Bikovi, danas uživajte u ljubavi

OVAN

POSAO: Potrudite se da budete posvećeniji poslu. Fokusirajte se na rešavanje problema koje imate od ranije. Ako budete nastavili da bežite od stvari koje sa sobom nose težinu, mogli biste da ostanete bez mogućnosti za napredovanje.

LJUBAV: Moguće su nesuglasice sa voljenom osobom. Imate drugačije stavove, a pojavljuju se i neki problemi sa ljubomorom. Sada nastupa period u kom će vaša ljubav biti na testu. Budućnost zavisi od vas!

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu vam mogu stvarati manje probleme. Čuvajte se mogućih padova ili povreda u ovom predelu. Nije vam preterano povoljan dan, mogući su i problemi sa povišenom temperaturom.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete poboljšati komunikaciju sa saradnicima. Vi ste zaslužni za pozitivne promene koje su nastale u radnom okruženju i sada su mnogi počeli da vas cene jer se konačno vidi vaš talenat i trud.

LJUBAV: Zanimljiv dan sa voljenom osobom je ispred vas. Imate priliku da uživate zajedno, bez problema i trzavica. Ako se budete dovoljno opustili, sve će ići kao po loju. Ukoliko ste slobodni, nova osoba dolazi preko posla.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na ovom planu vam postepeno dolazi i imaćete mogućnost da ostvarite stabilno stanje. Važno je da nastavite da slušate savete lekara i da osluškujete potrebe svog organizma. Sve vam ide na bolje!

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano dobar trenutak za finansijske rizike, pa bi bolje bilo da malo pričekate sa većim ulaganjima. Ukoliko se bavite privatnim poslom, potrudite se da budete taktični i praktični.

LJUBAV: Može vam se desiti veoma zanimljivo poznanstvo, moguće sa malo mlađom osobom od vas. Planirate da je osvojite. Vi imate prirodan šarm i harizmu, komunikativni ste i tačno znate koji trenutak možete da iskoristite u svoju korist.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za urogenitalni trakt su mogući. Povedite računa ako ste već imali smetnje na ovom planu. Za ženske Blizance je došlo vreme za redovnu ginekološku kontrolu. Nastavite da vodite računa o sebi.

RAK

POSAO: Uzimate stvar u svoje ruke jer želite svima da dokažete da će posao bolje funkcionisati pod vašom kontrolom. Ne možete više da gledate druge ljude kako prave neke greške koje vama deluju naivno i početnički…

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način neusklađeni sa voljenom osobom, želite iste stvari ali u različito vreme. Potrebno vam je malo više slobodnog vremena, kako biste više bili zajedno i kako biste uspeli da se usaglasite konačno…

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Smetaju vam i štetni UV zraci… Obezbedite sebi dobru negu, možda i neke preparate na prirodnoj bazi koji vam mogu pomoći. Nemojte da zanemarujete probleme.

LAV

POSAO: Imaćete mnogo posla danas. Spremni ste da se pozabavite svim obavezama koje su vam dodeljene. Ništa vam ne pada teško i želite da ostvarite što bolje rezultate. Cilj vam je da se maksimalno fokusirate na radne zadatke.

LJUBAV: Moguće je da niste preterano zainteresovani za nove ljubavne avanture. Za sada vam prija samoća i sloboda koju imate. Na ljubavnom planu iza sebe imate dovoljno iskustva i ne žurite da srljate u nove veze.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite krvnu sliku za svaki slučaj, kako biste proverili da li je na ovom polju sve uredu. Prd vama je period u kom su mogući manji problemi, pa povedite računa o tome.

DEVICA

POSAO: Nije preporučljivo da sklapate poslove sa osobama koje vam nisu dovoljno pouzdane i proverene. Nemojte da radite ništa što nije u skladu sa vašom intuicijom… Pred vama je dan u kom su mogući novi izazovi.

