Portugalac ima telo čak 13 godina mlađe, a igrači njegovih godina ne mogu ni da zamisle da na testovima imaju takve rezultate

Prelazak Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus i dalje je tema o kojoj pišu svetski mediji, koji se utrkuju da pronađu što više novih detalja o Portugalcu.

Tako je BeIN Sport došao do rezultata Ronaldovog lekarskog pregleda, koji pokazuje da zvanično najbolji fudbaler sveta ima fizikalije kao 20-godišnji fudbaler, iako ima 33 godine!

Lekarskim pregledima u Torinu ustanovljeno je da Ronaldo ima 7% masti, dok igrači njegovih godina prosečno imaju 10%. Takođe Ronaldo ima 50 % mišićne mase, dok je prosek kod igrača njegovih godina 46%.

Ronaldo je na nedavno završenom Mundijalu u Rusiji zabeležio najbrži sprint od 33.98 km/h, što je bilo više od svih ostalih fudbalera koji su igrali na Svetskom prvenstvu, čak je bio i ispred Kilijana Mbapea po tom parametru.

Ovakvi rezultati ne čude, jer je Ronaldo maksimalno posvećen treningu, a ima i strog režim ishrane, koga se pridržava više od 10 godina, pa mu je telo 13 godina mlađe.

Svi znaju da Ronaldo nije običan fudbaler, ali ovi rezultati pokazuju i da nije običan čovek, već prava “zver”. Juventus je doveo paklenog igrača, a ne samo da će svojim fudbalskim kvalitetima pokušati da donese klubu toliko čekanu Ligu šampiona, već marketinški uveliko donosi ogromne prihode ekipi, iako još nije ni debitovao.

Telegraf.rs