Jarčeve očekuju lepi trenuci

Ribe žele da iznenade partnera, a vodolije danas flertuju

OVAN

POSAO: Imate želju da se aktivno posvetite svojim poslovnim obavezama i da isterate neke stvari na čistac. Važno vam je da definišete ono što je u prethodnom periodu bilo nerazjašnjeno i posvetićete se poslovnom polju.

LJUBAV: Možete biti prilično drski u komunikaciji sa voljenom osobom što se njoj ni malo ne dopada. Očekuje vas dan tokom kog ćete biti skloni tome da lako planete ili da uđete u konflikt bez nekog velikog razloga.

ZDRAVLJE: Muči vas migrena. Moguće je da je to hroničan problem koji vas prati već duže vreme i svakako biste trebali da se obratite lekaru radi saveta i adekvatnog tretmana koji bi mogao da vam bude od pomoći.

BIK

POSAO: Vaša nervoza i osećaj straha vam ne daju mira pa ste zato veoma naporni svojim kolegama. Moguće je da malo negativno delujete na poslovno okruženje i da biste trebali da menjate svoj stav.

LJUBAV: Ukoliko budete preneli nervozu na voljenu osobu, može doći do udaljavanja između vas dvoje bez nekog konkretnog razloga. Vreme je da se potrudite da popravite vaš odnos, a ne da radite suprotno.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Imate višak neke energije u sebi i kao da vam je teško da se opustite. Moguće je da ste previše pod stresom i da je neophodno da nađete neki vid relaksacije za sebe.

BLIZANCI

POSAO: Možete biti maksimalno opušteni. Nema previše obaveza za vas. Možda vam neko od prijatelja zatraži pomoć oko posla. Ali generalno osim toga ne biste trebali da budete opterećeni ni malo na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Vodolije sa kojom imate dosta zajedničkih tema i interesovanja. Pred vama je veoma povoljan dan za susret, komunikaciju i flert. Uskoro ćete ući u lepu vezu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je dan u kom ćete maksimalno iskoristiti svaki trenutak za opuštanje i uživanje! Ne biste trebali da brinete o bilo kakvim problemima na polju zdravlja!

RAK

POSAO: Povedite računa o tome da se ne upuštate u konflikte sa nadređenima, moguće su veće posledice ako budete preterivali sa nekim svojim stavovima. Potrudite se da ipak budete malo više diplomata.

LJUBAV: Brzopleto prilazite osobi koja vam se dopada ali vam ona to ipak ne zamera. Očekuje vas zanimljiv susret. Moguće je da ćete do kraja dana ostvariti značajan pomak u emotivnom zbližavanju sa njom.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući, povedite računa. Nemojte da podižete težak teret i pazite na svoja leđa. Nije povoljan dan za preterano forsiranje ili intezivnu fizičku aktivnost, više će vam prijati odmaranje.

LAV

POSAO: Ne očekuje vas nikakva briga vezana za posao, imaćete priliku da se posvetite drugim stvarima koje su vam važne. Možete da očekujete dan u kom ćete više biti posvećeni porodičnim obavezama.

LJUBAV: Moguć je susret sa osobom drugačijeg porekla. Početak veze na daljinu je ono što vas očekuje. Ako ste već u vezi onda vam je odnos sa voljenom osobom dobar i oboje imate dovoljno slobode.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Važno je da ostanete u dobroj formi. Najbolje se osećate kada redovno trenirate i kada ste posvećeni zdravom životu i zdravoj ishrani. Pred vama je povoljan dan!

DEVICA

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vas čini radosnim. Konačno možete da odahnete i da se opustite. Pred vama je povoljan dan za poslovno polje i bićete zadovoljni svime što sledi na ovom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da se upustite u tajnu vezu sa nekom osobom iz vašeg bliskog okruženja. Pred vama je zanimljiv dan za polje flerta i za nova poznanstva generalno, bićete primećeni.

