Strelčevima stižu vesti iz inostranstva

Vage će osetiti poboljšanje na polju finansija, dok će Strelčevima danas stići pozitivne poslovne vesti iz inostranstva.

OVAN

POSAO: Brzo i lako obavljate sve poslovne zadatke. Može se reći da ste u svom elementu i da jako dobro funkcionišete. Imate odličnu organizaciju na kojoj bi svako mogao iskreno da vam pozavidi.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa njom. Vas dvoje ste veoma zanimljiv spoj za strast ali i za neki vid ljubavnog rivaliteta.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da poradite na tome da ojačate svoj imuni sistem jer vam dolazi period u kojem biste mogli da budete malo slabiji nego u prethodnoj fazi. Pazite i na ishranu.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da izgladite odnos sa poslovnim partnerom i da ćete rešiti da nastavite saradnju. Iako ste imali neke nesuglasice i probleme, sada ćete ipak uspeti da dođete do kompromisa.

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete početak neke lepe veze. Ako već imate partnera moguće je da planirate proširenje porodice ili neke ozbiljnije korake.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Ako do sada niste uspeli, organizujte se da odete na redovnu kontrolu kod lekara. Skloni ste prehladama i manjim problemima.

BLIZANAC

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju dolazi do promena kakve niste očekivali, ali prilagodićete se. Vi ste veoma inteligentni, brzi i sposobni i uvek na neki način možete da se snađete za sebe.

LJUBAV: Niste ljubitelj svakodnevnice i monotonije, pa priželjkujete promene i nova dešavanja na ovom polju. Iako postoji osoba sa kojom imate neki vid veze više niste zadovoljni tim odnosom i želite nešto drugačije.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je želudac i podložni ste problemima sa gorušicom. Povedite računa o hrani koju unosite, izbegavajte prezačinjena jela kao i preteran unos kofeina koji vam nekad može stvarati manje probleme.

RAK

POSAO: Možete da računate da će vam srećne okolnosti ići na ruku u narednom periodu, nemate razloga za brigu. Svi poslovi teku onako kako ste planirali i u suštini nemate neke veće probleme.

LJUBAV: Novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi duboke emocije je pred vama. Očekuje vas veoma lep dan. Shvatićete da možete ponovo da volite i da se osećate voljeno pored nekoga.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate razloga za brigu. Stanje na polju zdravlja je sasvim uredu. Možete da se opustite i da uživate u druženju sa ljudima koji su vam važni i da se posvetite njima.

LAV

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju situaciju na polju privatnog posla. Potrudite se da to iskoristite. Ukazaće vam se prilika da sklopite saradnju od koje biste mogli dosta da zaradite.

LJUBAV: Dobri odnosi sa emotivnim partnerom vam unose osećaj mira i sigurnosti. Zadovoljni ste situacijom na ovom polju. Ako ste i dalje slobodni, onda možda neko od prijatelja želi da vas upozna sa nekim.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas zdravstvene tegobe. Probleme koje ste imali ste uspeli da rešite i sada ste ponovo zdravi i jaki. Volite svoje telo i posvećeni ste sebi. Zdravim navikama stvarate dobre preduslove za dugovečnost.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete sklapanje novog, veoma pozitivnog dogovora koji će vam doneti novu priliku za zaradu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, danas je vaš srećan dan jer će vam se konačno ukazati prilika.

LJUBAV: Iako ste malo žustriji u komunikaciji sa voljenom osobom, to ne znači da su se vaše emocije ugasile. Samo nekada neke stvari ne umete da prećutite. Ponekad ste skloni tome da budete malo sitničavi.

ZDRAVLJE: Mogući su neki manji problemi sa jetrom ili sa povećanim holestrolom u krvi. Povedite računa i posavetujte se sa svojim lekarom na ovu temu kako biste dobili adekvatnu terapiju.

VAGA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje na polju finansija. Možete da se radujete promenama koje slede na ovom polju. Pred vama je povoljan period u kojem ćete postepeno doći do koraka napred.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni šta će uslediti na emotivnom polju i želite da odgonetnete partnerove namere što pre. Potreban vam je iskren razgovor na temu zajedničke budućnosti i toga šta vas očekuje kao par.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam danas prija malo jača ishrana kao dodatni izvor energije. Generalno na polju zdravlja nemate naglašene probleme i ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako imate najbolju nameru, danas ne možete da ostvarite baš sve ono što ste imali u planu zbog nedostatka koncentracije. Pokušajte da date sebi neko vreme da se malo odmorite od posla.

LJUBAV: Imate želju da provedete što više vremena pored voljene osobe i da se na taj način emotivno regenerišete. Nedostaje vam da budete samo jedno sa drugim i da ne razmišljate o drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije probleme. Pred vama je period u kojem možete doći do rešenja za neke tegobe koje su vas ranije mučile.

STRELAC

POSAO: Očekujete da čujete neke važne vesti iz daleka. Ukoliko već sarađujete sa inostranstvom možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Dolazi vam podrška kojoj ste se nadali duže vreme.

LJUBAV: Flert sa osobom koja vam se dopada može preći u nešto više ako se potrudite. Važno je samo da ne budete pasivni i da joj pokažete da imate želju da kontakt pretvorite u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i nervoza kod vas. Opterećeni ste nekim teškim mislima i brigama, moguće je i lošim sećanjima iz prošlosti. Potrebno je da nađete način da se izborite sa negativnim osećanjima.

JARAC

POSAO: Imate sasvim solidne odnose sa svojim saradicima. Možete se osloniti jedni na druge i profitirati od timskog rada. Pred vama je dan tokom kojeg vas ne očekuju veće brige i poslovni problemi.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Ni ona nije ravnodušna. Uskoro ćete uspeti da ostvarite zbližavanje i da uđete u vezu koja može biti značajna.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom planu vas očekuje tokom današnjeg dana. Pazite na sebe, na svoje zdravlje ali i na fizičku formu i kondiciju. Redovno trenirate i dobro se osećate zbog toga.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje odnosa sa nadređenima koji vam mogu dati neka nova zaduženja i ukazati svoje poverenje. Sada je vreme da dokažete svoju posvećenost poslu i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Ponosni ste na svoju vezu ili brak i smatrate da ste uspeli da ostvarite svoj maksimum na ovom polju. Za sebe ste odabrali partnera sa kojim možete da imate iskrenu sreću na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića. Moguće je da bi vam odgovarala i topla, aromatična kupka. Neophodno je da u svakom slučaju nađete neki način da se relaksirate malo.

RIBE

POSAO: Putovanje u inostranstvo je pred vama. Važno je da se potrudite da sve dobro isplanirate. Nemojte da dopustite sebi da napravite bilo kakav propust jer bi moglo to skupo da vas košta.

LJUBAV: Niste se obavezali prema bilo kome i dopada vam se takvo stanje stvari. Uživate u zanimljivim avanturama i flertu. Imate raznoliku ponudu na polju ljubavi i prija vam pažnja koju dobijate.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa cirkulacijom ili proširenim venama, pogotovo u predelu nogu. Povedite računa i posavetujte se sa svojim lekarom na tu temu. Takođe, čuvajte i kolena koja su vam osetljiva.

ALO