Tamara Đurić odlučila je da se vrati prirodnom izgledu i reši se nepotrebnih silikonskih implanta koje je ugradila pre nekoliko godina. Dok devojke i žene u Srbiji sve češće izgledaju kao plastične lutke, ona je odlučila da promeni svoj stav o estetskoj hirurgiji i pokaže da se trendovi menjaju.

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, novopečena pevačica je već dugo planirala da otputuje u inostranstvo gde bi joj tim vrhunskih hirurga odstranio filere koji su joj ostali u zadnjici, zbog kojih je imala ozbiljnih problema, a ujedno je odlučila i da izvadi silikone iz grudi. Kako tvrdi izvor blizak Tamari, operacija je prošla u najboljem mogućem redu, a ona će nekoliko narednih dana provesti pod strogim nadzorom lekara.

Tamara Đurić

Tamara je nedavno izvadila silikone iz grudi, Foto: Privatna arhiva

– Tamara je dugo razmišljala da izvadi silikone iz grudi i smanji njihovu veličinu. Kako je to sad postao trend u svetu, te prirodan izgled sve više preuzima primat nad silikonima, ona je odučila da otputuje u najbolju kliniku u inostranstvu. Dugo se raspitivala koja je to klinka gde bi mogla da bude spokojna da će sve biti u najboljem redu, a kada je dobro proverila sve informacije, odlučila je da otputuje u inostranstvo i tamo se reši silikona – otkriva naš izvor i dodaje:

Tamara Đurić

Tamara kaže da se odlično oseća nakon operacije, Foto: Privatna arhiva

– Smeštena je u luksuznom apartmanu. Osoblje po čitav dan vodi računa o Tamari, dok je članovi stručnog tima svakodnevno obilaze. Ona im se mnogo dopala, posebno jer voli da se šali i oduševljeni su njenim smislom za humor. Pre operacije imala je nekoliko opaski na račun intervencije, što je i te kako nasmejalo hirurge koji su bili zaduženi za njenu operaciju. Sada je sve u najboljem radu, ona se odlično oseća, iako povremeno ima bolove, ali to je potpuno prirodno. Najbitnije od svega je da odmara, a za nekoliko dana će se vratiti u Beograd – otkriva naš izvor.

Tamara Đurić

Tamara pre smanjivanja grudi, Foto: Foto Alo

Da bismo proverili da li je Đurićeva zaista rešila da se oprosti od silikonskim implanta, kontaktirali smo s njom, a ona nam je u SMS-u napisala:

– Istina je. Otišla sam da vratim prirodan izgled. Hvala bogu, pa imam šta da vratim, a da budem lepa. Iskrena da budem, bilo mi je više muka i jezivo smešno da gledam devojke koje su sve iste, a razlikuju se samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od folklora, kod drugih podbradak, a kod one treće grupe, nos kao sekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primese sintetike i ostalih jeftinih materijala koji nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja – napisala je Tamara u svom fazonu, a onda dodala:

– S obzirom na to da nisam žena koja želi da budi primitivne pobude još primitivnijih, nazovimuškaraca, želim da svom telu podarim prirodan izgled. Ipak, ja sam voljena žena i to od čoveka koji je umetnik. Ukratko rečeno, žene koje sve više potenciraju na silikonima i operacijama, nisu seksi. Odvratno izgledaju i vulgarno, baš kao i posao kojim se bave, a koji zahteva da izgledaju baš tako – oplela je Đurićeva.

Na pitanje kako se oseća nakon operacija odgovorila je:

– Bogu hvala, sve je odlično prošlo i osećam se odlično.

ALO