Nakon višednevnih pritisaka javnosti, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najavio je da će pokušati da raskine ugovor o kupovini skupocjenog auta, tvrdeći da nije riječ o audiju vrijednom 125, već 106 hiljada maraka.

Mićić priznaje, da je to skupo, ali tvrdi da je gradskoj upravi potreban ne samo jedan novi, već četiri-pet manjih automobila. I to nije bilo jedino pitanje na koje je Mićić odgovarao.

Mićić je pod udarom javnosti i zbog informacija da je u gradske institucije zaposlio sina, i da njegova porodica u centru Bijeljine otvara luksuzni restoran. Ono što se po Bijeljini danima priča, Mićić demantuje. I to je prvi čovjek Bijeljine danas morao da objasni javnosti.

– Moje dijete je pripravnik i nije u gradskoj upravi pripravnik. Restoran sam zatvorio ”Osmicu” , ne bih zatvarao taj da otvaram novi. Ne želim sa tim da se bavim, poručuje Mićić.

Opozicija ima drugačija saznanja.

– Po mojim pouzdanim infomacijama koje imam, njegov sin je prošle godine u novembru zaposlen u Direkciji za izgradnju grada i tamo je u radnom odnosu. Supruga je prije 15 dana iznajmila poznati lokal u gradu gdje se pravi skupocjeni i luksuzni restoran, kaže Nedeljko Ćorić,predsjednik SNSD-a Bijeljina.

Osudama se pridružio i Pokret Uspješna Srpska.

Mićića optužuju za neodgovornost i pozivaju da podnese ostavku. Takva bahatost, kažu, vrijeđa sve ljude koji žive u Bijeljini.

RTRS