Da li su vam zvijezde naklonjene danas?

OVAN

POSAO: Ili ćete pristupiti reformi ili završiti ono u šta ste samo u poslednje vreme ulagali. Neophodno je razumeti da se ništa nije urotilo protiv vas, već da ste u procesu koji ima zadatak da poništi nešto zastarelo i da stvori nešto novo. A kako niste voljni da sarađujete, okolnosti vas teraju da istupite iz reda.

LJUBAV: Svi oni koji su već pokušavali da obnove odnose imaće više uspeha. Veze koje traju su u vrlo napetom odnosu. Ako uspete da nađete zajednička rešenja za problem koji vas muči, znajte da ste našli pravog partnera.

ZDRAVLJE: Kardiovaskularne probleme možete osetiti već početkom nedelje, pa vam je neophodna kontrola. Ugodan život, zdrava ishrana i dosta šetnje može vam doneti poboljšanje zdravlja.

BIK

POSAO: Ključne reči su revolucija i reforma, a sprovešćete je, hteli vi to ili ne. Zato, sarađujte sa univerzumom i posmatrajte šta je neophodno da prihvatite ili od čega da odustanete. Okolnosti vas teraju od uobičajenoga i onoga što smatrate da je normalno.

LJUBAV: Ako svakom hiru date oduška i uđete u žestoke sukobe braneći lične stavove, ne očekujte ništa dobro. Raskid na ovakav način dovodi do dugog ili konačnog razdavajanja. Budite malo otvoreniji, ljubav je ovde, ali vam neće sama doći.

ZDRAVLJE: Ovo vreme će se odraziti na vašu glavobolju, malaksalost, nerviranje, a i grčeve u mišićima. Pokrenite se i aktivirajte. Bilo bi poželjno da se redovno kontrolišete i da nastavite sa odgovarajućom terapijom.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete prilike da započnete nove projekte, ali i da dovršite ono što je ostalo nedovršeno, za šta ste temelj postavili u ranijem vremenu. Bićete vrlo odlučni da sprovedete određene reforme na polju posla i sopstvene karijere.

LJUBAV: Došlo je do neke promene u vama. Mnogo ste opušteniji, što će vam omogućiti da realno sagledate svoj ljubavni život. Ako ste se rastali sa voljenom osobom, budite spremni, jer samo što nije došlo do kontakta.

ZDRAVLJE: Obavite redovan sistematski pregled. Hronični zdravstveni problemi, koje ignorišete, opomenuće vas da ste nemarni prema svom zdravlju. Čuvajte se prehlade.

RAK

POSAO: Trenutno vam neće nedostajati volje i energije, pa iskoristite početak dana upravo za rešavanje ključnih pitanja. Aktuelni problemi povezani su sa instinktivnim reakcijama i iznošenjem mišljenja isuviše brzo i impulsivno.

LJUBAV: Partneru prepustite da vodi i organizuje. Na nekom provodu vas očekuje nova ljubav. No vi partner će vam biti zabavan i interesantan, ali će delovati pomalo neozbiljno. Ali to je samo prvi utisak.

ZDRAVLJE: Ne zaboravite na ono najvažnije. Posvetite se svom zdravlju i borite se protiv loših navika. Trebaće vam snage za nadolazeće poslovne izazove i strastvene noći. Preti vam virusna infekcija.

LAV

POSAO: Mogli bi ste se zaljubiti u svoju otvorenost i iskrenost, ali to vam nije od pomoći ako zavisite od nečega ili nekoga. Ne rasipajte energiju prebrzo, jer će vam biti potrebna da se suočite sa određenim situacijama u kojim će vam trebati istrajnost i upornost. Finansijska situacija se menja nabolje.

LJUBAV: Očekujte otvoreno udvaranje starije osobe. Izbegavajte ljubomorne scene, ukoliko ste u vezi. Iskoristite ovaj dan da ga provedete sa onima koji su vam najmiliji i posvetite im se u potpunosti. Zaboravite na sve brige i probleme.

ZDRAVLJE: Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta. Bavite se više oralnom higijenom. Šetajte na svežem vazduhu i očekujte da ćete biti u top formi.

DEVICA

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Skloni ste da život posmatrate sa dosta optimizma i nade u bolje sutra, ali ćete isto tako biti nepraktični. Imaćete prepreke na polju komunikacije, teškoće da dobijete papire ili sredite dokumentaciju.

LJUBAV: U partnerskim odnosima budite oprezni, taktični i strpljivi. Ako ste planirali da obavite razgovor sa voljenom osobom, odgodite to za koji dan. Tajno udvaranje će vam delovati kao bajka. Problem je što vam se udvarač ne dopada i nije vaš tip.

ZDRAVLJE: Treba da se pričuvate da se ne povredite, jer ste u ovoj nedelji skloni povredama. Potrebna vam je dodatna opreznost i koncentracija prilikom rada. Brzi ste u kretanju, pa može da se desi neka neprijatnost prilikom pada.

