Horoskop za četvrtak, 9. februar!

OVAN

Pre nego što prihvatite posao sa inostranstvom, posavetujte se sa iskusnim ljudima u toj oblasti. Veoma je važno da saznate sve detalje, da se kasnije ne biste kajali što vas je povukao finansijski momenat.

BIK

Finansije nisu ni dobre, ni loše – naučili ste da ekonomišete. Umete da raspolažete i sa malim i sa velikim parama, pa pokušajte i da uštedite neku sumu novca. Za sada vaše finansije stagniraju. Tapkate u mestu.

BLIZANCI

Potrebna vam je istrajnost da se izborite sa teškoćama i da situaciju iskoristite za naredna dešavanja, a to je uspeh na poslu. Ovde se najviše misli na finansijski uspeh, rešavanje nagomilanih dugova i lepu zaradu. Napeti odnosi sa kolegama.

RAK

Sledi rasprava sa kolegama o podeli zarade. Ukoliko imate partnera u poslu, došlo je vreme da razmišljate o razdvajanju i da svako krene svojim putem. Budite obazrivi i vodite računa kakve poteze povlačite, s kim se dogovarate i šta potpisujete.

LAV

Kolege neće u potpunosti razumeti šta, u stvari, hoćete, a na vama je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti. Ovde je najvažnije da imate podršku nadređenih, koji će vas u potpunosti podržati. Imate i sreće, sve će ići po planu.

DEVICA

Finansije prate vaše aktivnosti. Ovog dana je najvažnije da razmislite kako i kada treba reagovati u nekoj situaciji. Vaše nagle odluke mogu da vam naškode na poslovnom planu, a nikako da vam pomognu. Svojom tvrdoglavošću ništa nećete postići!

VAGA

Nemojte dozvoliti da dođete u situaciju da se svi okrenu protiv vas, a upravo ste na tom putu – da budete odstranjeni iz nekih važnih i velikih poslova. Naučite da čujete mišljenja starijih kolega koje postižu uspehe na poslu. Dobićete dobre savete.

ŠKORPIJA

Nezaposlene Škorpije već duže vreme čekaju odgovor za neke poslove za koje su konkurisale i sad je vreme da krenete na razgovore i da odaberete posao koji vam najviše leži i za koji ste se toliko vremena spremali.

STRELAC

Ovaj dan je veoma težak po pitanju poslovnih rezultata. Imaćete vremena da se prilagodite, da ispravite svoje greške da ne bi došlo do loših finansija, odnosno da ne dobijete očekivani novac. Vodite računa.

JARAC

Ako prevaziđete izvesne teškoće, već tokom dana će se desiti poboljšanje u vidu novih poslovnih ponuda. Nezaposleni pripadnici ovog znaka dobijaju željeni posao. Preko prijatelja dobijate ponudu i preporuku.

VODOLIJA

Dosta je bilo iščekivanja, sada sa reči treba da pređete na dela i da pokažete koliko vredite. Ovaj dan vam je potpuno isplaniran. Nemojte ništa raditi unapred, rešavajte ono što vam je zaostalo. Dan je povoljan.

RIBE

Trenutno ste u planovima koji nisu realni. Toliko toga ste sebi natovarili na leđa, a i sami ste svesni da je to nemoguće postići. Nema potrebe za tim, jer nove poslove nećete odraditi kako treba ako ne završite započete.