Device nisu raspoložene za ljubavne igrice

OVAN

POSAO: Danas ste dobro raspoloženi i možete da očekujete pozitivna dešavanja u poslovnom okruženju. Nećete imati ni jedan razlog da se brinete ili nervirate. Pred vama je veoma povoljan dan za sve vaše planove.

LJUBAV: Uživate u sigurnosti svog doma zajedno sa partnerom. Veoma je povoljan dan za sve one koji su u braku ili zajednici. Moguće je da ćete uskoro početi i da pravite planove vezane za proširenje porodice.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući. Obratite pažnju i na neke hronične smetnje koje imate od ranije. Generalno je važno da pratite potrebe svog organizma i da udovoljavate sebi na pravi način.

BIK

POSAO: Moguće je da niste u prilici da sasvim isterate svoju volju do kraja ali se nadate da ćete jednog dana moći. Za sada je važno da prihvatite ograničenja koja imate i da se držite svog dela poslovnih obaveza.

LJUBAV: Dolazi do obnove kontakta sa starom ljubavi. Oboje ste se promenili, sada ste zreliji i spremniji da se potrudite više. Moguće je da ćete veoma uskoro imati konkretnija dešavanja i zbližavanje sa tom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom, pogotovo ako ste ranije imali slične tegobe. Predeo nogu vam je posebno osetljiv. Pored toga, povedite računa i o mogućim bolovima u grlui krajnicima.

BLIZANCI

POSAO: Nećete dobiti podršku koju očekujete. Najbolje bi bilo da se danas ne upuštate u bilo kakve profesionalne rizike. Držite se za sada dobro poznatih poslovnih puteva i nemojte da radite ništa na svoju ruku.

LJUBAV: Moguće je da se inatite i da na taj način samo zaoštravate konflikt sa voljenom osobom. Tako nećete daleko stići. Ako nastavite sa nezrelim stavom možete imati samo još veće probleme u bračnoj zajednici.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć, a i respiratorni organi su vam generalno osetljivi. Povedite računa o svom zdravlju. Izbegevajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije i sva mesta u kojima nema dovoljno vazduha.

RAK

POSAO: Dajete svoj maksimum ali još uvek ne primećujete poboljšanje poslovnih rezultata. Hvata vas nervoza zbog toga. Trebali biste da probate da se opustite i da ne pravite pritisak sami sebi.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od strane voljene osobe. Srećni ste u zajedničkom gnezdu, osećate se sigurno. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo ljubavno poznanstvo u nekom restoranu ili kafiću.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim i bolnim stanjima. Osetljivi ste i imunitet vam je prilično oslabljen. Moguća je i povišena temperatura, pojava herpesa ili sličnih znakova oslabljenog odrambenog mehanizma.

LAV

POSAO: Želite brza rešenja za probleme koji su iskrsli. Osećate da možete sami da završite dosta važnih stvari. Potrudićete se da date svoj maksimum i da realizujete poslovne promene koje ste planirali.

LJUBAV: Očekujte lep dan sa voljenom osobom. Oboje ste zaljubljeni i očarani jedno drugim do maksimuma. Planirate zajedničko putovanje u kom ćete oboje moći da uživate. Pred vama je jako lep period.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima su mogući, pa povedite računa o tome. Ako se bavite sportom, moguće su neke manje povrede ili padovi. U svakom slučaju, budite obazriviji nego inače.

DEVICA

POSAO: Moguća je neka nova poslovna ponuda. Najverovatnije ćete prihvatiti ono što vam se nudi. Ne treba da se previše dvoumite jer se jasno vidi šta vam odgovara, a šta ne. Samo pratite sopstveni interes.

LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubavne igrice. Znate šta želite, i tražite partnera koji razmišlja i funkcioniše na sličan način. Ne volite neodlučne osobe koje nisu spremne da se posvete svojim ciljevima na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se štetnim UV zracima. Jako sunce vam i dalje smeta, pa povedite računa o tome. Koža vam je generalno sada osetljiva pa su mogući manji problemi sa iritacijama i nekim sličnim promenama na koži.

