Lavovi moraju da odmore, a ni vagama nije baš najbolje

OVAN

POSAO: Neki vaši planovi su ostali neostvareni isključivo zbog vas i nedostatka volje da se izborite sa ostatkom sveta. Ovog dana se desila promena u vama i probudili ste se kao nova, jača i vedrija osoba.

LJUBAV: Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost. Potrebno je da donesete zajedničke odluke i da gradite odnos pun ljubavi.

ZDRAVLJE: Nikako da shvatite da treba da osluškujete svoje telo da bi ste znali da se ponašate u skladu sa tim. Uvek ste na granici da se razbolite i sada je vreme da razmislite o tome.

BIK

POSAO: Jačanje samopouzdanja će se prvo osetiti u finansijama. Zarada od posla kojim se bavite, trebala bi da bude mnogo veća nego do sada. Postoji mogućnost da vam se ponude neke nove poslovne kombinacije koje donose brzu i laku zaradu, a koje nemaju mnogo sličnosti sa zvaničnim poslom kojim se bavite.

LJUBAV: Bikovi koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba koja je tu, ali kao da nije. Osećate da je partner nezainteresovan i to vam jako smeta.

ZDRAVLJE: Redovan odlazak kod lekara će vas uputiti u kom smeru da se pokrenete. Ugrožen vam je stomak, krvotok i zglobovi. Poželjan je odlazak kod specijaliste.

BLIZANCI

POSAO: Prihvatite sve što vam se ponudi, jer do sada za svo zalaganje niste bili adekvatno nagrađeni. Očekuju vas zanimljivi susreti nakon pregovora koje ćete obaviti danas. Sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Samo druženjem, razgovorom i kraćim odmorom, možete povratiti poverenje jedno u drugo i nastaviti tamo gde ste stali. Negujte svoju vezu.

ZDRAVLJE: Posvetite se boljem načinu života, posetite nutricionistu, koji će organizam dovesti u normalu po pitanju ishrane. Skloni ste alkoholu, a to vam uopšte ne prija. Pušenje takođe morate da regulišete.

RAK

POSAO: Sve ono što ste do sada započeli i iz objektivnih razloga niste mogli da ostvarite i dovedete do realizacije, danas bi trebali da ostvarite. Drugima ste delovali nerealno, a sebe ste potcenjivali, a katkad i precenjivali.

LJUBAV: Napokon ćete shvatiti da ste već duže vreme u kontaktu sa dragom osobom. Ona će vam predložiti da uđete u vezu, koja će imati tendenciju da se završi brakom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već duže vreme razmišljate o tome.

ZDRAVLJE: Jedan blizak prijatelj će vam predložiti odlazak u teretanu, a to i prihvatite. Bilo kakva fizička aktivnost će vam dobro doći da se pokrenete sa mrtve tačke, a posle možete i da odahnete.

LAV

POSAO: Mogao bi da se desi zanimljiv susret koji će otvoriti novo poglavlje u vašem poslu ili karijeri. Ovo se posebno odnosi na one koji se bave nekim javnim poslom ili ima je poao vezan za medije. U svemu ovome veliku pomoć će vam pružiti prijatelj na koga ste skoro zaboravili.

LJUBAV: Zauzeti Rakovi rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom. Svakako idu ka učvršćivanju odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Došlo je vreme da se napokon odmorite od prethodnih, intenzivnih aktivnosti. Vaš organizam ne može da izdrži tolike napore, relaksirajte se što više možete.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste čekali novac kako bi ste realizovali poslovnu ideju, sada vam se može ukazati prilika. Budite strpljivi, mudri i staloženi i znajte da vreme radi za vas. Trasirate put nekim novim iskustvima, a da bi se ona desila na javi, moraju prvo da vam se misli iskristališu.

LJUBAV: Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas ceni, pa se zato potrudite da odete na kraći odmor, gde bi ste mogli malo da se prepustite uživanju i posvetite jedno drugom.

ZDRAVLJE: Krenite u teretanu – relaksirajte se! Potreban vam je aktivan odmor, nikako pasivan. Vi ste isuviše aktivni da bi ste tek tako usporili svoje aktivnosti. Ali, niste svesni gde su vam granice.

VAGA

POSAO: Još niste napravili prvi korak na putu ka nečem boljem i lepšem, ali ćete ga sigurno načiniti do kraja ovog dana. Bićete omiljeni i prijemčivi za ljude koji mogu da vam budu od koristi. Konačno će vam se pružiti prilika da radite na onome o čemu ste dosada samo maštali.

