Mia Tovarović, supruga privedenog  Hrvata iz Splita Damira Tovarovića, koji je uhapšen u Beogradu zbog tuče i izazivanja naredna na “večitom” derbiju, kaže da njen suprug ne bi rizikovao batine zbog 10.000 evra

Ona je prvo pre nekoliko dana rekla da su Splićani, koji su dobili brutalne batine od navijača Partizana na jugu, u Beograd došli samo turistički, te da im nije plaćeno, kako se spekuliše, po 10.000 evra, kako bi izazvali nerene na utakmici između Partizana i Zvezde.

Nastavlja da briljira, te kaže da Damir ne bi rizikovao batine zbog 10.000 evra.

– Damir je s momcim otišao u provod u Beograd, a na utakmicu su otišli sasvim slučajno, kako bi doživeli nešto ludo kad su već tamo, kao što bi otišli na utakmicu između Barcelone i Real Madrida da su bili u Španiji. Uostalom svi su oni iz dobrostojećih porodica, tako da nema nikakve logike da bi to radili za tolike pare. Možda bih i poverovala da je reč o 100.000 evra, ali za deset stavljati glavu u torbu, nema šanse – rekla nam je Mia Tovarović, prenosi Večernji list.

U svakom slučaju: Ante Firić, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović su završili u zatvoru. Petorici huligana određen je pritvor od 30 dana, a jedan je zbog teških povreda i dalje u bolnici.

Informer