Mnoge poznate ličnosti danas paradiraju čuvenim holivudskim crvenim tepihom u smelim kombinacijama, gotovo providnim negližeima u kojima im se vidi veš i diče se time da pomeraju granice modnog ukusa.

Ali, sve te dame ipak nisu otkrile “toplu vodu” jer postoje i one koje su pre više godina svojim provokativnim haljinama probile led.

Među prvima je i Uma Turman. Kada se davne 2007. na jednom događaju ova glumica pojavila u izuzetno providnoj haljini ispod koje su se i te kako ocrtavale gaćice, mnogi su ostali u šoku. To je za to doba bilo prilično smelo i mnogi bi rekli neukusno. Ali, Uma je uspela u jednom  – da privuče pažnju.

gaćice

Foto: Profimedia

Danas providno nose mnoge zvezde, uglavnom Majli Sajrus koja više ne može ni da šokira stajlingom ili Kim Kardašijan koja, ako je suditi po slici koju stvara o sebi u javnosti, najviše voli da bude gola.

gaćice

Među devojkama koje su pokazale veš su i Kristina Milan i Ešli Grejem, a poslednja u nizu koja je “iznenadila”je popularna pevačica Hols koja se na jednom događaju prošetala u haljini sa dubokim izrezom iz kojeg je imalo šta da ispadne.

gaćice

gaćice

gaćice

Ipak, o kojoj god eri da govorimo, ima i onih dama kojima je sevnulo međunožje spletom nesrećnih okolnosti.

Amanda Holden ostavila je bez daha sve koji su je videli na crvenom tepihu na jednom gala događaju u Londonu pre četiri godine. Lepršava bela haljina s veoma dubokim izrezom odmah je pozvala na nevolju. Kada je glumica u jednom trenutku pokušala da namesti haljinu i ispozira fotografima pokazala je i više nego što je želela.

gaćice

Foto: Profimedia

Britanska zvezda Keli Širli je 2013. doživela peh na premijeri filma “Run for your wife” kada je dunuo vetar i otkrio njene tamne gaćice koje je nosila ispod haljine boje pudera. Kritičari su uglavnom kometnarisali da nije uskladila boje, te da su najlon čarape bile promašaj.

gaćice

 Srbija danas