LJUBAV: Imate poriv da uvek nešto zamerate partneru, pa će to danas biti mnogo više izraženo, nego uobičajeno. Ovaj put ne samo da vi zamerate partneru, već će partner i vama da nađe zamerku. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste rekli, tako da ćete se vrteti u začaranom krugu. Odustanite!

ZDRAVLJE: Ovaj dan posvetite sebi i vašem oporavku od svih prethodnih aktivnosti. Posetite lekara i odradite kompletnu analizu organizma da bi ste na vreme ustanovili problem.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama su velike mogućnosti da život uredite po svojim željama. Da bi ste ovo ostvarili neophodan vam je novac, a njega može biti i više nego što je bilo do sada. Na pomolu je novi poslovni izazov.

LJUBAV: Nova ljubav će vam biti podstrek i inspiracija za dokazivanje i ostvarenje i onoga što ste do nedavno smatrali nemogućim.

ZDRAVLJE: Ovde se radi o umornom organizmu i zato su vam potrebni lekarski saveti da bi ste se u što kraćem roku oporavili. Nemojte zanemariti ove savete, jer je krajnje vreme da uradite nešto za sebe i svoj organizam.

STRELAC

POSAO: Imaćete mnogo više volje i energije da se dokazujete ne samo na poslu, već i u svim drugim oblastima života, a ono što radite ćete realizovati sa mnogo manje napora nego do sada. Očekujte značajnije popravljanje finansijske situacije.

LJUBAV: Pokušajte da shvatite da niste u pravu i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Vrlo ste nervozni. Ukoliko ste u braku, trebalo bi da saslušate partnera, kao i on vas, da planirate zajedničke ciljeve i budućnost.

ZDRAVLJE: Emotivno ste nestabilni, nezadovoljni i uvek ćete težiti ka drugom cilju. Treba da budete odlučniji u svojim željama, jer vas neodlučnost čini emotivno labilnom osobom, pa za svoje probleme uvek krivite druge.

JARAC

POSAO: Počinju drugi da se interesuju za vaše znanje i poslovno iskustvo. Nešto izuzetno dobro i neobično bi trebalo da se desi do kraja dana, a to iskustvo će doći preko nekog vašeg prijatelja.

LJUBAV: Došlo je vreme da shvatite da na prvo mestu u partnerskim odnosima morate staviti zajedničke interese, a ne lične. Ukoliko to shvatite, ovaj dan će proći dosta mirno, a ukoliko ne, možete ući u jaku ljubavnu buru. Pokušajte da se posvetite jedno drugom i da izgladite odnose što pre, da ne bi ste upali u još dublje i veće probleme.

ZDRAVLJE: Vi ste krojač svog zdravlja, jedino vi odlučujete o sebi i svojim emocijama. Potreban je razgovor sa psihologom, kako bi ste poradili na sebi. Kada uspete da prevaziđete probleme, bićete mnogo realniji i mnogo više ćete razumeti sebe, svoje reakcije.

VODOLIJA

POSAO: Biznismena u vama će pokrenuti osoba koja je jako zainteresovana za vas, a ono što bi mogla da vam predloži je fenomenalno. To čak može u vama pokrenuti i sumnju u mogućnost ostvarenja. Jedina prepreka na putu do izobilja i blagostanja bi mogla da bude vaše filozifiranje. Odnosno strah da vam se ne ponove neka neprijatna iskustva.

LJUBAV: Slobodne Vodolije bi trebalo da se prepuste ljubavi i strasti. Krajem dana ćete dobiti iznenadni poziv i dogodiće se zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Vraća vam se psihička snaga, jer vam jedino ona nedostajala u prethodnim danima. Imate dovoljno energije da se izborite sa svim problemima, koji će već krajem dana pasti u zaborav. Jaka ste i istrajna osoba.

RIBE

POSAO: Razmišljate o poslovnim predlozima koje ste nedavno dobili i deluju vam nerealno, jer su isuviše dobri da bi bili ostvarljivi. Ne donosite odluke naprečac, ali znajte da ste u jednom izuzetno dobrom danu za posao.

LJUBAV: Nemojte olako shvatiti probleme, jer kad se budete osvestili, biće kasno da bilo šta učinite na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba će vas privući.

ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja zbog promene vremena. To vam svakako ne prija, naročito izlazak iz prostorija gde radi klima na spoljašnji topao vazduh. Ipak, posetite lekara zbog učestalih glavobolja.

ALO