LJUBAV: Novo poznanstvo sa veoma harizmatičnom osobom vam dolazi. Osvojiće vas njen prirodni i spontan stav kao i sigurnost koju osećate pored nje. Ako budete ušli u emotivnu vezu, ona bi mogla da potraje na duže staze.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce. Povećajte unos magnezijuma. Vodite računa o pravilnoj ishrani i o tome da imate umerenu fizičku aktivnost. Kada osetite umor- nemojte da se forsirate. Budite dobri prema svom telu.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su manje komplikacije tokom današnjeg dana. Nema sumnje da ste vi veoma sposobni i da možete da prevaziđete sve ali ponekad je lakše ako se obratite za pomoć…

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa bračnim partnerom. Nemojte dopustiti da vam se bilo ko meša u brak. Važno je da sve što vas zbunjuje rešite između sebe smirenim i iskrenim razgovorom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za pluća i kašalj. Duvanski dim vam jako smeta. Ako ste pušač, sada je vreme da porazmislite o tome da lošu naviku izbacite. Posvetite se više svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da neće proći baš sve onako kako očekujete kada je u pitanju ostvarivanje novih poslovnih dogovora. Današnji dan donosi sa sobom neki vid ograničenja ili kočnica. Nemojte da forsirate, pustite da stvari idu svojim tokom.

LJUBAV: Trudite se da ostavite najbolji mogući utisak na voljenu osobu do koje vam je veoma stalo. Ona je imala neke sumnje u vezi vas ali nakon novih dešavanja, postaje sve sigurnija u vašu ljubav. Bliže vam se lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za povišenu temperaturu, malaksalost ili dehidrataciju organizma. Povedite računa o tome da unosite dovoljno tečnosti, nemojte da zaboravite na to. Uskladite svoje obaveze sa količinom energije koju imate.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se budete dovoljno potrudiili dobar rezultat na poslu neće izostati. Na vama je da date svoj maksimum, a rezultati koje budete ostvarili će pričati sami za sebe. Pred vama je period u kom ćete imati dosta posla.

LJUBAV: Možete da očekujete sasvim mirnu i stabilnu situaciju na polju ljubavi. Pronašli ste ono što ste tražili pored voljene osobe i zadovoljni ste. Moguće je da je baš ona vaša buduća izabranica za ceo život…

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi jer su mogući manji problemi i nestabilnosti vezani za ovo polje, pogotovo ako imate neke genetske predispozicije za to. Takođe, potrudite se da smanjite unos kofeina.

JARAC

POSAO: Iskustvo koje imate na profesionalnom planu će vam mnogo pomoći u narednom periodu. Donećete pravu odluku. U neočekivanom trenutku dolazi do poboljšanja. Konačno vam se sreća osmehnula!

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, priželjkujete da ostvarite i nešto više od toga. Trebaće vam vremena da se oslobodite i da joj pokažete svoja osećanja… Za sada i nema potrebe da žurite.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje. Potrebno vam je da se ponovo osetite dobro u svojoj koži. Ugodite sebi, navikli ste da činite stvari za druge ali nekada je zdravo i da se čovek okrene svojim potrebama…

VODOLIJA

POSAO: Otvara vam se prilika da ostvarite poslovno napredovanje, pomoću svojih originalnih ideja i snalažljivosti. Vaši pretpostavljeni cene novu energiju koju unosite u svoj posao… Možete da očekujete solidno stanje.

LJUBAV: Emotivni život vam je prilično buran. Ulazite iz jedne avanture u drugu i uživate u različitim uzbuđenjima. Dopada vam se atmosfera u kojoj se konstanto dešavaju promene i situacije u kojima ste u centru pažnje.

ZDRAVLJE: Menjajte svoje loše navike. Ponekad ste skloni porocima ili ponašanju koje nije baš najbolje za vaše zdravlje… Vreme je da razmislite malo o tome. Dovoljno ste zreli da shvatite šta je dobro za vas.

RIBE

POSAO: Na finansijskom planu su moguća brojna iznenađenja i preokreti. Očekuje vas prilično naporan dan. Taman kada budete pomislili da ste jedan posao završili, otvoriće vam se i nove obaveze. Moguće je da ćete ostati prekovremeno da radite.

LJUBAV: Imaćete priliku da uđete u neku prolaznu vezu sa osobom koju još uvek ne poznajete dovoljno dobro. Očekuju vas iznenađenja. Ne treba da se brinete… Negativna iskustva iz prošlosti nisu pravilo i nisu svi isti…

ZDRAVLJE: Niste se navikli na vremenske uslove i zbog toga bi vaš organizam mogao nekako čudno da reaguje. Nije vam baš najbolji dan, osetljivi ste prilično. Mogući su i manji problemi vezani za oči i vid.

ALO