Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas

OVAN

POSAO: Poprilično ste nezgodno pritisnuti rokovima, što u vaš poslovni život unosi veliku dozu napetosti, lošu komunikaciju, završavaćete stvari na brzinu i u poslednjem trenutku.

LJUBAV: Svesni ste uglavnom svoje nagle naravi i ovaj dan vam donosi mnoge situacije u kojima se nećete snalaziti najbolje. To će biti i neka vrsta iskušenja koje ćete uspeti da prevaziđete.

ZDRAVLJE: Možete očekivati tegobe vezane za kičmu, naročito za vratni i rameni deo. Takođe povedite računa o imunitetu. Smanjili ste apetit, ali ponajviše iz razloga što neke stvari ne možete da obučete.

BIK

POSAO: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava. Loše se osećate. Bezvoljnost vas čini osetljivim. Sada je trenutak da zastanete, da malo razmislite koliko vam neumerenost može doneti problema. Treba da budete svesni da sve tegobe možete da predupretite samo ako budete čvrsti u svojoj odluci i da verujete u sebe.

LJUBAV: Slobodnim Bikovima slede susreti koji će ih naterati da razmišljaju o svojim postupcima. Svesni ste svoje buntovne naravi i to će vas malo zakočiti da ne budete nepravedni prema partneru.

ZDRAVLJE: Kontrolišite šta unosite u organizam. Pozovite prijatelje koje niste dugo videli i predložite im zajedničku rekreaciju. Kada budete osetili da ste spremni za intenzivnije treninge, posetite teretanu.

BLIZANCI

POSAO: Usredsredite se na nešto što volite da radite i zaboravite negativne misli i dešavanja. Imate snage da se suočite sa svim problemima koji su vas snašli, tako što ćete ih postepeno, jedan po jedan, rešavati. Morate biti uporni, to je jedini način da prevaziđete poteškoće.

LJUBAV: Jedan slučajan susret će vas dovesti u poziciju da nećete moći sebe da prepoznate. Morate biti svesni da će vas neko obuzdati. Tokom dana, u partnerskim odnosima, nerazumevanje će se rasčistiti, pa će shodno tome i zadovoljstvo rasti.

ZDRAVLJE: Pokrenite svoju životnu energiju i usmerite je ka šetnji, treningu, boravku na čistom vazduhu, druženju sa dragim osobama. Vama je samo potreban zdrav način života.

RAK

POSAO: Vama je uvek na prvom mestu finansijska i poslovna sigurnost. Neće vam biti nimalo teško da radite, pogotovo kad osetite da od toga imate i te kako dobru novčanu satisfakciju, a svaka saradnja, bilo sa kolegama, bilo sa novim poslovnim saradnicima, donosi vam još veće mogućnosti da učvrstite poziciju.

LJUBAV: Emotivne veze biće veoma dinamične. Niste zlopamtilo, umete da oprostite, naročito ukoliko vam je stalo do poartnera. Lako vas je osvojiti. Slobodnima se smeši zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vam je po mnogo čemu težak. Loše se osećate , prati vas konstantan umor, uopšte nećete znati šta vam je zapravo. Osećate se melanholično, depresivno nezainteresovano.

LAV

POSAO: Vaši izbori sada jesu pravi i bez obzira na zabrinutost za finansije, vi ćete hrabro krenuti u nešto novo. Pogotovo što je ovaj dan finansijski isplativ, sa puno prilika za dobru zaradu.

LJUBAV: Partner će biti zadužen za pozitivnu atmosferu veze. Padate na pažnju. Vrlo vam je važno da možete računati na svog izabranika u svakom pogledu, u njemu tražite oslonac, ali ćete mu i uzvratiti istom merom ukoliko se on nađe u bilo kakvoj nevolji. Slobodni će uploviti u novu avanturu.

ZDRAVLJE: Još ne možete da se opustite, prošli dan vas je potpuno iscrpeo. Povedite računa o svom imunitetu, ali i psihičkoj stabilnosti. Za divno čudo, vaš apetit je potpuno pod kontrolom.

DEVICA

POSAO: Uz ulaganje mnogo truda, prosperiraćete u poslovnim vodama i konačno se izboriti za više slobodnog vremena. Takođe ćete uspeti da realizujete većinu planova.

LJUBAV: Partner će biti tolerantan i pun razumevanja, što će afirmativno uticati na vezu. Niste skloni prevarama i retko kad posežete za avanturama, a još ređe uplovljavanje u tajne ili paralelne veze. Slobodni će se odvažiti da konačno krenu u osvajanje simpatije.

ZDRAVLJE: Već ste dovoljno oslabili, pa povucite ručnu! Balans je neophodan, ali ne i krajnosti. Potrudite se da manje vremena u toku dana provedete ležeći. To se obično pretvara u višečasovnu dremku.