ZDRAVLJE: Pokušajte da menjate loše navike. Vreme je da se posvetite svom zdravlju i da počnete da osluškujete potrebe svog organizma. Pazite na sebe. Pred vama je dan za pozitivne životne promene!

VAGA

POSAO: Očekuje vas prekid nekog poslovnog ugovora. Vreme je da okrenete novi list i da počnete ispočetka. Uskoro će vam se ukazati šansa za neku novu poslovnu saradnju koja će biti dobra za vas.

LJUBAV: Pitate se da li će sve češće svađe sa partnerom dovesti do još većih strasti ili do konačnog prekida. Za sada ste na prekretnici i sva rešenja su moguća. Konačan ishod najviše zavisi od vaše odluke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim bubrezima koji mogu da budu prilično osetljivi. Regulišite unos tečnosti i svoje navike prilagodite savetima koje vam je dao lekar. Budite na oprezu.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas naporan dan i mnogo poslovnih obaveza koje morate da završite. Pred vama je prilika da se maksimalno posvetite svojim zaduženjima i da pokažete koliko možete biti vredni.

LJUBAV: Možete da očekujete drastične promene u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada! Stvari postaju sve zanimljivije! Uskoro ćete imati priliku i za neki susret nasamo. Očekuje vas jako dobar dan!

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Potrudite se da povećate unos vitamina, tečnosti, da više odmarate i da se manje trošite na neke stresne situacije. Vreme je da se posvetite sebi i svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Nema razloga da brinete o bilo kakvim problemima na polju posla, sve će se rešiti u vašu korist! Pred vama je veoma pozitivan dan tokom kog će vas pratiti faktor sreće. Možete da očekujete dobar ishod.

LJUBAV: Dopada vam se jedna slobodna osoba, avanturističkog duha sa kojom možete imati veoma uzbudljive zajedničke trenutke. Moguće je da još nije došlo vreme za ozbiljnu vezu ali to vam i ne smeta previše!

ZDRAVLJE: Puni ste eneregije! Očekuje vas dan tokom kog ćete biti veoma aktivni na svim životnim promenama i jako će vam prijati takav vid dinamičnog okruženja. Osećate se jako dobro u svojoj koži.

JARAC

POSAO: Razmišljate o prodaji neke nekretnine ili nasledstva što vam svakako u budućnosti može rešiti finansijske probleme. Pred vama je povoljan dan i ako se planirali da uzmete kredit ili neki vid pozajmice.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete veoma lako osvežiti odnos sa voljenom osobom. Očekuju vas lepi trenuci. Zajedno ćete provesti dan ispunjen romantičnim dešavanjima i nežnostima koje vas opuštaju.

ZDRAVLJE: Manje tegobe vezane za varenje su moguće. Možete ih sprečiti ako budete poveli više računa o svojoj ishrani. Pre svega su vam potrebni redovniji obroci ali i pravilan balans u namirnicama.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da odete na kraće poslovno putovanje na kom ćete moći da ostvarite nešto veći uspeh. Pred vama je povoljan dan i za poslovnu komunikaciju. Imaćete priliku da saznate nešto novo.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom polazi u željenom pravcu i možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Ukoliko ste slobodni, može se desiti neko neobavezno poznanstvo i flert.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju! Puni ste energije i osećate se jako dobro u svojoj koži! Očekuje vas dobar dan tokom kog ćete biti lepo raspoloženi i posvećeni ljudima koje volite.

RIBE

POSAO: Naglo poboljšanje na polju finansija vam može izmamiti osmeh na lice! Konačno ste zadovoljni ovim poljem. Isplatio vam se neki veliki trud koji ste ulagali u svoj posao i sada ste spremni da to proslavite!

LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi i da joj na taj način pokažete svoja osećanja. Pred vama je povoljan dan za emotivno polje. Sve bi trebalo da ide mirnim i lepim tokom.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit tokom celog dana je naglašen. Moguće je da imate potrebu za jačom hranom i većim unosom mesa, proteina. Potrebno su vam dodatni izvori energije i treba da ugađate svom telu.

ALO