Njihove profile na društvenim mrežama prati na desetine hiljada ljudi, oni su voljeni a neki imaju i armije fanova. Mlate pare od nastupa, hvale se skupim stvarima, ali i ističu nepoznavanjem pravopisa. Ovo su samo neki biseri naših javnih ličnosti koje “neguju srpski jezik”.

Darko Lazić

Jedna od najistaknutijih bahatih zvezda Instagrama jer se skoro svakodnevno hvali skupim automobilima, pićima, satovima… No, Darko je veoma nepismen, a jedan od njegovih najvećih blamova je objava sa jedne svadbe u kojoj Darko kaže:

“Naj jača mlada, naj jača svadba ikada”. Zaista je naj+jači.

DUPLO MRŠAVIJI, ISTI TOM KRUZ: Fascinantan izgled Darka Lazića – gde su KILOGRAMI? (VIDEO)

Darko Lazić

Foto: Instagram Printscreen

Indi Aradinović

Indi se pre nekoliko meseci podugačkim otvorenim pismom, čija sadržina trenutno nije bitna, itekako izblamirala. Tako se u Indinom statusu može naći “ne čovek“, “patrijahalno“, pored i inače zbrkanih i nepovezanih rečenica.

POSLE EDITE I INDI PROGOVORILA: Otkrila zbog čega je Luna ušla u ZADRUGU, ali i o odnosu sa Anabelom

Indi

Foto: Facebook printscreen

Dara Bubamara

Temperamentna Novosađanka je više puta napravila kiks sa pravopisom, ali nama je svakako omiljeni onaj u kojem je umesto Hrvatska, napisala “hrvacka“.

POKAJALA SE! Dara objavila snimak posvećen pokojnoj majci, pa ga odmah sklonila

Dara Bubamara

Foto: Instagram/Printscreen

Ivona Negovanović Cuca

Pevačica, učesnica “Farme” i navodna ljubavnica Šabana Šaulića, objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu, a pored oblina pokazala je i elementarno nepoznavanje srpskog jezika.
“Leto je neznam gde si ti, neznam gde si ti”, napisala je Cuca.

OTIŠAO IZ PORODIČNOG DOMA: Šabanov i Gocin braku u ozbiljnoj KRIZI?

Cuca

Foto: Instagram/Printscreen

Nezna! Nezna!

Katarina Grujić

Pevačica se pre dve godine iznervirala što se mnogi reklamiraju na njenom Instagram profilu, pa je javno apelovala na pratioce da prestanu to da rade. Usled neznanja, ili u brzini kucanja, Kaća je umesto usamljena, napisala “usamnjena”, a fanovi su ovu grešku odmah uočili.

(FOTO) KONAČNO POKAZALA DEČKA: Ovo je crnogorski biznismen sa kojim je Katarina Grujić u vezi!

Kaća Grujić

Foto: Instagram/Printscree
Srbijadanas