VAGA

POSAO: Komunikacija vam ide od ruke, pa vam odgovaraju svi poslovi koji podrazumevaju rad sa ljudima. Poželećete maksimalno da iskoristite sve benefite ovog dana.

LJUBAV: Emotivni partneri će današnji dan provesti razdvojeni. Mogu se očekivati i nesuglasice. Duhovita osoba ušetaće u život slobodnih Vaga. To može biti i tajna veza. Bićete u raskoraku sa vremenom, budući da ćete do kraja dana želeti da postignete mnogo toga.

ZDRAVLJE: Nemate ozbiljne zdravstvene probleme. Izbegavajte stresne situacije, ugodite sebi, mislite pozitivno. Najbolje bi bilo da se okružite ljudima koji vam donose pozitivnu energiju. To može biti i neko iz komšiluka, neko ko vam izmami osmeh na lice kada ga sretnete.

ŠKORPIJA

POSAO: Pravo je vreme da produbite strategiju i napravite koncept poslovanja za ovaj dan. Talentovani ste za jezike – u gotovo svakoj Devici čuči poliglota. Veliki ste humanista, pa se često odlučujete za pravnu profesiju.

LJUBAV: Iz novih poznanstava izrodiće se veze, dok će zauzeti morati mnogo više da se potrude kako bi izbegli nesuglasice. Emotivne veze su u fazi blage tranzicije. Bićete poprilično indiferentni i mnogo manje angažovani na poslu. Svu svoju pažnju usmerićete na rešavanje emotivnih problema.

ZDRAVLJE: Popričajte sa osobom koja vam je draga, izdvojite desetak minuta, razmenite iskustva, porazgovarajte o najbanalnijim stvarima. Jer, upravo ta pozitivna energija ukazuje da nikakvi problemi ne mogu da naruše sklad.

STRELAC

POSAO: Očekujte boljitak na poslovnom planu. Ipak, pojedine poslovne situacije izazvaće zabrinutost. Nadređeni će prepoznati vaše zalaganje i kreativnost, što će vas dovesti do unapređenja.

LJUBAV: Emotivne veze mogu biti poljuljane zbog ljubomore, dok će slobodni upoznati nekog ko će poželeti ozbiljnu vezu. Ali mogu načiniti pogrešan izbor. Mnogi će vas angažovati kao glavnog savetodavca, svi će želeti da čuju vaše mišljenje.

ZDRAVLJE: Zračite optimizmom na svakom koraku! Ojačajte imunitet na vreme ako ne želite kasnije da imate problema sa virusnim infekcijama. Mogući su problemi izazvani pojavom peska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima.

JARAC

POSAO: Za solidno stanje na poslu moraćete maksimalno da se angažujete, iako ćete biti nezadovoljni svojim statusom. Svu svoju pažnju usmerićete na rešavanje finansijskih problema.

LJUBAV: Emotivne veze biće vam utočište od problema iz drugih sfera života. Emotivni partner početkom dana može imati zamerke. Vodolije ne mogu trpeti autoritete. Slobodni osvajaju šarmom.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste strastveni pušač ili svakodnevno konzumirate poneku čačicu alkohola, došao je da se odreknete loše navike. Ostavite cigarete, kada osetite krizu pojedite parče crne čokolade, uzmite bombonu ili žvaku.

VODOLIJA

POSAO: Koliko god se trudili, nećete uspevati da se vratite u radno raspoloženje, te možete imati velikih problema zbog svog neobaveznog i neažurnog odnosa prema poslovnim saradnicima ili projektima u koje ste uključeni. Na svu sreću, to će proći bez veće štete po vas i vi ćete uz veliku podršku kolega, uspeti da završite sve obaveze.

LJUBAV: Povremeni naleti partnerove ljubomore narušavaju stanje u vezama. Slobodne očekuje uzbudljiva avantura. Ali takođe mogu obnoviti nedavno prekinutu vezu.

ZDRAVLJE: Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto zbog čega bi ste trebali da brinete. Pazite na ishranu, unosite što više vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da brinete za budućnost.

RIBE

POSAO: Danas ćete biti okrenuti prvenstveno sebi i svojim planovima za napredovanje. I zaista ćete ih pokrenuti, ali ne zidajući kule u vazduhu, već stvarajući čvrste i solidne osnove za budućnost. Mnogima upravo sada na red dolazi promena radnog mesta, pogotovo ako se na sadašnjem poslu osećate sputano i nedovoljno motivisano.

LJUBAV: Emotivne veze su stabilne. Zauzeti će uspeti da reše većinu nesuglasica. Jedno dugogodišnje prijateljstvo prerašće u vezu. Slobodnima konačno polazi za rukom da osvoje simpatiju.

ZDRAVLJE: Niste se mnogo kretali u prethodnim mesecima. Morate se više posvetiti fizičkoj kondiciji, ako ne želite da vam zdravlje bude narušeno. Radite ono što je potrebno kako bi ste održali zdravlje na zavidnom nivou.

ALO