Bugojanski zločinci nad Srbima, koje predvodi snajperista Samir Sadiković Ćela, koji su svojim prisustvom svakodnevno davali podršku Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida” na protestima u Banjaluci, juče u Sarajevu podržali su i Dragana Mektića i mladog banjalučkog tajkuna i poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, piše portal Infosrpska.

– Oduševljeni likom i djelom Mektića i Stanivukovića, koji su se uživjeli u ulogu tobožnjih boraca za pravdu, ovi zločinci nad Srbima juče u Sarajevu frenetično su im aplaudirali. I Mektić i Stanivuković zahvaljivali su na podršci iako je ona dolazila od zločinaca nad Srbima – navodi se u tekstu.

Portal Infosrpska podsjeća, da su u više navrata pisali da je “Sadiković u proteklom ratu činio zločine nad srpskim civilima, kao i njegovi ratni drugovi Edin Barjaktarević, Hamza Krkalić, Fahrudin Mehinović, te još neki koji su nakon podrške Davoru Dragičeviću podržali i Mektića i Stanivukovića”.

– Sadiković, u vrijeme protesta u Banjaluci, nije se libio da preko svog fejsbuk profila uputi i otvorene prijetnje novinarima u Republici Srpskoj, najavljujući da ide da napada novinare, jer pišu o njemu i pozivao svoje prijatelje da mu pošalju ko je sve o njemu izvještavao da bi se obračunao sa njima – dodaje se u tekstu Infosrpske.

Infosrpska