OVAN

POSAO: Nestrpljivi ste da završite neke poslove, iako trenutno nije momenat za to. Pokušajte da se posvetite drugim stvarima. LJUBAV: Vaša nervoza ne može dobro uticati na odnos sa voljenom osobom. Moguće je da vam samoća više prija. ZDRAVLJE: Glavobolja vam stvara probleme.

BIK

POSAO: Vaša zabrinutost ima realnu osnovu. Ipak, potrudite se da sačekate da vam se slika još malo razbistri. LJUBAV: Ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, polako postajete svesni toga da joj se bliži kraj. Nova ljubav će vam doći. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da neku poslovnu saradnju privedete kraju. Ne dopada vam se impulsivnost druge strane. LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na polju flerta. Novo poznanstvo vam dolazi. ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma.

RAK

POSAO: Razmišljate o prekidu radnog odnosa. Moguće je da ćete se u narednim danima odlučiti na to da date otkaz. LJUBAV: Smatrate da je vaš partner preterano promenljiv i teško vam je da imate puno poverenje u njega. Ipak, dokazaće vam svoju ljubav. ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

LAV

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu. Ne biste trebali da imate previše obaveza. LJUBAV: Dopada vam se jedna slobodoumna i strastvena osoba. Želite da joj pokažete koliko vam znači. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite nivo holesterola.

DEVICA

POSAO: Finansijska situacija je za vas izvor briga trenutno. Ipak, na kraju će vam doći neka iznenadna pozitivna rešenja. LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vatrenom znaku. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

POSAO: Najbolje bi bilo da ne donosite nagle poslovne odluke tokom današnjeg dana. Posvetite se rutinskim obavezama. LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu neke emotivne veze, ili možda čak i braka. Nervoza je prisutna. ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je mnogo poslovnih obaveza. Moguće je da se nalazite u prilično haotičnoj situaciji na ovom polju. LJUBAV: Nemate dovoljno blizak odnos sa voljenom osobom ali planirate da promenite svoj stav i da poradite na vašoj vezi. ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu.

STRELAC

POSAO: Vi bi trebalo da imate slobodan dan u kom nećete biti preopterećeni obavezama i poslovima. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, sasvim iznenada možete da upoznate veoma zanimljivu osobu koja će vas očarati i osvojiti. ZDRAVLJE: Puni ste energije!

JARAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o drastičnim promenama kada je u pitanju vaš privatni posao. Ipak, niste još uvek sasvim sigurni. LJUBAV: Potrudićete se da smanjite nervozu koja je prisutna u okviru vašeg doma. Ne želite da se udaljite od partnera. ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici.

VODOLIJA

POSAO: Prepiska sa nekim od poslovnih saradnika vam može doneti nove, veoma korisne i zanimljive informacije. LJUBAV: Ukoliko budete pokazali nervozu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, mogli biste da je odbijete od sebe. ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u grlu.

RIBE

POSAO: Očekuje vas značajno finansijsko poboljšanje. Na ovom planu ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. LJUBAV: Možete da očekujete stabilnu emotivnu situaciju iako vam se nekada čini da se partner promenio prema vama. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa žlezdama.

Izvor: KRSTARICA