Zvezde su vam svašta pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Upoznaćete više jakih i moćnih osoba, koje su vrlo čestite i od kojih vam dolazi pomoć. Postoji mogućnost da će vas mučiti nezavršen sudski spor ili nerealizovani ugovori, ali ne brinite, sve može da se reši.

LJUBAV: Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte! Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Vi ste krojač svog zdravlja i sreće, treba da shvatite da jedino vi odlučujete šta ćete činiti sa svojim emocijama. Potreban vam je razgovor sa psihologom kako bi ste poradili na sebi.

BIK

POSAO: Prilično ste hrabri i spremni da se uhvatite u koštac sa svim što vam život donosi. Ušli ste u novi poslovni ciklus i na polju profesije očekujte neka neobična i prijatna iznenađenja, a naročito ako se bavite nekim javnim poslom.

LJUBAV: Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u sposobnost i stamenost po pitanju partnerskih odnosa.

ZDRAVLJE: Prilično ste emotivno nestabilni. Kada uspete to da prevaziđete, bićete mnogo realniji i mnogo više ćete razumeti sebe, svoje reakcije, a i osobe oko sebe.

BLIZANCI

POSAO: Druga polovina dana je idealna za potpisivanje bitnih papira, posebno ako želite da prihvatite neki dodatni posao ili želite da krenete u svoj privatni biznis. Budite hrabri, probajte nešto novo.

LJUBAV: Oni koji su u vezi, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Ovakva situacija vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti.

ZDRAVLJE: Sada je trenutak da analizirate svoje želje i mogućnosti, jer vas to dovodi s jedne strane do velikih želja, a sa druge do nemoći. Budite ralniji prema sebi, što će vam stvoriti i stabilnost.

RAK

POSAO: Finansije i posao su vam bitni i skloni ste da pravite analizu i tražite neke svoje greške. Ne opterećujte se onim što ste uradili i ne krivite sebe, jer je to pogubno.

LJUBAV: Skloni ste da idealizujete svet oko sebe i da od drugih previše očekujete, a da uopšte nisu u mogućnosti to da ispune. Ovaj dan može imati emotivne oscilacije, trudite se da održite unutrašnji mir.

ZDRAVLJE: Napokon možete da odahnete. Imali ste dosta poslova, a i zdravlje vam je narušeno. Vreme je da se odmorite od prethodnih intenzivnih aktivnosti. Vaš organizam ne može da izdrži tolike napore.

LAV

POSAO: Pokušajte da izvučete poentu i da vidite šta ste naučili iz prethodnih iskustava. Sa kim god da ste u vezi i šta god da sada činite, bili bi ste u minus fazi, pa stoga pokušajte da ojačate volju, da se borite i budete u vrhu. Uskoro će se sve promeniti nabolje.

LJUBAV: Neka situacija u kući ili široj porodici mogla bi da vam komplikuje emotivno stanje. Trudite se da posao ostavite ispred vrata kada dolazite u dom.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi odmor i relaksirajte se što više možete. Imate mogućnost da sa članom porodice krenete u teretanu ili neki drugi vid relaksacije. Potreban vam je aktivan odmor!

DEVICA

POSAO: Ovaj dan koristite za maksimalno radno angažovanje i završite što više toga, jer ćete se kasnije sa pola snage održavati na vrhu. Budite odlučni i sada donosite odluke i slušajte svoju intuiciju, jer oslanjanjem na savete drugih, možete doneti pogrešne odluke.

LJUBAV: Susret koji ćete imati tokom dana možda neće ispuniti vaša očekivanja, ne krivite ni sebe, ni druge za to. Jednostavno su se neke okolnosti promenile i neki ljudi nisu više u prilici da ispune vaša očekivanja.

ZDRAVLJE: Usporili ste svoje aktivnosti, što vam svakako ne pogoduje. Posvetite se sebi i oporavku od napora koje ste sebi priuštili. Posetite lekara i odradite kompletnu analizu, da bi ste na vreme videli u čemu je problem.

VAGA

POSAO: Pričajte sporije i staloženije, ako želite da vas sagovornici uvaže. Uspećete da ispravite neke nedoumice sa osobama sa kojima ste imali nesporazum. Danas vam je novac izuzetno naklonjen.

