Evo šta vam za danas predviđaju zvijezde.

OVAN

POSAO: Opreznost vam je potrebna. Vodite računa kakve poteze povlačite, s kim se dogovarate i šta potpisujete. Poslovne planove tek treba da realizujete. Kolege neće u potpunosti razumeti šta zapravo želite, a na vam je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti.

LJUBAV: Ako ste u vezi, sada napokon shvatate koliko vam je stalo do partnera. Ljubav i strast su naglašeni. Nemojte dozvoliti da vas ljubav ponese , pa da donesete pogrešnu odluku.

ZDRAVLJE: Dosta boravite u zatvorenom prostoru i to doprinosi da se sve lošije i lošije osećate. Postoji mogućnost jake prehlade s temparaturom, tako da ćete morati dva, tri dana da budete vrlo disciplinovani i da odležite prehladu.

BIK

POSAO: Najvažnije je da imate podršku nadređenih, koji će vas u potpunosti podržati. Imaćete i sreće da će vam sve ići po planu. Jedan bliska osoba će vam pružiti veliku pomoć, tako da ćete hrabro odrađivati sve što je u vašem, a i u interesu firme u kojoj radite.

LJUBAV: Zazuzeti Bikovi mogu očekivati miran dan, osim što neke sitnice sa strane mogu da utiču na međusobni odnos i da dođe do nekih manjih prepirki. Važno je da među vama i dalje postoji poverenje.

ZDRAVLJE: Pozabavite se ozbiljnije svojim zdravstvenim stanjem, u suprotnom prehlada može preći u blažu upalu pluća. Ukoliko budete odgovorniji, izbeći ćete zdravstvene poteškoće, osim ako imate neku hroničnu bolest.

BLIZANCI

POSAO: Finansije prate vaše aktivnosti, a novac će pristizati u etapama. Nezaposleni već neko vreme traže posao, misle da u tome nikada neće uspeti. Sada polako ostvarujete svoj cilj.

LJUBAV: Zanemarite sve sitne čarke, jer ste do sada uvek znali kako da se iskobeljate iz nebitnih stvari. Čuvajte svog partnera, jer vas očekuju lepa iznenađenja. Čućete lepu vest od partnera koja će dodatno poboljšati vaš odnos.

ZDRAVLJE: Vredni ste i umete sebe jako da iscrpljujete upornošću i radom. Prilikom pada imuniteta, pojačava se i hronična bolest, pa je jako važno da budete potpuno posvećeni svom zdravlju.

RAK

POSAO: Očekuje vas turbulentan dan, bićete u kontaktu sa osobama sa kojima nemate zajednički jezik. Promenićete radno mesto i imaćete dodatnu nervozu, jer to danas niste imali u planu.Važno je da radite korektno svoj posao.

LJUBAV: Ako ste u lošoj ljubavnoj vezi, to će se napokon prekinuti, ali je zato na pomolu nova i posebna veza. Imaćete dovoljno vremena da se aktivno bavite ljubavnim planovima i bićete zadovoljni što nemate razloga da očajavate zbog propale veze.

ZDRAVLJE: Pronađite vremena da se odmorite, da date sebi oduška. U suprotnom može vas uvatiri sezonska prehlada ili grip, jer ste na ivici snage od silnih obaveza. Ne morate sve sami da završavate i ne mora sve da bude perfektno odrađeno kako ste zamislili.

LAV

POSAO: Napravićete pomake u poslu, a pretpostavljeni će biti zadovoljni vašim zalaganjem i uskoro možete očekivati unapređenje. Nervoza će polako prerasti u zadovoljstvo, a efekti će se videti i kroz finansijsku dobit.

LJUBAV: Imate partnera koji vam trenuno nije naklonjen onako kako smatrate da treba, ali zato ćete vi sa vašom ljubavlju i strpljenjem uspeti sve da pokrenete nabolje, tako da će i on shvatiti da njegovo ponašanje nije očekivano.

ZDRAVLJE: Obavite redovne lekarske kontrole, na koje odavno nste išli. Ukoliko imate problem sa disanjem, moguće su naznake za blagu astmu, pa shodno tome, prestanite i da pušite. Zaustavite se na vreme.

DEVICA

POSAO: Očekujte i dodatne finansije kroz nagradu i druge beneficije. Ostvarićete neke svoje želje koje zbog manjka finansija niste uspeli da zealizujete. Bićete zadovoljni novčanom situacijom, zahvaljujući vrednoći i što umete da pružite i više no što se od vas očekuje.

LJUBAV: Device koje su slobodne, imaju mogućnost pronalaženja partnera i treba da budu svesni činjenice da će stati na ludi kamen. Nemojte razmišljati – bićete na dobrom putu da uspete na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Došao je trenutak da dobro razmislite i da donesete konačne odluke. Ukoliko niste u stanju sami sebe da disciplinujete, potražite pomoć stručnjaka i bićete zadovoljni što ste smogli snage i uspeli.