VAGA

POSAO: Možete imati problema sa inspekcijom ili uniformisanim licima. Radite na vreme sve što je neophodno, jer ste skloni lenjosti i odlaganju. Ako se bavite privatnim poslom, moguća je šteta zbog nekih falsifikata, prevara ili nečega čega niste ni bili svesni.

LJUBAV: Raspoloženi ste za avanture i promene, nova dešavanja. Moguć je ulazak u paralelnu vezu, biranje između dve osobe. Čim vam se pojavi neko privlačniji , vi se okrećete ka toj osobi. Skloni ste brzopletim ljubavnim odlukama.

ZDRAVLJE: Podložni ste reumatskim tegobama i to vam je slaba tačka. Dobro bi bilo da posetite reumatologa i da se posavetujete sa njim šta treba da činite. Možda će biti dobro da se obave neke detaljnije analize.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete biti koncentrisani, pa ćete se više puta vraćati na proces koji je neophodan da bi se određeni posao završio. Nezaposleni mogu jedino da pokrenu samostalni biznis, ali će s previše očekivanja ući u nešto što bi moglo doneti samo gubitak.

LJUBAV: Lako možete napraviti pogrešan izbor i ući u površnu vezu. Simpatična, zabavna, radoznala osoba bi unela radost u vaš život. Pazite šta izgovarate! Postoji mogućnost da neko pogrešno protumači vaše reči.

ZDRAVLJE: Preti vam ozbiljan pad imuniteta. Shvatićete napokon da je to vaša slaba tačka. Bilo bi dobro da porazgovarate sa imunologom i da vidite zašto vam se to dešava. Pokrenite se, vežbajte i više spavajte.

STRELAC

POSAO: Pažljivo s potpisivanjem i sklapanjem ugovora. Finansijska situacija se naglo popravlja. Lagano osećate olakšanje i ozbiljne promene na koje je većina vas bila primorana. Kada nešto ne uradite svojom voljom, tada se univerzum sam pobrine da do promene dođe.

LJUBAV: Najveće promene osetiće oni koji su već dugo usamljeni ili iza sebe imaju dugu i tešku vezu ili brak. Sva društvena okupljanja mogla bi doneti novu ljubav. Neko ko će biti zapažen po duhovitosti, a pri tom će imati sa svima blizak odnos, osvojiće vas na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegnete stresne situacije koje vam donose jake bolove u glavi. Nemojte dozvoliti da vam pređu u migrene sa kojima se teško možete izboriti. Ništa nije alarmantno ali je dobro da sve na vreme ispitate.

JARAC

POSAO: Niste se nadali tako uzbudljivom finalu dana. Iznenada ćete uočiti povoljnu klimu za vaše napredovanje u firmi. Još bolja vest je da imate podršku svojih saradnika. Sada morate sami da odlučite da li ste spremni za donošenje odgovornijih odluka.

LJUBAV: Upoznaćete neposrednu osobu, koja će sa vama ostvariti pozitivan kontakt, preneti na vas pozitivnu energiju, opustiti vas i naravno, zbližiti. Ne preporučuju vam veze sa partnerima koji deluju opasno.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje. Opet će vam pasti imunitet i svesni ste da vam je to slaba tačka. Osetljivost sa sinusima će vam stvarati dodatne probleme i nervozu.

VODOLIJA

POSAO: Poslovni napredak ne znači nužno i finansijski oporavak. Suzdržite se još kratko od velikog ulaganja i bahatog trošenja.Potrebna vam je dodatna opreznost i koncentracija prilikom rada.

LJUBAV: Potpuno ste ushićeni novim partnerom. Međutim, uskoro može doći do sukoba, ljubomore i neprijatnosti svake vrste. Okrenite se isključivo pozitivnim osobama. Najviše bi vam odgovarala osoba koja je u vašem znaku.

ZDRAVLJE: Vodolije će tokom nedelje osetiti slabost, a pratiće ih i loše varenje. Bilo bi dobro da se sačuvate prehlade, koja bi mogla da vam pogorša stanje. Potrebno je i da promenite svoje mehanizme reakcije na stres. Nađite rešenje!

RIBE

POSAO: Ovaj dan će biti obeležen neobičnim situacijama na poslu za koje ni sami niste sigurni kako je do njih došlo. Moraćete da se opravdate zbog nečega što niste učinili. Razmislite šta vam najviše odgovara. I što je najvažnije nemojte paničiti.

LJUBAV: Promenljivog ste raspoloženja. Svaka izjava vašeg partnera ili simpatije mogla bi vas pogoditi. Najverovatnije ćete pogrešno protumačiti poruku koju dobijete. Stoga, ne komplikujte odnose!

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na genetska obolenja, pa su potrebne neke dodatne kontrole i korigovanje terapije. Nemojte sami sebi postavljati dijagnozu. Budite oprezniji u fizičkim aktivnostima.