Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za danas…

OVAN

POSAO: Upućeni ste samo na materijalne stvari, a i finansije. Zbog toga radite razne poslove, koji imaju dobre finansijske efekte. Mislite da sve možete sami, ali ste u zabludi. Da bi ste uspeli, potreban vam je timski rad.

LJUBAV: Nemate vremena da žalite za prethodnom vezom, jer sledi poznanstvo sa osobom koja će vam mnogo više značiti. Pored vas je osoba koja vam nije naklonjena na način koji ste vi očekivali i to vas je prilično razočaralo. Na vama je inicijativa da nešto promenite.

ZDRAVLJE: Osećate bolove u stomaku, a posebno su izražene urološke tegobe. Taj problem nastaje zbog nelečenih infekcija, pa je poželjno da posetite urologa, kao i ginekologa.

BIK

POSAO: Imate utisak da kasnite sa realizacijom planova, ali taj zastoj je napravljen da bi se sledeće situacije u poslovnom smislu brže odvijale. Ambiciozni ste i na dobrom ste putu da doživite veliki uspeh.

LJUBAV: Budite iskreni, strpljivi i uporni – otvorite oči partneru i pokrenite se, kako bi vaš odnos bio bolji. Partner će shvatiti da nije u redu što se onako ponašao prema vama. Trenutno vam je oboma teško.

ZDRAVLJE: Zbog osetljivosti, moguće su i virusne infekcije, koje se mogu pojaviti u vidu prehlade ili gripa. Obavezan vam je dodatak C vitamina i zbog pada imuniteta, a i vaše podložnosti prehladama.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je dodatna količina energije i ambicije da bi ste postigli sve što ste zacrtali. Razmišljate o boljem radnom mestu ili promeni kompanije, a to nisu nerealne želje. Možete da ih ostvarite samo ako se budete dodatno angažovali.

LJUBAV: Zajedničkim naporima, uspećete da prebrodite ovu krizu. Morate znati da nesebična ljubav uvek pobeđuje. Ne bi ste trebali da se upuštate u nove ljubavne odnose, ali ako već insistirate, budite oprezni u pristupu.

ZDRAVLJE: Posvetite se svom zdravlju. Idite u šetnje, bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju imuniteta. Nema razloga za zabrinutost, jer umete da se dovedete u odličnu fizičku formu.

RAK

POSAO: Vredni ste i uporni i ubrzo možete da vidite rezultate svoga rada preko dodatnih finansija. Nezaposleni Rakovi će dobiti poziv preko nekih prijatelja za novo radno mesto. Budite samouvereni i rezultat neće izostati.

LJUBAV: Ako ste u braku, sitnice sa strane mogu da utiču na vaš međusobni odnos, pa može doći i do nekih prepirki. Važno je imate obostrano poverenje, da ne bi došlo do komplikacija koje mogu dovesti do gubitka istog.

ZDRAVLJE: Idite u duže šetnje, bavite se svojim hobijem, jer sve što radite iz zadovoljstva, može vam pomoći da se osećate bolje, a i da brže ozdravite ukoliko imate određene tegobe.

LAV

POSAO: Sada će se sve vaše sposobnosti i vrline priznati i sve više ceniti. Sve vaše ideje iz prošlosti su ranije bile odbačene, ali se zato sada prihvataju i realizuju. Kolege su vam naklonjene, jer vide prednost tih projekata.

LJUBAV: Ne zamerajte jedno drugom sitne čarke, jer ste do sada umeli da prebrodite ovakve situacije. Čuvajte jedno drugo, jer vas očekuju lepa iznenađenja. Ukoliko ste slobodni, čuvajte se flertova, pogotovo ako se to dešava na poslu, jer se može dogoditi i nešto što ne želite.

ZDRAVLJE: Naglašena je zubobolja, pa je neohodno da posetite stomatologa što pre, kako bi se sprečilo širenje upalnih procesa i kako on ne bi postao hroničan problem.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste nezaposleni, od vas se mnogo očekuje, tako da će poslodavac uvideti da ste usko stručni za posao koji vam je poveren. Uz to dobijate i odgovarajuću finansijsku nadoknadu. Sreća vas prati i u radu sa inostranstvom.