VAGA

POSAO: Možete promeniti svoj poslovni status nabolje i u tom smislu i pokretanje nekih novih situacija i poslovnih mogućnosti. Mnogo novih šansi i izazova je pred vama, mnogo više no što možete zamisliti.

LJUBAV: Oni koji su u vezi, trebalo bi da rade na učvršćivanju odnosa, jer su zapostavili jedno drugo. Ljubav neka vam je na prvom mestu, pa će vam to pomoći da prevaziđete nesuglasice koje su se do sada ponavljale. Partner će vas prijatno iznenaditi.

ZDRAVLJE: Vage u starijim godinama bi trebalo da obrate pažnju na promenu krvnog pritiska. Pritisak vam može varirati, a odlazak kod lekara je neophodan kako bi ste utvrdili šta je uzrok tome. Moguće da uzrok leži i u hroničnoj bolesti koju imate već neko vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: Karijera vam je u usponu, a o finansijama da ne govorimo. Radite i zadovoljni ste. Naglašeni su dugi razgovori i pregovori o unapređenju, pripremite se da istaknete svoje zahteve na vreme.

LJUBAV: Pružite ljubav okolini, posebno najstarijim članovima svoje porodice, na koje ste zaboravili. Oni od vas ništa ne očekuju, samo malo pažnje, pa pošto danas imate vremena, usredsredite se da ih prijatno iznenadite i da im napravite neko iznenađenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem, tako da bi ste trebali povesti računa o tome šta unosite u organizam, jer jedan sumnjiv obrok može dovesti do trovanja, pa izbegavajte hranu na javnim mestima.

STRELAC

POSAO: Šefovi su svesni koliko ste kvalifikovani i vredni i ponudiće vam posao koji ćete najverovatnije prihvatiti, a u to će biti uključena i putovanja, saradnja sa inostranstvom, a i dobićete veliku odgovornost.

LJUBAV: Osoba koju ste upoznali deluje hladno, uštogljeno, ustvari je obazriva u ponašanju i komunikaciji sa ljudima. Ubrzo će se pokazati sve njene vrline i kvaliteti kojima ćete biti oduševljeni.

ZDRAVLJE: Važno je napomenuti da povedete računa o imunitetu da ne biste zaradili neku virozu, jer bi vas to prilično omelo u svakodnevnim obavezama. Pojačajte unos vitamina, povrća i voća, naravno.

JARAC

POSAO: U punom ste poslovnom zamahu. Željni ste novih znanja i uvek ste ambiciozni, pa tako stalno istražujete nešto novo. Naglašeni su vam izazovi, tako da ćete dobiti dodatne poslove za koje poslodavac misli da ste sposobni.

LJUBAV: Sve više ste zadovoljni rezultatima zajedničkih napora i odluka. Nemojte biti skeptični, jer vas partner voli i ceni i samo mu je potrebna trunka vašeg poverenja u sve poslove koje budete u budućnosti realizovali.

ZDRAVLJE: Tegobe koje ste do sada imali, polako se gube i osećate se mnogo bolje. Kako vreme bude prolazilo, polako ćete se vraćati u formu. Kako ste roviti, sačuvajte se još jedan period, bilo da je u pitanju bila voroza, prehlada.

VODOLIJA

POSAO: Usavršićete se u svojoj struci, tako da vam niko neće biti ravan po sposobnosti i umnosti. Pripremite se na vreme, napravite plan poslovnih dogadjanja da bi ste bili spremni da reagujete na poslovne zahteve.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da na poslu ili preko posla upoznate osobu koja bi mogla da osvoji vaše srce. To bi mogla da vam bude dodatna inspiracija da zablistate i odradite nešto što su mnogi pre vas pokušavali, ali nisu uspeli.

ZDRAVLJE: Radite na svom imunitetu, koristite vitaminske suplemente da bi ste poboljšali zdravstveno stanje. Šetnje po prirodi, po čistom vazduhu izuzetno će vam prijati. Zdravlje vam je stabilno, nemate većih problema.

RIBE

POSAO: Imate podršku kolega, a i nadređenih, koji će verovati u vas i u vaše sposobnosti, posebno u poslovnim odnosima sa inostranstvom. Tu ćete napraviti veliki pomak što se tiče firme u kojoj radite, otvorićete im tržište na koje nisu ni računali.

LJUBAV: Moraćete više da se oslanjate na druge, a posebno na svog partnera, jer je jači od vas i u vaše ime treba da radi. Međutim, to može biti prilično škakljivo, jer u poslednje vreme ne verujete u partnera i njegovu naklonost.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da odete kod lekara zbog hroničnih simptoma i obolenja. Opustite se i prikupite dovoljno energije za naredni dan, jer vas očekuju poslovni napori. Polako se vraćate u najbolju formu.