Bikovi će se danas istrošiti, Blizancima će se udvarati zanimljiva osoba.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti od saradnika. Kada je u pitanju profesionalno polje nećete imati nikakvih razloga za brigu. Dolazi vam period u kojem ćete dosta planova ostvariti.

LJUBAV: Sigurno se nećete pokajati ako napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Nađite dovoljno hrabrosti u sebi i nemojte da oklevate. Sada je idealan trenutak da napravite prvi potez!

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu, kao i problemi sa ušima ili sinusima. Skloni ste upalama i virusnim infekcijama koje vas lago mogu zadesiti. Nemojte da budete previše na hladnoći i pazite na sebe.

BIK

POSAO: Imaćete manje troškove danas. Bez obzira na to finansijska situacija ostaje stabilna i ne biste trebali da imate veće probleme. Možete da očekujete generalno mirno stanje na poslu.

LJUBAV: Moguće je da se kroz šalu i dvosmislenu komunikaciju zbližavate sa jednom osobom koja vas jako privlači. Postepeno ćete doći do mogućnosti da se vaš odnos razvije u nešto više od poznanstva…

ZDRAVLJE: Danas ste puni energije! Prija vam da budete veoma kativni i fizički ali i na društvenom planu. Najbolje se osećate kada ste među ljudima koje volite i kada sa njima delite lepo raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Moguć je manji pad koncentracije, pa lako možete napraviti niz grešaka na radnom mestu. Povedite računa o tome. Pokušajte da se potrudite da proverite svaku stavku više puta…

LJUBAV: Moguće je da vam se udvara jedna sasvim nova osoba koju ne poznajete dovoljno dobro ali vas privlači. Pred vama je zanimljiv dan za polje flerta, lako joj možete staviti do znanja svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Pospanost i umor vas prate u drugom delu dana, pogotovo. Potrudite se da se tada ne forsirate i pazite na sebe ako ste aktivni učesnik u saobraćaju. Mogući su manji problemi na ovom planu.

RAK

POSAO: Moguće je da niste zainteresovani za poslovnu promenu iako vam se nudi takva mogućnost. Niste još spremni. Imate utisak da vam je za sada bolje na radnom mestu koje već imate.

LJUBAV: Osoba u koju ste se zaljubili vam uzvraća pažnju i nežnost. Možete da očekujete veoma pozitivan dan. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima, pa vam se preporučuju redovne lekarske kontrole. Ovo upozorenje važi i za ženske i za muške Rakove, koji mogu imati problema sa štitnom.

LAV

POSAO: Povedite računa o tome da se okružite osobama u koje imate poverenje, a ne onima u koje niste dovoljno sigurni. Mogući su neki problemi sa saradnicima i širenjem pogrešnih informacija.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta ljubomora koju pokazuje vaš partner i da se zbog njega osećate sputano i blokirano. Pred vama je šansa da razgovarate o svemu i da razjasnite neke stvari.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni brojnim zdravstvenim problemima danas, pa se potrudite da pazite na sebe više nego inače. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizičnim faktorima.

DEVICA

POSAO: Iskoristite svoju šansu da se dokažete na profesionalnom planu. Biće vam pružene veoma dobre mogućnosti. Ukoliko se budete postavili na pravi način, imaćete priliku da napredujete.

LJUBAV: Pokažite svoje emocije prema osobi sa kojom flertujete i moćićete da stvorite veoma lepu atmosferu zajedno. Pred vama je povoljan dan za ljubav, osetićete emocije koje dugo ni sa kim niste imali.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vam mogu predstavljati manje probleme, a kolena su vam pogotovo naglašena kao osetljiva. Nemojte previše da se forsirate na fizičkom planu. Odmarajte.

VAGA

POSAO: Neophodna vam je podrška saradnika kako biste mogli da realizujete sve poslovne zadatke koji su vam povereni. Ne možete sve sami da uradite i to je sasvim uredu. Zatražite pomoć i dobićete je.

LJUBAV: Ako želite promene na ljubavnom planu, potrebno je da pokažete da možete da budete malo slobodniji. Zbog sopstvene zatvorenosti ste došli u stanje u kojem ste trenutno, tako da se promene moraju pokrenuti iznutra!

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas, a pogotovo treba da pazite na srce i pluća. Izbegavajte bilo kakav stres, redovno proveravajte krvni pritisak i uzimajte propisanu terapiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudićete se da sačuvate svoje radno mesto. Jako vam je važno da ne izgubite tlo pod nogama, odnosno poslovnu stabilnost. Uradićete sve ono što je do vas kako biste zadržali dobro stanje.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada jer je ona takođe zainteresovana za vas. Pred vama je jako povoljan dan za ljubavno polje, imaćete mogućnost da uživate u lepim dešavanjima!

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj. Povedite računa o svojim disajnim putevima i na prvom mestu izbegavajte cigarete i duvanski dim koji su jako štetni za vas i vašu okolinu.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali da se pozabavite komunikacijom sa poslovnim saradnicima ili ako planirate poslovne pregovore. Možete da očekujete da će vam sve ići od ruke!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi trebala biti veoma pozitivna. Možete da očekujete generalno povoljnu situaciju za lepe promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa niskim pritiskom kod vas. Malaksalost i ošamućenost su problemi koji vas povremeno prate, a samim tim i nedostatak energije. Nemojte da se forsirate.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju privatnog posla, što u današnje vreme retko ko ima. Ako budete nastavili da se trudite i zalažete, ostvarićete pomak koji vas vodi do još većeg uspeha!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas brojna zanimljiva poznanstva. Oni koji su u braku mogu imati trzavice sa partnerom. Manje svađe vas očekuju, a na vama je da odlučite kako ćete ih rešiti.

ZDRAVLJE: Generalno nemate naglašene probleme ili tegobe na polju zdravlja. Stanje je generalno mirno i stabilno. Pred vama je dobar dan u kojem možete biti bezbrižni i okrenuti svojim ciljevima.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora. Sigurni ste u sebe kao i u odluke koje donosite. Ne postoji ništa što bi moglo da vas koči ili ometa na ovom planu.

LJUBAV: Želite da neke stvari isterate na čistac, pa makar to značilo i da će biti prolivenih suza. Nećete odustati dok istina ne izađe na videlo i dok ne budete rešili neke dileme koje vas muče već dosta dugo.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate masnu i prezačinjenu hranu, kao i preveliki unos šećera. Sklono ste gojenju, a višak kilograma sa sobom povlači i neke druge zdravstvene probleme.

RIBE

POSAO: Finansijska situacija se stabilizuje i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas još veći uspeh u budućnosti. Možete da računate na generalno jako povoljan dan za vaše poslovno polje.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe i svesni ste svoje sreće. Želite da sačuvate vašu vezu. Uradićete sve ono što možete kako bi i partner bio srećan pored vas.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za neke promene ako ste ih imali u planu ili ako počinjete sa nekom novom terapijom- ona može dati bolji efekat. Generalno vam se vidi poboljšanje zdravlja u narednom periodu.

ALO