LJUBAV: Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja vam sve više znači, a mogli bi ste da dođete do zakjučka i da ste se zaljubili. To ćete, naravno držati u sebi, ali će ta promena isijavati iz vas i teško ćete uspeti da sakrijete emocije.

ZDRAVLJE: Organizam vam je umoran i zato su vam potrebni lekarski saveti da bi ste se u što kraćem periodu oporavili. Najviše bi vam odgovarao boravak na svežem vazduhu, u krugu porodice i prijatelja.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju šta drugi pričaju. Mogli bi ste da iskoristite nečiju ideju i da je dobro unovčite. Odnos sa šefovima će biti bolji i posao ćete doživljavati kao poligon za zabavu i kreativne eksperimente.

LJUBAV: Iznenadite blisku osobu nekim poklonom. Začudićete se kako sitnica može da promeni stvari. U koliko ste imali neprijatnih situacija sa partnerom, sada treba da ispravite sve brljotine. Svesni ste šta ste uradili i došlo je vreme kada treba da postanete iskreni i obećate da se to više neće ponoviti.

ZDRAVLJE: Škorpijama su osetljivi zglobovi i koža. Povedite računa na vreme da sve to ne pređe u hroničnu bolest. Posetite lekara na vreme, jer jedino tako možete preduprediti tegobe.

STRELAC

POSAO: Bićete na usluzi drugima više nego obično, rešavaćete njihove probleme, a sebi ćete biti na prvom mestu. To će vam predstavljati zadovoljstvo. Sada je prilika za postizanje lepih poslovnih i finansijskih rezultata.

LJUBAV: Očekujte nenadani susret sa lepim dešavanjima. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se događajima, jer vas sudbina vodi ka zajedničkom cilju. Možda ćete biti malo neodlučni, ali ćete ubrzo shvatiti da ste na pravom putu.

ZDRAVLJE: Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili u prethodnom periodu. Poželjno je da uzimate dodatke u ishrani u obliku vitamina.

JARAC

POSAO: Osobe koje ste otpisali vraćaju se sa nekim novim i povoljnim predlozima. Dvoumićete se zbog ranijih iskustava sa njima. Uz čvrste garancije i ugovore, pristaćete da nastavite saradnju. Mnoge stvari koje su vam bile nejasne doći će na svoje mesto do kraja dana.

LJUBAV: Posvetite se maksimalno partneru, jer će to biti temelj za dalja dešavanja u vašem zajedničkom životu. Slobodni mogu da odahnu, jer su na pragu poznanstva sa izuzetnom osobom. Biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali ćete i nadoknaditi sve ono što ste mislili da ste propustili.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali. Bilo bi takodje poželjno da se posavetujete sa nutricionistom, koji vam može pomoći u rešavanju tegoba.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete dosta sreće da povratite novac koji vam nije bio dostupan. Ne preterujete u demonstriranju svojih sposobnosti, a prema drugima budite korektni. Ukoliko budete mudro vladali ovom energijom koju sada posedujete, imate velike šanse da nešto i napravite.

LJUBAV: Očekujte svađe i konfliktne situacije sa partnerom. Strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj dan, koji nije sjajan za vaš odnos. Uzajamno se nervirate i tako, bez potrebe, opterećujete jedno drugo.

ZDRAVLJE: Treba da se zamislite šta činite svom organizmu, jer ste strastveni pušač. Ne volite pridike, ali može doći do pogoršanja zdravlja pluća. Došlo je vreme da se oduprete svim snagama toj zavisnosti.

RIBE

POSAO: Do kraja dana bi ste mogli da prihvatite rizik koji vam se nudi, sa pozitivnim ishodom. Sreća je na vašoj strani. Bliska osoba može od vas zatražiti uslugu. Imaćete problem da uskladite neke obaveze, a od nečega ćete morati da odustanete.

LJUBAV: Emotivni ste, ljubav i zadovoljstva su vam vrlo važni. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da na poslu upoznate osobu koja bi mogla da osvoji vaše srce. To bi moglo da vam bude dodatna inspiracija da zablistate i odradite nešto što su mnogi pre vas pokušavali, a nisu uspeli.

ZDRAVLJE: Malo fizičke aktivnosti nije na odmet, jer treba da znate da je to potrebno vašem organizmu. Moguć je manji problem sa cirkulacijom, pritiskom, a što je posledica većeg unosa masne hrane.

ALO