Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Na površinu vam isplivavaju neke stare emocije i događaji koji niste rešili i niste oprostili onima koji su vas nekad povredili. Trudite se da to što želite nedvosmisleno i jasno predstavite, jer postoji mogućnost da vas drugi baš neće najbolje razumeti.

LJUBAV: Ne bi trebalo da preduzimate neke radikalne promene i da se sami upuštate u ozbiljne akcije. Moraćete više da se oslanjate na druge, a posebno na svog partnera, jer je ona jači od vas i u vaše ime treba da radi.

ZDRAVLJE: Morate biti uporni, jer ste strastveni pušač, a uspeh možete jedino imati ako shvatite da ste na pragu da ta zavisnost preraste u hroničnu bolest. Potražite pomoć lekara!

BIK

POSAO: Na posao idete sa mnogo više volje i zadovoljstva, a možete da iznesete i neke svoje ideje koje mogu da vam olakšaju rad. Imate dosta sreće da dođete do novca, ali ne trošite ga na kupovinu skupih stvari.

LJUBAV: Od vas zavisi da li ćete smoći snage da krenete napred ili će vas pesimisti i nazovi savetnici držati u neodlučnosti. Imate izuzetno dinamičan unutrašnji život. Emotivni život vam je na prvom mestu, očekujte lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste fizičkoj i psihičkoj kondiciji. Puni ste energije i prosto pucate od zdravlja. Moguća je manja prehlada, što je zanemarljivo, jer će proći bez temparature i komplikacija.

BLIZANCI

POSAO: Borite se za svoje ideje i uspeh vam je zagarantovan, posebno ukoliko želite da promenite sredinu ili radno mesto da bi ste mogli da se usavršavate ili okončate neke ranije projekte koje ste ranije započeli i niste ih doveli do kraja.

LJUBAV: Pokušajte diplomatijom da prevaziđete probleme. Ukoliko ste sami, važno je napomenuti da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe.

ZDRAVLJE: Ukoliko se bavite nekom aktivnošću, imaćete dodatnu energiju da izdržite sve napore koji su pred vama. Potrebno je da se posvetite očuvanju svog zdravlja, jer je potrebno stalno raditi na preventivi.

RAK

POSAO: Budite taktični i staloženi i postići ćete svoj cilj i predstaviti se u najboljem svetlu. Ne ulazite u konflikte sa mlađim osobama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, izgaraćete radeći. U žurbi bi ste mogli da napravite i neku grešku, zato pazite šta kome obećavate.

LJUBAV: Osvrnite se oko sebe, jer sa određenom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Situacija će vam biti naklonjena. Porodična vezanost će vam biti imperativ u budućnosti .

ZDRAVLJE: Povedite računa o kostima i zglobovima, jer je to vaša slaba tačka. Važna vam je fizička aktivnost. Ukoliko se budete pridržavali ovog saveta, bićete bezbrižni.

LAV

POSAO: Očekuje vas bitan sastanak sa osobom koja ima uticaj na vaš posao i karijeru, naravno! Pred kraj dana mogli bi ste da potpišete vrlo važan ugovor.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na kraći period, koji će vam dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da bi ste znali kako da se dogovarate i donosite zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani, jer je ovo doba koje može doneti stomačne tegobe na koje niste navikli, pa vas to može iznenaditi i uznemiriti. Možete se osetiti slabije, ali nije ništa zabrinjavajuće, jer se brzo vraćate u normalu.

DEVICA

POSAO: Shvatićete da je izuzetno teško da rešite neka goruća poslovna pitanja i da ćete možda morati da promenite planove i prilagodite se trenutnim okolnostima. I pored takvog stanja, drugi deo dana može biti izuzetno uspešan, ali samo uz vaš veliki trud i angažovanost.

LJUBAV: Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, nastojte da ih prevaziđete. Budite svesni obostranih emocija, pa nastojte da ne napravite pogrešan potez. Još niste uspostavili pravu, otvorenu i iskrenu komunikaciju i još se niste dovoljno upoznali.

ZDRAVLJE: I sami znate da vam je zdravlje osetljivo, a posebno se možete žaliti na ekcem, koji vas već neko vreme opterećuje. To će rezultirati vašom osetljivošću, pa je moguće povećane simptoma.

