Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

POSAO: Što se tiče poslovnih dešavanja, Ovnovi bi trebalo da budu izuzetno zadovoljni. Nove mogućnosti za zaradu i nove ideje stižu sa raznih strana, tako da bi trebalo na vreme da se pripremite i da vidite i odlučite šta ćete prihvatiti, a šta ne.

LJUBAV: Sa vašim ljubavnim životom je sve u redu, fali vam samo malo uzbuđenja. Ako to partner ne prepoznaje kod vas, pokušajte da ga podstaknete i uključite u ostvarenje svojih skrivenih želja. Slobodnim Ovnovima ljubav se smeši i to pod neobičnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se rešite prekomernog pušenja i konzumiranja velike količine kofeina. Statičan posao i stres, doprinosi da se osećate slabo, umorno i potpuno iscrpljeno. Aktivirajte organizam, boravite više u prirodi.

BIK

POSAO: Posao koji je vezan za inostranstvo može doneti odličnu poslovnu situaciju, kao i dobru ličnu zaradu. Naravno, ovde se radi o dobitku kompanije za koju radite. Osoba od poverenja, koja vam je ujedno i bliska, može da vam pomogne da realizujete poslove sa inostranstvom.

LJUBAV: Uživaćete u razumevanju i podršci partnera, a sve kritike upućene na vaš račun shvatite kao dobronamerne savete, kako bi ste izbegli bespotrebne nesporazume. Osoba koja je prethodnom periodu plenila vašu pažnju, može preuzeti inicijativu .

ZDRAVLJE: Pravo je vreme da prevladate svoje strahove. Izbacite loše navike, izolujte se od stresa koliko god je to moguće. Tek kada prestanete da se stresirate oko svakakvih gluposti i kada naučite da kontrolišete svoj bes, vaše zdravlje će početi da se poboljšava.

BLIZANCI

POSAO: Stalno ste u dilemi šta činiti sa vanrednim finansijama, da li da ulažete u nešto ili ne. Odlučićete se da proširite posao kojim se bavite. Smatrate da ste na vrhu karijere, a to želite i da pokažete, pa ćete shodno tome imati i dosta ulaganja.

LJUBAV: Pojaviće se osoba koja će vam povratiti veru u ljubav. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, nemate razloga za brigu. Možete se istaći na jedan vrlo poseban i drugačiji način I obezbediti vodeću poziciju .

ZDRAVLJE: Budite na oprezu – kreće razdoblje pojačanog stresa. Na vama je da se malo više zainteresujete za zdrav način ishrane. Promenite navike i osećaćete se mnogo bolje i zadovoljnije. Ne oklevajte da uložite u svoje obrazovanje.

RAK

POSAO: Sva dugovanja i potraživanja rešavate svojim radom. Očekujte zaradu sa strane, na koju nikada niste računali. Svojim radom i trudom ste to i zaslužili. Poželećete da kupite i nekretninu. Ipak, nemojte preterivati, ostavite nešto i za kasnije.

LJUBAV: Pravo je vreme za ljubav – ona vam ide u susret totalno neočekivano. Sve će se desiti toliko brzo da ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Možda se radi o nekome iz prošlosti, možda samo o nekome ko na tu osobu neodoljivo podseća.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda. Zdravstvene prognoze nisu loše za početak nedelje, međutim kako vreme odmiče, moguće su stomačne tegobe. Moguće da ste se zarazili virusom i da vam se viroza projektovala na stomak.

LAV

POSAO: Kao što ste u prethodnom danu stagnirali, čak imali i veće padove, sada sledi poboljšanje. Lagano osećate olakšanje i ozbiljne promene na koje je većina vas bila primorana. Kada nešto ne uradite svojom voljom, tada se univerzum sam pobrine da do promena dođe.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, ništa sem flerta i neobaveznih veza neće vam poći za rukom, jer svaka potencijalna ozbiljnost u tom pogledu može se završiti pre nego što i započne.

ZDRAVLJE: Dopustite društvu da vas razveseli. Osećaj malaksalosti, mučnine će obeležiti kraj nedelje, pa ćete imati vremena da za vikend malo više povedete računa o hrani. Prestanite da pušite, jer to će dodatno pogoršati već komplikovanu situaciju.

DEVICA

POSAO: Sada imate snažniju volju i bolju moć opažanja, a originalne ideje lako će se primeniti, jer trenutno možete učiniti mnogo stvari koje drugi ne mogu. Koristite svaki vid reforme. Povoljno je sve što uključuje rzik.

LJUBAV: Vaša energija savršeno se uklapa sa partnerovom. Ovo je nedelja harmonije i skladnosti u vašem emotivnom odnosu, čak i sitni sukobi nastali zbog vaše nesigurnosti, ne mogu promeniti tok dešavanja.

ZDRAVLJE: Ne gubite energiju na pogrešne ljude ili jadikovanje. U poslednje vreme ste skloni depresiji. Obavezno bi trebalo da posetite lekara, da obavite analize koje vam on bude preporučio.

