Prijedor: Otvorena sva biračka mjesta

 Na području Prijedora jutros su na vrijeme otvorena biračka mjesta, na kojima pravo glasa ima ukupno 86.946 birača, rečeno je Srni u Gradskoj izbornoj komisiji /GIK/.
Predsjednik GIK-a Željko Škondrić potvrdio je da je 131 boralište otvoreno u 7.00 časova.

“U Prijedoru može da glasa 83.739 birača na redovnim biračkim mjestima, 3.116 putem pošte, a 91 birač registrovan je za glasanje u odsustvu”, rekao je Škondrić.

Škondrić je dodao da će do 19.00 časova, osim redovnih, biti otvoreno po jedno biračko mjestu za glasanje u odsustvu i za glasanje na nepotvrđenom glasačkom listiću, a biće angažovana i tri mobilna tima.

Prema njegovim riječima, GIK je imenovao 1.284 lica u biračke odbore, a ispred političkih subjekata prijavljeno je 1.568 lica za posmatranje izbornog procesa.

Iz GIK-a su poručili građanima da probleme u vezi sa biračkim spiskovima mogu da prijave u Centru za biračke spiskove, koji se nalazi u zgradi Policijske uprave, kancelarija broj dva ili na telefon 052/216-460.

Tamo će, ukoliko riješe problem, dobiti potvrdu sa kojom će moći da glasaju na nepotvrđenom glasačkom listiću na glasačkom mjestu u zgradi Gimnazije.