Merkur u Jarcu, a Uran u Ovnu, donose turbulentan i stresan dan, pun izazova ali i ljubavnih promena.

OVAN (21. mart – 20. april)

Imaćete veliki uspeh na poslu, novčani dobitak do kraja dana. Upuštate se u vezu sa osobom sa kojom sarađujete. Ako uspete da razdvojite emocionalnu povezanost od obične avanture, nećete imati problema. Dobro se osećate.

BIK (21.04.-20.05.)

Vreme je da se pouzdate samo u svoje sposobnosti I ideje. Zaljubljeni ste ali nepoverljivi prema partner. Slobodne Bikove očekuje uzbudljiv februar. Umorni ste od prevelikih obaveza.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Napokon rešavate status na poslu, dobićete zasluženu nagradu. Slobodni Blizanci posmatraju I polako biraju. Zauzeti pripadnici znaka uživaju sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

RAK (21. jun – 22. jul)

Pozitivna energoja na poslu I pohvale saradnika I nadređenih. Ulazite u mirno I harmonično razdoblje sa voljenom osobom. Mnogim Rakovima stoji ozvaničavanje veze ovog februara. Stres I nesanica.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Kada kontrolišete sujetu ,lepe stvari se dešavaju.

Neko vam se udvara I daje do znanja da ima ozbiljne namere. Lavovi koji su u braku, uživaće u harmoničnoj atmosferi. Povedite računa o ishrani..

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Ne dajete sve od sebe, Obiće Vam se o glavu kriticizam bez uvida u sopstveno ponašanje. Uvek prodorna i analitična Devica neće baš najbolje definisati svoje emotivno stanje. Glavobolja.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Neočekivani troškovi koje ćete nadoknaditi do kraja nedelje. Niste raspoloženi za ljubavne kontakte. Prija Vam samoća. Alergija i pad imuniteta.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 22. novembar)

Budite uporni i ostvarićete zavidne rezultate do kraja dana. Okrenuti ste poslovnim obavezama I ne stižete da se posvetite ljubavnom životu. Više se odmarajte.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Izbegavajte velika ulaganja, nije dan za radikalne odluke. Zaokret na ljubavnom planu, neko će Vam otvoreno pokazati svoja oseća. Izražena nervoza I promene raspoloženja.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Pokušajte da se kontrolišete jer je nekome namera da vas izbaci iz takta i tako diskredituje. Zaljubljeni ste pa Vam ni ovaj stresan dan nije naporan. Bolovi u kostima.

VODOLIJA (22. decembar – 19. januar)

Položaj Saturna, omogućava vam podršku kolega i nadređenih u svim segmentima posla. Upoznajete osobu koja će Vas potpuno očarati. Potreban Vam je odmor da se resetujete.

RIBE (20. februar – 20. mart)

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Jedan izlazak biće dovoljan da Vam se preokrene ljubavni život. Osećate veliki nalet energije.