Oliver S. (40) iz Beograda, koji je uhapšen u nedelju zbog sumnje da je pretukao bivšu devojku Mirjanu P. (30) i njenom maloletnom sinu S. P. (5) pokušao da otkine penis, sklopio je sporazum sa tužilaštvom i uslovno je osuđen na 14 meseci.

Kako “Alo!” saznaje, dobio je zabranu prilaska maloletnom dečaku, koga je tukao i povređivao.

Bizarni incident se dogodio u nedelju u ulici Starca Vujadina u Zemunu, u kući gde živi Mirjana P. sa decom. Kako smo saznali, on je došao u njenu kuću pod izgovorom da želi da porazgovaraju, jer su bili dva meseca u ljubavnoj vezi. Umesto toga, došlo je do nasilja. Pretukao je bivšu devojku i njenog sina, koga je skinuo golog i iz sve snage uhvatio za penis kako bi ga iščupao, i tom prilikom ga povredio. Njega je Mirjana P. prijavila policiji i istog dana je uhapšen.

– Oliver S. je sklopio sporazum sa tužilaštvom i dobio je uslovnu kaznu zatvora od jedne godine i dva meseca zbog krivičnog dela polnog uznemiravanja. Dobio je i meru zabrane prilaska maloletnom dečaku u trajanju od tri godine. Ako priđe dečaku, ići će u zatvor da odsluži kaznu – ispričao je izvor blizak istrazi za naš list.

Deca zanemarena?

Komšiluk poznaje Mirjanu P. samo iz viđanja, ali kažu da je reč o porodici koja je lošeg materijalnog stanja.

– Dečaku koji je povređen potrebna je pažnja i mislim da su sva Mirjanina deca zanemarena. U lošoj su materijalnoj situaciji! Čuo sam šta se dogodilo, ali znam ih samo iz viđanja – ispričao je jedan od komšija.

Kako se navodi, Mirjana P., koja je bila napadnuta, nije želela krivično da goni napasnika.

– Sve se desilo u nedelju. Došao je u njihovu kuću pod izgovorom da želi da popričaju jer su bili u vezi. Bio je pijan i ostao je da prespava kod njih. Mirjana P. ga se plašila, pa nije ni pokušavala da se odupre njegovom zahtevu. U jednom trenutku je izašao, vratio se sa još alkohola i počeo da divlja i pušta muziku dok su deca spavala. Takav je bio do jutra. Tada je nastao pravi užas. Rano ujutru počeo je da vređa bivšu devojku i da je bije i naziva je “ku*vom”, iako je skoro operisala slepo crevo – priča naš sagovornik i dodaje da je tek onda nastao horor:

Mušakrcu zabranjen prilazak tri godine

Nasilniku zabranjen prilazak tri godine isprepadanoj majci i detetu, Foto: Ana Paunković

– Njen sin se probudio i uplašio za svoju majku, pa je skočio, mučenik, da je brani. Tada je malog skinuo golog i iz sve snage ga povukao za penis, dečak je počeo da vrišti od bolova. Pre toga je rekao da će dečak morati oralno da ga zadovolji, a onda mu je skinuo gaće i povređivao ga. Dečak je uspeo da pobegne kod bake i potražio je pomoć. Za to vreme je ponovo tukao Mirjanu, a dečaka je kada se vratio iz sve snage bacio na zemlju – navodi naš sagovornik.

Kako smo saznali, Mirjana P. je zahvaljujući svojoj majci i sestri isterala napasnika i zvala policiju.

Dečak je sa brojnim povredama na genitalijama prevezen na Institut za majku i dete.

U ulici Starca Vujadina juče je vladao muk, a na kapiju dvorišta kuće u kojoj živi Mirjana P. stavljen je katanac.

– Mirjana je uplašena za sebe i svoju decu. Verovatno ga zato nije krivično gonila. I kapiju drži zaključanu. Istraumirana je – ispričao je izvor za naš list.

ALO