Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Postoji mogućnost da počnete da radite za stranu kompaniju, što će vam omogućiti napredovanje i šansu za odličnu zaradu. Veliki ste borac za pravdu i nikako da shvatite da je potrebno da budete veći diplomata.

LJUBAV:Upoznaćete osobu zbog koje ćete se uozbiljiti i osetiti iskrenu ljubav. Ostaviće traga u vašem srcu, tako da ćete zastati, zapitati se da li ste to zaista vama događa. Na putu ste velike ljubavi sa pravom osobom.

ZDRAVLJE:Izbegavajte sve situacije koje bi mogle da poremete vaš mir, jer nije ništa važnije od zdravlja. To su lekcije koje su vrlo važne, a koje niste naučili na vreme.

BIK

POSAO: Svojom tvrdoglavošću ništa nećete postići, samo ćete zaratiti sa svima u svom radnom okruženju. Ne dozvolite da se svi okrenu protiv vas, a upravo ste na putu da budete sklonjeni sa nekih važnih i velikih poslova.

LJUBAV:Sami ste sebe doveli u tešku situaciju, a nemate puno argumenata da se odbranite. Dobro razmislite šta ćete reći partneru, jer to što radite nije po životnim pravilima, čak bi ste mogli da dođete u iskušenje da doživite avanturu.

ZDRAVLJE:Ukoliko ste zavisni od alkohola i pušenja, sada je prilika da započnete sa odvikavanjem. Shvatli ste napokon koliko vam to donosi problema, pa iskoristite povoljnosti kako bi ste se rešili zavisnosti.

BLIZANCI

POSAO: Diplomatiji se morate naučiti od starijih kolega koji postižu velike uspehe na poslu. Dobićete dobre savete i počećete da ih primenjujete. Mislićete da je to teško, ali ćete ubrzo shvatiti u čemu ste grešili.

LJUBAV:Slobodni Blizanci će se dosta preispitivati u vezi sa tim zašto u njihovom srcu nema mesta za drugu osobu? Zašto ste dozvolili da toliki trag ostavi osoba iz prošlosti. Morate prošlosti da okrenete leđa i da krenete u budućnost.

ZDRAVLJE:Očekuju vas male nelagodnosti sa plućima, pa posetite pulmologa. Šetajte se, družite, radite sve što vam prija. Ojačajte svoj mentalni i fizički sklop, jer ćete se posle toga izuzetno dobro osećati.

RAK

POSAO: Nezaposleni Rakovi već duže vreme čekaju odgovor za neke poslove za koje su konkurisali i sad je vreme da krenu na razgovore i da odaberu onaj posao koji im najviše leži i za koji su se pripremali.

LJUBAV: Rakovi koji su vezi, očekuje miran dan. Nekako ste se učaurili i kao da se ništa ne dešava. Posvetite se jedno drugom, dozvolite da vas prekriju osećanja, recite jedno drugom šta osećate i razbuktajte međusobnu strast.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i svakim danom je imate sve više. Zbog toga treba da budete oprezni, da vas osećaj sigurnosti ne ponese i da ne dođe do nekog povređivanja.Ukoliko ste vozač, budite prisebni u saobraćaju.

LAV

POSAO: Imate volju da radite, ali šta god činili, nećete imati uspeha. To će vam doneti i dodatnu nervozu i osećanje nemoći da se postigne zacrtani cilj. Zaposleni će preko poznanika učvrstiti svoje pozicije u firmi i neće želeti da promene radno mesto.

LJUBAV:Ukoliko ste u vezi, nema dobrih prognoza za poboljšanje odnosa na ljubavnom planu. Evo i zašto. Mnogo više vremena provodite sa prijateljima i familijom nego sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE:Imate manje oscilacije pritiska. Posetite lekara, kako bi ste prekontrolisali i da vidite da li tome ima nekog uzroka. Povedite računa o ishrani, jer ste gurman, što je nepovoljno za vaše zdravlje.

DEVICA

POSAO: Uzalud se trudite, zalažete se da pokrenete neke stvari, ali nema uspeha. Nemojte da vas uhvati bes, ljutnja i depresija, jer ovo neće dugo potrajati. Pripremite se za nove poslovne izazove.

LJUBAV: Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem i u pravu je! Sada je na vama da ispravite grešku, da se osvestite i da počnete da primećujete osobu koja vam je verna.

ZDRAVLJE: Budite umereniji i posvetite se više zdravoj ishrani. Fizička aktivnost će vam pomoći da sve lakše prevaziđete i dovedete svoj organizam u normalu.Vama za boljitak ne treba mnogo – više spavajte, više se krećite, promenite način ishrane.