LJUBAV: Ako ste u vezi, očekuju vas neprijatnosti, koje će vam poremetiti odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da započnete neprikladnu vezu, što vam može pogoršati situaciju na poslu.

ZDRAVLJE: Pogrešnom ishranom ste došli do tačke kada morate promeniti svoje loše navike. Neće vam pasti teško – naprotiv! Mnogo bolje ćete se osećati i bićete vrlo zadovoljni što ste uspeli da prevaziđete ovaj problem.

VAGA

POSAO: Vaša karijera je u blagom padu. S obzirom da ste imali velike uspehe, sada je vreme za stagnaciju. Ovo se najviše odnosi na finansije, jer mnogo očekujete od svojih poslova. Pokušajte da prevaziđete ovu situaciju uz pomoć nadređenih, koji vam mogu dati odgovarajući savet.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa pokušajte da se sačuvate od virusne infekcije, jer će vam pluća biti podložna tome. Posebnu pažnju obratite na pad imuniteta, jer je to kod vas specifično.

ŠKORPIJA

POSAO: Napokon možete da odahnete, jer svi poslovi teku kako treba. Pristižu i pohvale od nadređenih. Motivisani ste i to je vaša pokretačka snaga. Po povećanju finansija vidite da ste bili vrlo uspešni.

LJUBAV: Niste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno.

ZDRAVLJE: Čim vam padne imunitet, odmah vam počnu i fizičke tegobe, pa najviše pažnje treba posvetiti zdravoj ishrani, šetnji po čistom vazduhu i koristiti vitamine.

STRELAC

POSAO:Ovog dana ćete imati tesne rokove za realizaciju nekih poslovai to će vas i usporiti. Važno je napomenuti da budete kolegijalni i da uključite sve kolege, jer ćete zahvaljujući njima biti mnogo operativniji i uspešniji u realizaciji poslovnih planova.

LJUBAV: Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera, jer je među vama zatišje, koje niti popravlja, niti pogoršava vaš odnos. Odnosi su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate!

ZDRAVLJE: Teško podnosite vremenske promene. Apsolutno vam ne prija i trpite glavobolje. Mada ste na to navikli, potrebno je da posetite lekara, kako bi ste otklonili uzroke učestalih glavobolja.

JARAC

POSAO: Iznenada preko prijatelja dobijate posao kojim ćete biti vrlo zadovoljni. Imate dobre reference, a svojim radom i trudom, kao i zalaganjem ubrzo možete očekivati prelazak na bolje radno mesto.

LJUBAV: Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povredite partnera, jer jedino to može da poremeti vaše odnose koji su za sada u redu. To je samo tokom današnjeg dana, pa ova situacija ne treba da vas brine.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava povišenog pritiska , pa je shodno tome potrebna i odgovarajuća terapija. Ukoliko sve na vreme odradite, nećete imati problema. Skloni ste da umišljate,a hipohondrija vam ništa neće doneti.

VODOLIJA

POSAO: Često ste skloni da zaboravite šta su vam glavni prioriteti. Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne. Moguće je da danas otputujete na kraći odmor, gde ćete imati vremena da raščistite neke stvari i da donesete čvrste odluke.

LJUBAV: Ovog dana je Vodolijama naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Razgovarajte, jer on sada nema toliku potrebu za bliskošću.

ZDRAVLJE: Budite spokojni, šetajte, bavite se sportom i moći ćete da se izvučete iz trenutne zabrinutosti. Razmislite o zdravom načinu života, jer ste podložni da lako odustanete od bilo kakvog naprezanja.

RIBE

POSAO: Postoji mogućnost da ostvarite kontakt sa ljudima sa okolnih prostora. Sve što dolazi sa strane i van grada u kom živite, može da donese pozitivne rezultate. Promenite nešto u vašem okruženju!

LJUBAV: Slobodne Ribe mogu ući u avanturu i razmislićite da li da nastavite tu vezu. Preplašiće vas partnerova strast! Potrudite se da ovu vezu produbite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom emotivnom životu. Bićete nestabilni i nezadovoljni, jer uvek preko svoje ambicije težite ka savršenstvu. Morate biti odlučniji, jer u protivnom postajete emotivno labilna osoba.