Osuđeni diler Luka Radulović sahranjen je u subotu na groblju Orlovača u Beogradu. Kada je likvidiran u kafani pred brojnim svedocima ubrzo je otkriveno da je Radulović bio izuzetno blizak sa brojnim poznatim pevačima, starletama i sportistima iz Srbije. Među onima sa kojima je bio najbliži je pevač Aca Lukas, a “Blic” je došao u posed video snimka, ali i fotografija na kojima se vidi da je Lukas bio blizak i sa žestokim momcima iz Novog Pazara koji su, takođe, bili blisko povezani sa ubijenim dilerom.

Ubijeni Luka Radulović, koji je bio osuđivani diler kokaina, na društvenim mrežama objavljivao je više prisnih slika sa pevačem Aleksandrom Vuksanovićem zvanim Aca Lukas, koji je više puta javno iznosio kako je imao problema sa zavisnošću od kokaina.

Radulović je zvao “moj brat” Ertana Zverotića Hajduka, koji je prošle godine organizovao koncert Vuksanovića u njegovoj diskoteci HR.

FOTO: FACEBOOK

Nakon koncerta snimljene su slike druženja Vuksanovića i Zverotića, a pevač je snimio i kratak video u kojem šalje poljupce i pozdravlja “brata Hajduka”.

Ertan Zverotić (38) zvani Hajduk, je inače estradni menadžer i suvlasnik novopazarske diskoteke HR, sa kojim se ubijeni Radulović često družio i zvao ga “moj brat”. Zverotić nije hapšen zbog droge, ali jeste zbog brutalnog napada nožem i zbog pucnjave na policajce.

Kraljevačka policija uhapsila je Zverotića 5. aprila 2015. jer je u hotelu „Tehnograd“ u Kraljevu, nakon kraće svađe i tuče, od usne do uveta isekao Milena Stojkovića (46). Prema prvim policijskim podacima, sve se odigralo oko ponoći, kada su se potukli Zverotić i Stojković, kum porodice koja je slavila punoletstvo. Zverotić je savladao Stojkovića, izvadio nož i isekao ga od usne do uveta.

– Nakon što ga je isekao nožem, Zverotić je pokušao sa pevačem, koji je takođe iz Novog Pazara, da automobilom pobegne ka Vrnjačkoj Banji. Međutim, brzom reakcijom interventne policije, uhapšeni su pre Vrnjačke Banje – rekli su u policiji.

Pogledajte video u kom se čuje kako Aca Lukas pozdravlja žestoke momke iz Novog Pazara:

Blic.rs