epa07554620 Barcelona's Lionel Messi reacts during the UEFA Champions League semi final second leg soccer match between Liverpool FC and FC Barcelona at Anfield stadium in Liverpool, Britain, 07 May 2019. EPA-EFE/PETER POWELL

Barselona je doživjela debakl u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona, Liverpul je sjajnom partijom i pobjedom od 4:0 obezbijedio finale, a poslije meča posebno frustriran je bio Lionel Mesi.

Katalonski tim je napustio “Enfild” bez pomenutog argentinskog fudbalera koji je dugo vremena proveo na doping testu i otišao sa je stadiona dva sata poslije ostatka erkipe.

Naime, uzimanje uzoraka za test je potrajalo, pa je tim Barse otišao bez Mesija, koji je dugo poslije njih posebnim prevozom odvezen na aerodrom.

Prilikom izlaska najbolji fudbaler Barselone, koji sinoć nije pokazao gotovo ništa, nije želio da daje izjave novinarima u miks zoni.

Drugu godinu uzastopno Barselona nije uspjela da sačuva tri gola prednosti u nokaut fazi Lige šampiona, pošto je prošle sezone nakon pobjede nad Romom od 4:1 kod kuće, lporažena u gostima sa 0:3.

Srpskainfo