Braća blizanci Milinko i Mirko Vučeković stradali su u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila juče u Danilovgradu. Braća su u 57. godini oduzela sebi živote.

Njihova tijela pronašli su njihovi prijatelji i porodica, o čemu su odmah obavijestili policiju. Tijelo jednog Vučekovića pronađeno je na stepeništu, a drugog u dvorištu kuće, gdje su živjeli zajedno.

Na početku istrage utvrđeno je da su obojica počinila samoubistvo.

Prema podacima iz policije, jedan od braće počinio je samoubistvo. Kada je njegov brat vidio bratovo beživotno tijelo, odlučio je da i on sebi oduzme život. Utvrđeno je da je jedan od njih samoubistvo počinio iz puške, a drugi eksplozivom.

Nezapamćena tragedija ostavila je u šoku ne samo članove porodice Vučeković, već i njihove prijatelje i komšije. Kazali su da je u pitanju mirna i poštena porodica i uzorne komšije, te da i ne slute šta može biti motiv ove velike tragedije.

O nesreći u Danilovgradu obaviješteno je nadležno tužilaštvo. Nakon prvih istražnih radnji, utvrđeno je da na tijelima nema sumnjivih tragova i nije naložena obdukcija.

CDM