VAGA

POSAO: U prvoj polovini dana ništa neće funkcionisati u skladu sa vašim željama. Prihvatite tempo događaja i okolnosti, te pokušajte da se prilagodite, jer na mišiće nećete uspeti ništa da postignete.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, očekuje vas nestabilnost i to će biti naglašeno krajem dana. Već neko vreme odnosi među vama su zategnuti, stoga vam je potrebno malo više tolerancije, a i razgovora, da bi ste pregurali krizu.

ZDRAVLJE: Ako se na vreme posvetite problemu koji vas muči, moguće je da izbegnete sve nelagodnosti koje vam donosi. Posetite nutricionistu, koji će vam dati savet o ishrani, je ne znate šta je zapravo uzrok vašem problemu.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako vam se učinilo da ste izašli iz najtežeg poslovnog dana, vrlo brzo ćete se uveriti da su najteži zadaci pred vama. Dan ispunjen mnoštvom obaveza sa kojima ćete povremeno jako teško izlaziti na kraj.

LJUBAV: Pokušajte da nađete kompromis, u odnosima sa partnerom, kao i povoljnije rešenje. Nemojte dokazivati kako ste vi u pravu. Setite se početka zajedničkog života, kada ste oboje verovali u veliku i pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Čuvajte se fizičkih povreda bilo u saobraćaju, u radu sa mašinama ili u kuhinji. Dodatna opreznost je neophodna, jer su teškoće prikazane samo do kraja dana.

STRELAC

POSAO: Slobodno računajte da je pred vama jedan naporan dan, jer vas čekaju problematične saradnje, loš odnos sa šefovima i nemogućnost da pokrenete one stvari koje ste planirali. Za divno čudo, finansije su vam sasvim solidne.

LJUBAV: Potrudite se da osvežite vezu i nemojte da se ponašate kao razmaženo i nezadovoljno dete. Partner ima dosta strpljenja, ali se upitajte – do kada?!

ZDRAVLJE: Promenljivo vreme će vam doneti prehladu, koja će se manifestovati visokom temperaturom. To će biti kombinacija sa nekom virozom i bilo bi poželjno da posetite lekara i pregledate pluća.

JARAC

POSAO: Morate naučiti da prihvatite promene ukoliko želite da iz ovog dana isplivate zadovoljni. Do kraja dana dobijate šansu da pokrenete nove poslove i ostvarite jak finansijski momenat.

LJUBAV: Na emotivnom planu očekujte brzo smenjivanje događaja. Napravićete presek, ali neke postojeće odnose podići ćete na viši nivo. Ne brzajte sa odlukama i pokušajte da se prilagodite partneru.

ZDRAVLJE: Ako ste pušač, u vrlo ste rizičnom razdoblju, jer ste posebno osetljivi. Pulmolog će vam dati terapiju i određene smernice kojih bi trebalo da se pridržavate, ako baš ne možete da ste odrekete ovog poroka.

VODOLIJA

POSAO: Prvi deo dana je veoma nestabilan i u poslovnom i finansijskom segmentu. Morate dobro pratiti šta se dešava kako ne bi ste pogrešili u presudnom trenutku. Ono što želite da realizujete ostvariće se do kraja dana, tada vam stiže prilika koju ne smete propustiti.

LJUBAV: Slobodne Vodolije još žive u prošlosti i žele da se vrate na stare staze. To nije dobro za vašu budućnost, jer se vraćate u vreme koje se neće ponoviti. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, koja može da donese pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja. Ishrana bogata vitaminima i mineralima je dobrodošla, a i boravak na svežem vazduhu.

RIBE

POSAO: Dosta poslovnih obaveza očekuje Ribe tokom dana. Bićete posvećeni onome od čega se živi i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da u nekim stvarima tapkate u mestu nestaće do kraja dana.

LJUBAV: Ribe koje su u vezi, apsolutno su izgubile želju za partnerom. Tako vam je svejedno, pa ako ne shvatite da treba da se probudite i da vidite da ste pored jedne izuzetne osobe koja vas voli i ceni, izgubićete je.

ZDRAVLJE: Pričuvajte se prehlade, a ako se ne izlečite na vreme, moguć je recidiv, odnosno da vam se povrati ovo stanje, pa ćete imati dodatnih problema. Da bi ste to izbegli, obratite se lekaru.