ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta.

LAV

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novih poslovnih projekata, pa se potrudite da smislite kreativne ideje. LJUBAV: Možete da očekujete neke neobične preokrete na ovom planu. Pred vama je veoma uzbudljiva situacija. ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt.

DEVICA

POSAO: Konačno ćete uspeti da dođete do nekih važnih informacija koje će promeniti vaše mišljenje o poslovnoj situaciji. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate novom poznanstvu. Prilika za novu ljubavn vezu vam dolazi. ZDRAVLJE: Umor i neispavanost.

VAGA

POSAO: Moguće je napredovanje na poslu. Zadovoljni ste jer smatrate da se nalazite na pravom mestu u pravo vreme. LJUBAV: Možete da očekujete obnavljanje ljubavi sa svojim partnerom. Vraćaju vam se stare emocije, koje ste nekada davno delili. ZDRAVLJE: Moguća je prehlada!

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da održite pozitivan imidž pred svojim kolegama. Jako vam je važno da vas ljudi dožive na pravi način. LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas očekuje neke promene. Da bi vaša veza uspela, potrebno je da se više prilagođavate. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema.

STRELAC

POSAO: Pred vama je mogućnost da obnovite neku poslovnu saradnju iz prošlosti. Pod novim okolnostima dolazite do boljih rezultata. LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vazdušnom znaku, možete da se nadate pozitivnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati preterano važne promene ili velika dešavanja na poslovnom planu. LJUBAV: Pokušajte da prihvatite iskrenost svog partnera i nemojte da ga osuđujete zbog nekih sitnica. Pokažite mu da imate veliko srce. ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće tokom celog dana! Sve što dotaknete pretvara se u zlato. LJUBAV: Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, možete veoma lako privući njenu pažnju. Vreme je da se zbližite jedno sa drugim. ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

RIBE

POSAO: Dolazite do neočekivanih dešavanja na poslovnom planu. Ipak, veoma ste snalažljivi, pa vam ništa ne predstavlja problem. LJUBAV: Uživaćete u strastvenim trenucima sa jednom opuštenom osobom. Prijaju vam vaši neobavezni susreti. ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke.

Izvor: KRSTARICA