VAGA

POSAO: Pomirili ste se sa tim da neke stvari nisu u vašim rukama. Prepustili ste veći deo posla svojim saradnicima. Današnji dan vam protiče u nekom pasivnom raspoloženju, više gledate druge nego što sami radite.

LJUBAV: Posvećeni ste partneru i uživate u vremenu koje provodite zajedno. Očekuju vas romantični i nežni trenuci. Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljan dan za početak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića leđa i vrata. Moguće je da ste napeti od ukočenosti ali i od stresa, pa vam se sve to nekako pomešalo. Pored toga, naglašeni su i problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pronađite osobu od poverenja na koju se možete osloniti. Potreban vam je saradnik koji će vam biti desna ruka. Najbolje bi bilo da se sada posvetite traženju osobe sa kojom ćete ostvariti poslovni dobar odnos.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako možete osvojiti osobu koja vam se dopada. Potrebno je samo da stupite u kontakt sa njom. Nema razloga da se dvoumite, potrebno je samo da verujete u svoje kvalitete!

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju. Mogući su manji problemi sa očima i vidom kod vas. Pored toga, osetljiv vam je i donji deo leđa, odnosno krsta. Danas vam nije najbolji dan pa su moguće neke sitne smetnje.

STRELAC

POSAO: Usmereni ste na ostvarivanje novog i za vas veoma značajnog poslovnog partnerstva. Sve vam ide od ruke. Spremni ste da se potrudite kako biste ostvarili još veći napredak na poslovnom polju!

LJUBAV: Dolazite do prekretnice kada je u pitanju vaš emotivni život. Možete da očekujete veoma pozitivne promene. Neke odluke se tiču samo vas i emocija koje imate. Ako budete slušali svoje srce nećete pogrešiti!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Ne očekuju vas zdravstveni problemi niti veće kočnice na ovom planu. Imate puno energije i prija vam da budete što aktivniji na svim životnim poljima! Pred vama je dobar dan!

JARAC

POSAO: Danas vas očekuju brojne obaveze. Iako je naporan dan pred vama, dobro ste raspoloženi i energično završavate sve poslove. Ništa vam ne smeta i sve postižete iako su mnogi mislili da nećete uspeti.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa Blizancem koji vas intrigira svojom pojavom. Vas dvoje ste neobičan par, postoji mnogo razlika, a opet hemija je veoma jaka kao i strast koja vas spaja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogući su manji problemi na polju zdravlja pa je preporuka da se obratite lekaru koji će ipak imati najbolji savet za vas. Moguće je da ćete morati da poradite na nekim navikama u ishrani.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati i neki neočekivani dobitak. Faktor sreće je na vašoj strani, samo napred! Polje finansija vam je jako lepo postavljeno, tako da vas očekuje prilika za veliko poboljšanje.

LJUBAV: Idealan dan za novu ljubav je pred vama! Možete da očekujete veoma pozitivna dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Konačno ćete uspeti da napravite par konkretnijih koraka u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se stresnim situacijama. Važno je da pronađete način da budete opušteniji i da se manje nervirate. Izdvojite tokom svakog dana makar sat vremena koje ćete posvetiti samo sebi.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, danas biste mogli detaljnije i ozbiljnije da razmislite o tome. Očekuje vas veoma povoljan period tokom kog ćete biti u prilici da pokrenete konkretnije promene.

LJUBAV: Oni koji su braku ili dužoj vezi mogu da očekuju zadovoljstvo pored partnera. Slobodne Ribe tragaju za nečim novim. Moguće je da vam nedostaje uzbuđenje, a da će novo poznanstvo baš to da vam pruži!

ZDRAVLJE: Povedite računa o kijavici koja može biti i prolaznog karaktera ali i alergijskog tipa. Ako ste inače podložni alergijama i osetljivi, bilo bi dobro da proverite stanje. Osim toga nema većih problema.

ALO