Ovaj znak tera ljubav od sebe

Ovnovi moraju da raščiste neke stvari u svojoj vezi, a rakovi da prestanu da strahuju.

OVAN

POSAO: Napetost u komunikaciji sa saradnicima nikako ne može da doprinese poslovnim pomacima. Budite spremni da smirite nervozu i da poradite na međusobnoj komunikaciji i timskom radu.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera mnogo toga, a vi niste svesni te činjenice. Pokušajte da razgovarate otvoreno o svemu. Jako je važno da poradite na nekim stvarima koje vam ne idu u vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Povedite računa o svojim disajnim putevima, izbegavajte cigarete, duvanski dim, vlažne ili zagušljive prostorije. Inhalirajte se i potrudite se da ojačate svoj imunitet.

BIK

POSAO: Dolazi do iznenadnih troškova, pa vam je polje finansija malo poljuljano. Ipak, uspećete da se izvučete iz problema svojim trudom i zalaganjem. Kada za nešto zapnete to i ostvarite.

LJUBAV: Vaša unutrašnja nesigurnost ne može dobro da se odrazi na odnos sa voljenom osobom. Poradite na samopouzdanju. Ako želite da vaša veza napreduje, prvo se potrudite da sami napredujete.

ZDRAVLJE: Problemi zbog loše ishrane su mogući. Neredovni obroci kao i nezdrave namirnice koje unosite vam mogu stvarati tegobe vezane za metabolizam. Vreme je da se na ovom polju bolje organizujete.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste napeti i nemate dovoljno koncentracije za važne poslove koji su pred vama. Moguće je da ćete biti skloni pravljenju grešaka. Potrudite se da izbegnete pregovore od velikog značaja.

LJUBAV: Skloni ste nepromišljenim reakcijama i veoma lako možete izgovoriti neku uvredu koju će voljena osoba dugo pamtiti. Nije vam baš idealno stanje u emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, nema promena.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Posvetite neko vreme samo sebi i nemojte da se forsirate previše na bilo kom planu. Zbog prevelikog stresa ste skloni psihosomatskim problemima.

RAK

POSAO: Preispitujete svoje poslovne ciljeve i pitate se da li je sada vreme za tako drastične poteze. Možda ćete ipak krenuti sitnijim koracima. Najpametnije je da poslušate svoju intuiciju. Ona ne greši.

LJUBAV: Zabrinuti ste za odnos sa voljenom osobom ali ne može se reći da je vaš strah sasvim opravdan. Moguće je da vas brinu više neke lične nedoumice nego problemi koji imaju veze baš sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Imate višak energije koji niste stigli da istrošite na pravi način. Pokušajte da povećate fizičku aktivnost i da nađete malo više vremena za neki vid rekreacije.

LAV

POSAO: Očekuju vas manje neprijatnosti u poslovnom okruženju danas. Moguće je da ćete biti pod velikim stresom. Ipak, ako budete uzeli nekoliko minuta da se saberete, sve može biti mnogo bolje.

LJUBAV: Osećate se jako dobro i cenite slobodu koju imate. Niste spremni da se tako brzo ponovo vežete za nekoga i radije ostajete sami. Flert u prolazu vam odgovara ali niste spremni za konkretnije promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa pogotovo o osetljivom predelu nogu. Takođe, moguće je da ćete imati neke probleme vezane za slepo i debelo crevo kao i probavu.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za komunikaciju sa nadređenima, jer biste mogli da imate neke veće nesporazume. Potrudite se da danas generalno izbegavate neke važne poslovne susrete i držite se samo osnovnih obaveza.

LJUBAV: Niste zadovoljni sa onim što je partner pokazao u odnosu prema vama i smatrate da zaslužujete mnogo više od toga. Uskoro vam se bliži prekid veze. Novo poznanstvo vam dolazi nešto kasnije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o manjim povredama koje su moguće prilikom fizičke aktivnosti ali čak i tokom hodanja. Imate manjak koncentracije i nekako ste nespretni danas, pa je važno da budete pažljivi.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije na poslovnom planu što vam može poremetiti namere koje ste imali. Pokušajte da se ne nervirate i da se malo distancirate od problematične situacije.

LJUBAV: Distanca se pojavila i između vas i vašeg partnera i niste sigurni na koji način da se izborite sa tim. Biće vam potrebno vreme da oboje rešite svoje dileme i da odlučite da li ostajete zajedno.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete neke veće probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Danas se osećate generalno dobro i ne postoje bilo kakve smetnje. Možete biti maksimalno opušteni.

ŠKORPIJA

POSAO: Pripremite se za troškove koji vam dolaze i nemojte da dopustite da ostanete bez solidne finansijske pozadine. Važno je da se dobro organizujete i da svoj novac pravilno rasporedite.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je voljena osoba preterano ljubomorna i smatrate da će vas to samo udaljiti. Pokušajte da razgovarate sa njom otvoreno o tome koje vas stvari koče u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste skloni nekim hroničnim problemima i smetnjama, današnji dan bi mogao da vam bude malo teži jer se neke tegobe ponavljaju. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Povedite računa da ne donesete neku pogrešnu odluku. Ne vidite stvari iz dobre perspektive trenutno. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa nekom osobom u koju imate dovoljno poverenja.

LJUBAV: Moguće su manje razmirice u braku. Skloni ste uvredama jer reagujete u afektu, a posle se možete kajati. Potrudite se da malo smirite strasti. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Ribom.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu kičme i leđa su mogući, ukočenost vas prati kao hronična tegoba. Bilo bi dobro da se posavetujete sa fizijatrom ili da priimenite neki vid terapije ili vežbi za leđa i kičmu.

JARAC

POSAO: Zahvaljujući dobroj organizaciji, dolazite do uspeha na poslovnom planu. Lako završavate sve obaveze. Može se reći da ste krajnje profesionalni i da postavljate veoma dobar primer.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Nove emocije se konačno bude u vama. Osoba koja vam se dopada uzvraća simpatije, pa ljubavne igre počinju. Uživajte!

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući. Povedite računa jer vam je i ceo predeo glave generalno osetljiv, oči, čeoni predeo, slepoočnice, mogući su bolovi ali i problemi sa vidom ili zubima čak.

VODOLIJA

POSAO: Iskoristite priliku da se malo opustite i odmorite od posla, nema potrebe da se danas preterano naprežete. Možete da se nadate povoljnom danu tokom kog se od vas neće zahtevati previše.

LJUBAV: Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete imati veoma zanimljiv odnos u budućnosti! Možete da očekujete veoma pozitivne trenutke i priliku da se dodatno zbližite.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom planu je pred vama. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Imate dovoljno energije za sve izazove koji vas očekuju i nemate razloga za brigu.

RIBE

POSAO: Prevaziđite svoje kočnice i dokažite da ste spremni da pobedite sebe i svoje strahove. Kada to uradite- napredovaćete. Važno je da prvo rešite unutrašnje dileme, a onda će se i sve ostalo pokrenuti.

LJUBAV: Delujete hladno i nezainteresovano prema osobi koja pokušava da vam se približi. Moguće je da vam jednostavno nije dan i da vam sada svi smetaju. Samoća je trenutno jedino što vam odgovara.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući. Skloni ste tome da malo preuveličavate neke situacije i da se preterano nervirate zbog stvari koje ne bi morale da vam predstavljaju veće probleme.

ALO