Device se upuštaju u tajnu vezu

Blizancima prija da budu slobodni, Rakovi imaju probleme na poslu.

OVAN

POSAO: Skloni ste donošenju naglih odluka u afektu. Moguće je da ćete danas uraditi nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Pokušajte ipak da se uzdržite od promena koje nisu poželjne.

LJUBAV: Emotivno ste usplahireni i nemirni jer niste zadovoljni. Iako imate partnera pored sebe, smatrate da to nije to. Skloni ste nervozi i svađama. Miran prekid je sada razumnije rešenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Ukoliko imate učestale tegobe, najbolje bi bilo da odete kod lekara i da se posavetujete sa njim. Osim toga, osetljiv vam je i predeo očiju i slepoočnica.

BIK

POSAO: Iznenadni preokreti na ovom planu vam lako mogu uliti osećaj nesigurnosti sa kojim ne umete baš najbolje da se izborite. Pokušajte da prihvatite promene kao nešto pozitivno za vas.

LJUBAV: Ukoliko ste do sada neku osobu idealizovali, sada konačno možete otvoriti oči i shvatiti kakva je zapravo. Dolazi vam prilika da na polju ljubavi jasnije vidite mnoge stvari.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i stres. Moguće je da se na neki način opterećujete sitnicama o kojima niko drugi ne brine i da vam to stvara dodatni pritisak. Pokušajte da se posvetite malo sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Niste sasvim zadovoljni poslovnim okolnostima jer su se desile neke promene na koje niste računali. Nepovoljna je saradnja sa Ovnom. Najbolje bi bilo da danas ne očekujete previše.

LJUBAV: Moguće je da vam prija da budete slobodni i da iz tog razloga ne prihvatate ponudu za jednu ljubavnu vezu. Uživate u neobaveznom flertu i izlascima ali niste spremni za nešto više jer još nema prave osobe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem, Mnogo pozitivne energije nosite u sebi i vaše raspoloženje je odlično! Možete da računate na generalno dobar dan u kojem će sve biti uredu.

RAK

POSAO: Nadređeni vam stvaraju veliku nervozu. Mogući su neki konflikti sa njima. Povedite računa da ne preterate. Generalno bi bilo dobro da se što manje bavite poslom a što više da odmarate.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati nešto ozbiljniju svađu pred prijateljima ili članovima porodice. Na neki način će ugled vaše veze biti ugrožen ali to se može kasnije ispraviti.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive i podložni ste problemima vezanim za ukočenost, reumu, išijas… Takođe, treba da povedete računa i o mogućim problemima sa zubima, skloni ste karijesu.

LAV

POSAO: Iznenadne okolnosti vas mogu dovesti do pokretanja nekih sudskih pitanja. Možete imati sreće na ovom polju. Iako je vikend uspećete da dođete do nekih informacija koje su vam vrlo važne.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla biti na neki način povezana sa inostranstvom, pa je distanca neminovna. Ipak, spremni ste da se posvetite komunikaciji na daljinu jer su emocije veoma jake.

ZDRAVLJE: Moguća je lošija cirkulacija. Osim toga ne biste trebali da imate neke značajnije probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Generalno funkcionišete solidno i ništa vas previše ne opterećuje.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera na polju finansija. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Ukoliko ste očekivali bilo kakvu uplatu ili povraćaj novca bićete zadovoljni.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u neku tajnu vezu ili u neki odnos koji je baziran samo na strastima, bez emocija. Pred vama je povoljan period ako ste u tajnoj vezi, ali ipak pazite u šta se upuštate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku energije. Važno je da se na pravi način aktivirate kako ne biste imali probleme sa nervozom i stresom. Vežbanje, teretana ili trčanje vam svakako mogu prijati.

VAGA

POSAO: Lako biste mogli da prekinete neki poslovni dogovor i da rešite da jednostavno okrenete drugi list. Pred vama je jako povoljan period za poslovne promene i nova dešavanja.

LJUBAV: Dolazi vam razlaz sa partnerom jer neke stvari više ne možete da tolerišete. Osećate veliko olakšanje zbog toga. Veoma uskoro vam se može desiti neka sasvim nova i drugačija ljubavna priča.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom generalno, pa o tome povedite računa. Ako ste već imali neke simptome na ovom polju onda je vreme da se javite lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da su svi oko vas pod prevelikim stresom i nije vam jasno zašto atmosfera mora da bude tako napeta. Vi lično nemate veće poslovne probleme i sve obaveze završavate brzo i lako.

LJUBAV: Srećete sa osobom koju niste očekivali da ćete videti. Zanimljiva komunikacija vas može odvesti u nešto više. Pred vama je dobar dan tokom kg vam iznenadni preokreti idu u prilog.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se generalno da ojačate svoj imunitet, jer možete imati manje probleme sa zdravljem. Pored toga, potrudite se i da dovoljno odmarate i da se opuštate.

STRELAC

POSAO: Skloni ste rizicima i u poslu ali i na polju finansija. Kockar ste u duši ali ponekad ipak treba povući kočnicu. Nemojte da rizikujete previše danas jer nećete mnogo profitirati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma impulsivna, vitalna i konstantno u pokretu. Želite da ispratite njen tempo. Sviđa vam se njena energija i smatrate da ste po mnogim stvarima sasvim slični.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se jako dobro i pred vama je sasvim solidan dan. Energični ste i nemate nikakve smetnje. Uživate u lepom danu i dobro se osećate zbog toga.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete rešiti da preselite svoju radnju ili ćete napraviti neke druge drastične promene na polju privatnog posla. Generalno možete da očekujete da će vam svaka promena doneti poboljšanje.

LJUBAV: Imate utisak da vaš bračni partner preteruje sa nervozom i svaki izgovor koristite kako biste izašli iz kuće. Nećete moći još dugo da funkcionišete na taj način. Nađite vreme da se suočite sa problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući kod vas. Povedite računa o ishrani. Generalno je važno da ne unosite namirnice koje su preterano industrijski obrađene ali i da smanjite unos šećera.

VODOLIJA

POSAO: Poslovno putovanje bi trebalo da vam donese povoljne rezultate kroz određeni vremenski period. Možete da očekujete jako dobar dan za poslovno polje, imaćete šansu da realizujete svoje ideje.

LJUBAV: Flert sa osobom koja vam se dopada veoma brzo napreduje, moguće je da ćete se do kraja dana zbližiti na svim nivoima. Pred vama je odlična situacija, uživaćete u pokretanju nove veze!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kašljem su naglašeni kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da više vremena provodite na čistom i svežem vazduhu ali i da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Drastične promene na polju finansija čine vaš dan uzbudljivijim. Bićete u velikom plusu nakon ovih dešavanja. Iako niste očekivali značajne promene one će vam se desiti!

LJUBAV: Spremni ste za novu ljubav i optimistično gledate na sve što vas očekuje! Pred vama je lep dan! Uživaćete u pažnji koju dobijate od jedne zanimljive osobe koja vam pruža sve što vam je potrebno!

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju zdravlje. Očekuje vas generalno dobar dan tokom kojeg nećete biti opterećeni bilo kakvim tegobama ili brigama na ovom polju.

ALO