VAGA

POSAO: Sve ovo što vam se dešava odražava se na vaše finansije, koje nisu sjajne. Budite obazrivi pri trošenju novca, jer niste spremni za rasipanje. Odnos sa kolegama i poslovnim partnerima će doći do tačke ključanja, a sve to zbog vašeg nezadovoljstva.

LJUBAV:Znajte da od vas zavisi da li ste ozbiljni u namerama da uđete u neki ozbiljniji odnos ili ćete i dalje biti u fazonu flerta i zabavljanja. Razmislite, ovakva prilika se ne propušta, a i ne dešava se svaki dan.

ZDRAVLJE: Naglašen vam je pad imuniteta. Porazgovarajte sa lekarom i vidite zašto vam se to dešava u intervalima.Moći ćete to da otkrijete i videćete da će se stanje potpuno promeniti.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušajte da se obuzdate i da realno sagledate situaciju. Shvatite da vreme radi za vas i da samo možete biti na dobitku. Nemate razloga da ulazite u konflikte.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi izlaze iz poteškoća. Sada možee biti bezbrižni, samo budite obazriviji prema partneru, pokušajte da izgradite pravi odnos.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava, a tada je noramlno i da dođe do pada imuniteta – loše se osećate.Bezvoljni ste i to vas čini osetljivim, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju.

STRELAC

POSAO: Uspešni ste u poslovima koje volite. Sada ste naišli na poslove koje ne volite i traljavo ih odrađujete. To nije dobro zbog budućih poslovnih odnosa sa kolegama, jer će se to negativno odraziti na vaš kavlitet u radu.

LJUBAV: Potrebno je da završite sa prošlosti i da se okrenete budućnosti. Početkom dana će se javiti ljubomora u partnerskim odnosima i to će vas dosta poremetiti. Ako postoji velika razlika u godinama, ova ljubomora će biti nesavladiva.

ZDRAVLJE: Odmarajte se, bavite se fizičkom aktivnošću, posvetite se sebi i ojačajte svoju psihu. ne padajte u depresiju. Predupredite nevolje, jer se teško oporavljate. Uvek možete da izašete kao pobednik.

JARAC

POSAO: Ovaj dan morate iskoristiti i pokazati da ste vredni svih obaveza i da umete da budete i srdačni. Nemojte dozvoliti da vas bije loš glas. Zbog ovih dešavanja finansije će vam oslabiti i to će vas dodatno nervirati.

LJUBAV: Očekujte novo poznanstvo preko društvenih mreža, gde ste u poslednje vreme veoma aktivni. Vaše angažovanje na ljubavnom planu će se konačno isplatiti. Između vas i voljene osobe će se stvoriti trzavice za koje ćete misliti da su nepremostivi problem. Ništa nije nerešivo, ukoliko se oboje potrudite.

ZDRAVLJE: Možete patiti od bolova u kostima i zglobovima, kao i glavobolju. Svi problemi potiču od vratnog dela kičme. Bilo bi poželjno da odete kod fizijatra, koji će vam dati i određene fizičke vežbe.

VODOLIJA

POSAO: Na vama je da se maksimalno zalažete u radu i da se pokažete onako kako umete, da ste vredni, odgovorni, tolerantni i komunikativni. Ako to shvatite na vreme, uspećete da ostvarite jedan po jedan profesionalni cilj.

LJUBAV: Potrebno je samo više volje i razgovora i situacija će se odmah popraviti. Na taj način ćete lakše doći do mira i stabilnosti u vezi. Počnite otpočetka, nemojte se vraćati na staro i potezati priču šta je bilo nekada, a šta je sada. Zaboravite da se uopšte dogodilo.

ZDRAVLJE: Potrebno je da obavite kompletan lekarski pregled. Posvetite se svom zdravlju, na koje ste zaboravili.Trpite bol u kičmi. Izuzetno ste trpeljivi i sada je vreme da rešite svoje zdravstvene probleme.

RIBE

POSAO: Postoji mogućnost promene radnog mesta u okviru kompanije gde radite ili prelazak u sasvim drugu kompaniju i to preporuci kolege. Vodite računa da vas novi posao ne ponese i da počnete nekontrolisano da trošite zaradu.

LJUBAV:Stalno ste u nekom patetičnom raspoloženju, stalno žalite za prošlim vremenima i ljubavima. Pogledajte oko sebe, tolike oči vas posmatraju, a među njima se nalazi i jedna osoba koja ne zna kako da vam priđe.Zar zaista želite da propustite ovakvu priliku?

ZDRAVLJE: Oči su vam opterećene, reagovaće konjuktivitisom. Nije zabrinjavajuće, ali je obavezno da odete kod lekara, koji će vam dati određenu terapiju, a možda je i vreme da nosite naočare sa zaštitom.