Sinoć su na izbornoj skupštini žena Gradske organizacije DNS-a   izabrane  52 članice novog odbora, a u narednom periodu biće izabrana i nova predsjednica Odbora žena DNS-a.

Osim delegata, Skupštini su prisustvovali i gosti, rukovodstvo GO DNS Prijedor, kao i predstavnici ove partije u lokalnom i republičkom parlamentu, te predstavnice drugih političkih partija.

Dr Slavica Popović, koja je funkciju predsjednice odbora  žena GO DNS, obavljala u proteklom mandatu, podsjetila je na niz aktivosti koje su organizovane u vrijeme njenog mandata  u okviru društvenog, političkog, kulturnog i sportskog života.Cilj će i dalje ostati  animiranje članica i osnivanje novih aktiva.

,,Aktivno radimo na političkom usavršavanju žena, dakle da one ne budu samo pasivni posmatrači,već da se politički i aktivno angažuju u radu svojih aktiva, mjesnih odbora, gradskog odbora i na svim nivoima vlasti. Pomagale smo uvijek  srcem, poznato je da su članice ovog odbora prepoznatljive i po brojinim humanitarnim akcijama,  a posebno smo ponosne na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj se iz godine u godinu uključuje sve veći broj članica“ – rekla je Popović.