Evo šta su vam zvijezde spremile za danas.

OVAN

POSAO: Ceo dan ćete imati osećaj da treba da ubrzate poslove ne bi ste li ih što pre doveli do kraja. Trudićete se, ali će sve biti bezuspešno, jer ovo očigledno nije povoljan dan za ostvarivanje posebnih planova i ciljeva.

LJUBAV: Napokon shvatate koliko ste srećni što kraj sebe imate pravog partnera. Potrudite se da budete naklonjeni osobi koju volite, budite pažljivi i maksimalno se posvetite jedno drugom.

ZDRAVLJE: Energija vam je u padu. Posvetite se svom zdravlju. Nedostatak sna vam donosi glavobolje, pa bi bilo poželjno da sa partnerom krenete u neku fizičku aktivnost, koja će vam pomoći da se mnogo bolje osećate.

BIK

POSAO: Nemojte se nervirati i iskoristite ovaj međuprostor za razmišljanje i pravljenje planova za budućnost. Brinuće vas troškovi i zaostale isplate, ali i to ćete nadoknaditi. Priliv novca će dolaziti od honorarnih i povremenih poslova.

LJUBAV:Bilo bi dobro da partnera iznenadite nekim gestom. Ukoliko ste sami, danas možete imati jači uticaj na osobe suprotnog pola.Možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan emotivni odnos i ta veza može dugo da traje.

ZDRAVLJE:Promenite način ishrane, jer ste skloni da preterujete. Ukoliko ne budete obraćali pažnju na upozorenja, mogu se pojaviti smetnje, kao što su povišeni krvni pritisak i masnoća u krvi.

BLIZANCI

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, postoji mogućnost ugovaranja poslova sa inostranstvom. Dobro razmislite pre no što ih prihvatite, jer će to biti vrlo važan korak u vašem životu.

LJUBAV: Ako još čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema i da ne treba da gubite vreme na nešto što ne može da bude ostvareno. Blizanci koji su u vezi mogu otkriti pozitivne osobine kod partnera koje im do sada nisu bile poznate.

ZDRAVLJE:Morate maksimalno razmišljati kako da očuvate svoje zdravlje. Bilo bi poželjno da odete kod nutricioniste i promenite način ishrane. Fizička aktivnost bi vam pomogla da izbegnete kardiovaskularne probleme.

RAK

POSAO: Teškoće koje ćete osetiti na početku dana će rezultirati lošim poslovnim poduhvatima. Imate vremena da se prilagodite, da ispravite greške, da ne bi došlo do finansijskog kolapsa.

LJUBAV: Usamljeni Rakovi će danas na nekoj proslavi upoznati internesantnu osobu, sa kojom će nastaviti u smeru ozbiljne i uspešne veze. Osećaćete se predivno, zadovoljno i emotivno ispunjeno, jer će to biti osoba koja će zadovoljiti sve vaše standarde i očekivanja. Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna.

ZDRAVLJE:Odmor i san su vam od velike pomoći.Na taj način ćete svoj organizam spremiti za nove životne izazove. Na taj način možete da izbegnete i pad imuniteta, pa nećete imati većih problema sa zdravljem.

LAV

POSAO: Poslovni partner neće tolerisati vaše greške, pa ni zaključeni posao neće isplatiti. Obratite pažnju šta činite, kako ne bi izgubili velike i važne poslove. Ako prevaziđete ove teškoće očekuje vas i svetlost na kraju tunela u vidu poslovnih ponuda.

LJUBAV: Bili ste previše okupljeni sobom i svojim problemima da ste potpuno zanemarili partnera. Ali ne brinite, kod vas je veza stabilna i ništa je ne može poljuljati, pa ni manjak vremena.

ZDRAVLJE: Prate vas nesanica i nervoza. Sve ovo je rezultat stresova, Opustite se, šetajte, družite se sa porodicom, prijateljima i poboljšajte svoje raspoloženje. Nakon toga ćete se mnogo bolje i poletnije osećati.

DEVICA

POSAO: Preko jedne osobe dobijate preporuku i ponudu i ulazite na velika vrata u kompaniju koja sarađuje sa inostranstvom. Jednog momenta to bi vam mogla biti dobra odskočna daska za dalje poslovanje.

LJUBAV: Slobodne Device stalno propuštaju prilike za ostvarenje svojih ljubavnih želja. Ustvari ste još vezani za osobu iz prošlosti ili ste nesigurni i neodlučni, kada vam se ukaže prilika za upoznavanje.

ZDRAVLJE: Morate se izboriti sa nagomilanom nervozom.Bilo bi poželjno da posetite lekara, porazgovarate, a i sa obavite neke osnovne analize. Stariji predstavnici mogu imati bolove u kostima i zglobovima, a sve zbog promenljivog vremena.

