Šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora poginuo je, a četiri lica su povrijeđena u sudaru tri vozila na putu Kozarska Dubica – Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška u Kozarskoj Dubici jutros oko 9.00 časova sudarili su se audi A4 kojim je upravljalo lice S.P. iz Kostajnice, audi A3 kojim je upravljalo lice V.B. iz Kozarske Dubice i ford fiesta kojim je upravljao muškarac koji je poginuo, a čiji inicijali nisu navedeni.

Tjelesne povrede zadobili su vozač audija A4 i dijete koje se prevozilo u automobilu, suvozač u fordu fiesta Dž.K. iz Prijedora i vozač audija A3.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega je lica S.P. zadržano u toj bolnici, a dijete prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela stradalog lica koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

SRNA/RTRS