VAGA

POSAO: Sada imate veću potrebu za slobodom i nezavisnošću, pa ćete imati ideje u vezi sa proširenjem posla ili započinjanjem samostalne ili honorarne delatnosti. Više ćete trošiti, ali i očekujete bolju zaradu, ako postoje uslovi da radite na procenat.

LJUBAV: Prevelik broj obaveza može uticati na vaš odnos sa partnerom, jer on neće biti u stanju da razume i prihvati trenutnu poslovnu agendu. Budite oprezni, birajte reči kako ga bez potrebe ne bi ste dodatno povredili.

ZDRAVLJE: Odmarajte se što više, da bi ste povratili snagu koju ste na početku nedelje izgubili. Ojačajte imunitet konzumiranjem suplemenata na bazi vitamina i minerala.

ŠKORPIJA

POSAO: Izlazite iz perioda nestabilnosti i ranjivosti, a problemi koje ste poslednjih dana imali, lagano počinju da se rešavaju. Ovo je povoljan dan za one koje se bave turizmom, ali i za one koji kreću na odmor. Bićete brži, direktniji i nametljiviji, što inače nije u vašoj prirodi.

LJUBAV: A ova nedelja biće posebna renesansa u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, već pomenuta mesta su idealna prilika da upoznate nekog ko vas može zainteresovati, i ako se može desiti da sa tom osobom prvo uđete u konflikt i da svađa bude početak poznanstva.

ZDRAVLJE: Već neko vreme ste u konstantnom stresu, pa će biti više izraženi simptomi vezani za pojavu ekcema. Da bi ste sve to ublažili i izlečili, potrebno je da dobijete odgovarajuću terapiju.

STRELAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, imaćete priliku da uđete u rizične aktivnosti, što vam takođe nije svojstveno. Nagle i radikalne promene povezane sa finansijskim rizikom mogu biti uspešne samo ako su planovi dugoročni.

LJUBAV: Potrebno je da promenite stav prema onome što vas muči, kako bi ste došli do pravog rešenja jer ono što uporno partneru prebacujete, zapravo je vaša greška. Vaša lična nesigurnost ozbiljno preti da ugrozi vaš emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama koje treba sanirati na vreme. Zbog pada imuniteta, poželjno je uzimati što više vitamina C. Pokušajte se odmoriti i malo više se posvetite svom zdravlju. Bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju imuniteta.

JARAC

POSAO: Obratite pažnju da ne dođe do gubitka, krađa ili da budete meta prevaranata i lopova. Ako očekujete novac od nasleđa ili čekate kredit, suma će biti prepolovljena. Iako se stanje popravlja, troškovi i dalje prevazilaze vaše mogućnosti.

LJUBAV: Nema potrebe žuriti sa odlukom sa kim ući u vezu jer će se osoba sama izdvojiti i izboriti za vas. Ako ste u vezi ili braku, ovo je nedelja u kojoj se ništa neće desiti na šta bi trebalo da budete upozoreni, štaviše, aspekti su nezahvalni za prognozu, jedino što je sigurno – ništa loše vam neće doneti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je puno pozitivne energije i optimizma. Poboljđanje će nastupiti, samo pod uslovom da budete disciplinovani i istrajni u lečenju. Ništa nije zabrinjavajuće i sve ćete dovesti u normalu.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je dan za završavanje poslova, a ako nemate posao možete pronaći poslovnu poziciju upravo tamo gde ste oduvek želeli da radite. Sada je bitno samo ono što ima svrhu za vas. Bićete pretrpani raznim informacijama.

LJUBAV: Uspostavite balans između porodičnog i društvenog života i oslobodite se dugogodišnjeg samoobmanjivanja da je sve u redu. Oslobodite se stresa koji vodi u melanholiju i depresiju, tako što ćete naći oduška nekim vidom umetničkog delovanja.

ZDRAVLJE: Potreban vam je aktivan odmor. Ne teba da usporite svoje aktivnosti. Odradite kompletnu analizu organizma! Vaš organizam je premoren i zato su vam neophodni lekarski saveti da bi ste ga u što kraćem roku oporavili. Najviše bi vam prijao boravak u prirodi.

RIBE

POSAO: U ovom danu nećete tačno znati šta i kako treba da uradite, ali imaćete kapacitet da radite i da budete inicijator poslova koji su vezani za neke detalje. Ukoliko radite, imate šansu da se dokažete, pa će vas okolina shvatiti kao nekoga ko se lakta.

LJUBAV: Na ljubavnom planu ćete se rešiti prepreka i poteškoća. Prepustićete se ljubavi i nesputanom uživanju. Veza će oživeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite pratneru putovanje koje će osvežiti vašu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam zglobovi i koža. Posvetite se tome na vreme da ne bi prešlo u hroničnu bolest. Pravovremeno postite lekara. Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.

ALO