VAGA

POSAO: Shvatili ste da vam je potrebna promena. Tražićete bolji posao, jer niste zadovoljni sadašnjim finansijama. Imaćete dosta ponuda i to će vas dodatno okupirati, jer ćete vreme provesti na sastancima i pregovorima.

LJUBAV:Ustručavate se kada je potrebno da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada. Vreme je da skupite snagu i da prevaziđete taj bezazlen problem, koji vas već duže vreme koči.

ZDRAVLJE:Radite na jačanju mišića. Naravno, pojačani unos vitamina i minerala bi vam odlično došao da ojačate organizam.Morate pojačati imunitet.Ovo vreme vam ne pogoduje i zbog toga imate zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko imate posao, nemojte žuriti sa promenom. Bićete prilično angažovani, a to neće biti uzalud. Oni koji nisu zaposleni ne bi trebali birati poslove koji im se nude. Prihvatite prvi posao, a kasnije tražite odgovarajući.

LJUBAV:Ukoliko ste u vezi, sada je trenutak da povratite ljubav i sreću u vašem odnosu. Na vama je da učinite prvi korak, da se posvetite jedno drugom.

ZDRAVLJE:Imate nedefinisane tegobe, pa bi bilo poželjno da uradite neke zdravstvene preglede. Možete imati manje probleme sa ravnotežom, a to sve je zbog nedostatka gvožđa. Ne preduzimajte ništa na svoju ruku, već se sa lekarom dogovorite kako da poboljšate svoje stanje.

STRELAC

POSAO: Trenutno niste u situaciji da birate poslove, pa se usredsredite na finansije koje vas muče duže vreme. Uspećete da vratite dugove, a pozitivan rezultat možete očekivati kada se budete malo više bavili finansijama.

LJUBAV: Ukazuje vam se lepa prilika za avanturu. Osećate se predivno i zato nemojte da propuštate šansu da se malo opustite i uživate pored interesantne osobe. Nemojte očekivati da ta površna veza može da potraje, jer je zasnovana na strasti i jakoj fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme za smirivanje.

ZDRAVLJE: Pojačajte ishranu voćem i povrćem, nekim dodacima u ishrani i sve ćete dovesti na normalu. Ovaj dan je naporniji od drugih, ali ćete se rešiti i nekih problema koji su vas do sada mučili. Vodite računa o sebi.

JARAC

POSAO: Očekuje vas neuspešan radni dan. Sve što budete pokušavali da pokrenete nećete uspeti, jer niste napravili dobre temelje što se tiče poslovnog plana. Ni finansije se ne mogu popraviti, ali ste vredni i upornošću ćete postići sve što ste zamislili.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi će preko posla ili društvenih mreža upoznati jako interesantnu osobu. Trenutno niste u dobrom raspoloženju da krenete u novu vezu, pa možete propustiti ovu izuzetno dobru priliku.

ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja i promenljivo raspoloženje. Pokušajte da izbegnete stresne situacije, koje mogu biti uzrok tih jakih glavobolja. Nemojte dozvoliti da vam to pređe u migrenu s kojom ćete se teško izboriti.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da vas neko navede na pogrešne poslovne korake. Na dobrom putu ste da se reorganizujete i pripremite za mnogo bolji i uspešniji poslovni potez.

LJUBAV: Što pre se otarasite prošlosti, biće vam mnogo lakše da nastavite dalje. Vodolije koje su u vezi, polako gube stabilnu komunikaciju sa partnerom.

ZDRAVLJE:Posetite lekara, jer vam je neophodno ispitivanje kardiovaskularnog sistema.. Ništa nije zabrinjavajuće, ali je dobro da sve na vreme ispitate i da, ako je potrebno, dobijete odgovarajuću terapiju.

RIBE

POSAO: Nezaposleni mogu očekivati ponude koje im neće odgovarati, ali će sačekati bolje ponude. Dobro je da imate čvrst stav. Vaša čvrsta odluka i disciplina koju imate u radu, doneće vam dobar položaj.

LJUBAV: Ukoliko na vreme shvatite da ste se udaljili od partnera, veće su šanse da se vratite jedno drugom. Najvažnije je da nađete vreme jedno za drugo, da ga bezbrižno provedete. Poradite na tome da poboljšate vaše odnose.

ZDRAVLJE: Pokrenite se, vežbajte, šetajte i videćete da će vam puno pozitivne energije pomoćida prebrodite ovu krizu. Bićete zaštićeni od svih negativnosti. Vodite uredniji život, odmarajte se kako bi prikupili energiju.

ALO