Možda neće izgovoriti one dve čuvene reči “Volim te”, ali će vam svakako to pokazati određenim postupcima. Recite nam šta je u horoskopu, a mi ćemo vam reći kako kaže “volim te”, piše Super žena.

Ovan

Muškarac Ovan vam svojom podrškom poručuje da vas voli. Kada voli, on je vaš najveći navijač u svim poljima života. Obožava kada ste takmičarski nastrojeni čak i kada ga pobedite, on će vas još više obožavati.

Muškarac Bik svoja osećanja ispoljava tako što će vas štiti, možda nekad i preterano. Njegova podrška je nepokolebljiva!

BlizanacKada muškarac Blizanac uđe u raspravu sa svojim partnerom konačno uspeva da vidi stvari iz tuđe perspektive i u većini slučajeva promeni mišljenje. Tada shvata i da vas voli zbog toga.

RakKada imate loš dan Rak će biti taj koji će vas uzeti za ruku i izvesti napolje u šetnju. Ćutaće će i pustiće vas da se “izduvate”. To je jedan od najboljih načina na koji iskazuju svoju ljubav.

LavLav pokazuje ljubav tako što vam jasno stavlja do znanja koliko vas želi, ceni i voli. Ponosno vas predstavlja prijateljima, porodici i kolegama.

Ljubav pokazuje ne samo tako što vam nudi savet već tako što i prihvata i usvaja savete koje vi njemu dajete.

VagaOstaje u kontaktu sa vama. Ne treba mu razlog da bi vas pozvao ili vam pisao, jednostavno ima potrebu da vam se javi i vidi kako ste.

ŠkorpijaŠkorpija će jednostavno pitati: “Kako mogu da budem bolji?”. Muškarac rođen u ovom znaku zbog žene koju voli želi da postane najbolja verzija sebe.

StrelacOnog trenutka kad vam saopšti da pakujete kofere znajte da je ozbiljan u vezi sa vama. Biće to neka destinacija na koju se vama ide i koju ste možda nehajno pomenuli u nekom razgovoru.

Jarac će vas iznenaditi neobičnim poklonom kao što je SPA ili vaučer za omiljenu radnju. Dobro pamti detalje koje vas čine srećnim i to je njegov način da vam kaže da vas voli.

VodolijaVodolija će oponašati vaša dobra dela, možda će dati novac u humanitarne svrhe u vaše ime, ali svakako će uraditi nešto što vas ispunjava i budi strast u vama.

RibeRibe će vas pitati kako je protekao vaš dan bez da su prvo ispričale nešto o svom. Trenutak u kojem shvatite da vas pomno sluša je trenutak u kojem se zaljubio u vas.