Merkur i Jupiter u kvadratu donosi uzbudljiv dan i znatno manje stresan od katastrofične srijede.

OVAN (21. mart – 20. april)

Imate pregršt ideja koje će naići na pozitivan odziv kolega i nadređenih. Ovnovi se nalaze u problematičnom periodu kada je ljubav u pitanju. Sklonite svoje rogove dok nije kasno. Opšti pad energije i iznemoglost.

BIK (21.04.-20.05.)

Izbegavajte rizične poslove, posebno sa ljudima sa kojima niste prethodno sarađivali. Pronalazite partnera u bliskom okruženju. Bolovi u vratu.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Vaša energija i preduzimljivost pokrenuće i najveće lenjivce. Novčani dobitak. Blizanci su u stalnoj potrazi za uzbuđenjem,, a jedna osoba to može da vam pruži. Čuvajte se povreda i lomova.

RAK (21. jun – 22. jul

Ovo je neočekivano povoljan dan za novčane transakcije. Slučajan susret sa osobom iz prošlosti pokrenuće buru osećanja. U dobrom ste raspoloženju.

LAV (23. jul – 22. avgust)

“Ja ću” je ključna reč za Lava i opravdaćete ovaj moto. Bićete ključni igrač i izvršilac posla. Vašu nestalnu prirodu želi da smiri jedna Vodolija. Nervoza.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Osetićete veliko olakšanje i zadovoljstvo kada jedan projekat privedete kraju do kraja nedelje. Jedna Vodolija na sve načine pokušava da dođe do Vas. Više spavajte.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Prija Vam timski rad, tako vaše diplomatske sposobnosti dolaze do izražaja. Harmonični odnosi sa partnerom. Slobodne Vage upoznaju intrigantnu osobu u znaku Srelca Ili Škorpije. Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 22. novembar)

Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mestu. Očekujete manji priliv novca. Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite. Osećate se dobro.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi na poslovnom i privatnom planu. Prija vam društvo osobe u znaku Bika, ali taj odnos nema perspektivu. Mogući su problemi sa sinusima.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Vladajući Saturn vam ne dozvoljava da adekvatno izražavate emocije, vreme je poradite na skladu spoljašnjeg i unutrašnjeg biće. Problemi sa zubima.

VODOLIJA (22. decembar – 19. januar)

Imate zanimljive planove, ali ne možete da ostvarite baš sve što naumite. Ipak, važno vam je da postoji razmena ideja, to vas pokreće. Ne pokazujete osećanja iz straha da ćete biti odbačeni, ali čak i vi znate da ste sada preterali. Više komunicirajte. Osećate se dobro.

RIBE (20. februar – 20. mart)

Vaše kreativne sposobnosti sve teže dolaze do izražaja. Želite da zavedete jednu osobu samo imajte na umu da vašem znaku nisu svojstvene kratke avanture, s obzirom da Osećate se dobro.