Petar Mitrović (13) pronađen je u napuštenoj kući u Belegišu, a evo šta se odvijalo iza zaključanih vrata ovog objekta usred šipražja!

Naime, do same kuće se vrlo teško dolazi, kroz visoko šiblje i šumu, dok oko nje nema nikoga. Kako se spolja može videti, ona još nije dovršena, dok je iznutra potpuno oronula.

Prljavi zidovi puni vlage i paučine svedoče da unutra inače niko ne živi. Ona se sastoji od jedne prostorije u kojoj se nalazi krevet, a ono što je najjezivije su lanci koji su verovatno služili za vezivane otetog dečaka.

informer.rs

Na podu pored kreveta nalaze se sveća i šibice, dok je preko prozora zakucan ćilim, kako se noću ne bi nikako moglo ni da nazire da unutra nekoga ima, čime bi otmičari mogli da privuku neželjenu pažnju.

informer.rs

Ćilim preko prozora

Na stolu se nalazi i četkica za zube, što ukazuje da su možda planirali da ga zadrže više dana. Pored četkice na stolu je bila i flašica sa vodom, kao i fascikla sa papirima i hemijskom, kao i kesa u kojoj se nalazi još lanaca i makaze.

informer.rs

Kako se dalje može videti, na krevetu je prljav dušek i crna tkanina, za koju se sumnja da su mu stavili na glavu, jer je upravo poslednja rečenica koju je majka dečaka čula preko telefona bila “Ne stavljajte mi to na glavu”.

informer.rs

Kilometrima oko kuće nema nigde nikoga, tako da su otmičari očigledno pažljivo skovali pakleni plan i imali rezervu čak i da im Petar uspe da pobegne, iz ove šume bi teško uspeo da pronađe izlaz.

informer.rs

Takođe, nikakvi zvuci koji bi mogli da ih odaju se ne čuju usred ovog bespuća. Napušteni objekat koji se sastoji samo iz jedne prostorije u kojoj su držali vezanog dečaka, zaklonjen je šibljem.

foto informer

Podsetimo, Petar je otet u subotu veče, kada mu se nakon izlaska izgubio svaki trag. 15 minuta nakon ponoći komunicirao sa majkom mobilnim telefonom, kada je kroz plač rekao “ne znam gde se nalazim, skidajte mi ovo sa glave”, nakon čega je postao nedostupan.

Informer.rs