Astrologija savršeno otkriva kakva je ko ličnost. I, onako kako perfektno poznaje naše vrline i savetuje nas kako da poboljšamo sebi život, tako se trudi da nam otkrije i koje mane nas sputavaju u tome. Pronađite svoje najmračnije osobine i pokušajte da ih izbalansirate tako da vas ne ometaju ni u čemu.

OVAN

Vi ste, u najmanju ruku, opako nestrpljivi i impulsivni. Najmlađi ste horoskopski znak i to se povremeno baš vidi, naročito kada treba da donesete neku odluku. Želite da se sve desi kad i kako vi hoćete i zamišljate, a ako ne bude tako – potonu vam sve lađe. Ljubitelj ste dobrih ideja, ali samo ukoliko su vaše.

BIK

Sa vama je nemoguće raspravljati se, vaša tvrdoglavost nema granica. Verujete da ste u stanju da sakrijete da ste lenji i da ste materijalista, ali to se pokaže u najgorim trenucima. Za vas je najbolje reći da ste – samoljubivi.

BLIZANCI

Vi ne umete da ćutite. Kada je najgore, vi ispoljite sve svoje različite karaktere i pričate na milion tema koje vas zanimaju. Često dozvoljavate ljubavnom životu da postane prepreka i da vas sputava.

RAK

Vaša najveća mana jeste mušičavost. Menjate raspoloženje svako malo. Čak i kada poželite da izađete iz svoje zone komfora, ne možete. Veoma ste osetljivi i to sve pogoršava.

LAV

Ubeđeni ste da se Sunce okreće oko Zemlje, a Zemlja oko vas. Dozvoljavate sujeti da vas obuzme i da zauzme centralno mesto na pozornici. U stanju ste da prijatelje nagovorite na nešto što inače ne bi uradili.

DEVICA

Vi ste pesimistični perfekcionista i zato ne umete da uživate u sitnicama koje život znače. Prijatelji verovatno često iza vaših leđa govore da ste “kraljica drame”, ali nikada vam to neće reći u lice jer vas se plaše.

VAGA

Vi dok se spremite prođu sati. I dok smislite šta ćete da naručite u kafiću ili restoranu prođu sati. I dok smislite sa kim želite da budete prođu godine. Svaku odluku morate polako da donesete i da izbalansirate, ali ne shvatate da se život oko vas nastavlja i da teče ubrzano.

ŠKORPIJA

Vi ste zamišljeni osvetnik. Za vas je život epska fantastika, beskrajna avantura, i nećete se zaustaviti dok ne dobijete pravdu koju zaslužujete. Žalimo mučenike koji vam slučajno stanu na put u tom pohodu.

STRELAC

Toliko ste otvoreni da je to već okrutno. Kažete da ste iskreni, ali istina je da zapravo samo želite da nađete izlaz iz situacije i to što ste bez dlake na jeziku čini vam se kao najbolje sredstvo.

JARAC

Kontrola. Kontrola. Kontrola. Niste u stanju da uživate u trenutku jer ste već opsednuti time kako ćete proživeti sledeći. Koristite svoj šarm za manipulisanje okolinom kako biste došli do cilja.

VODOLIJA

Ubeđeni ste u to da svoju logiku i objektivnost koristite za procenjivanje ljudi i situacija, ali istina je da ste zapravo samo veoma skloni bespotrebnom osuđivanju.

RIBE

Najstariji znak u horoskopu, nasuprot Jarcu, živi u trenutku do te mere da često ne znate gde vam je novčanik ili kako vam se zove dete. Svi u vašoj okolini su frustrirani zbog te vaše osobine a najgore od svega jeste to što vas baš briga za njihovu nervozu.

Dnevno