Dečak izgleda uplašeno, ali je na bezbjednom

Dečak Petar Mitrović (13) koji je nestao 26. oktobra u Staroj Pazovi, pronađen je kasno večeras, a kako su za “Telegraf.rs” rekli članovi njegove porodice, on je bio otet. Stigao je u policijsku stanicu ovog grada u pratnji policijskih snaga i ministra Nebojše Stefanovića. Iz auta je izašao uplašen, a u susret su mu potrčali majka i otac.

Pogledajte u videu ispod njihov emotivni susret:

Automobili u kojima su bili pripadnici policijskih snaga Stare Pazove, kao i Sremske Mitrovice, stigli su, a u jednom je bio Petar. Okupljeni ljudi počeli su da aplaudiraju, željno iščekujući da se silueta malenog Pazovčanina pojavi.

Kada je oteti dečak izašao iz automobila, začuli su se jecaji i jauci porodice, a trinaestogodišnjak je pocepane i modre usne izašao pred meštane koji su čekali da vide njegov emotivni susret sa roditeljima.

Dok je on uplašeno gledao oko sebe i plakao, u susret su mu potrčali majka i otac, i čvrsto ga zagrlili. Petar je plakao zavijen u ćebe.

Petar Mitrović, pronađen dečak, otmica, Stara Pazova

Prva Petrova fotografija nakon otmice/ Foto: Privatna arhiva

Na ekskluzivnoj fotografiji koju je Telegraf.rs dobio, vidi se da je Petru povređena donja usna, kao i da mu je lice otečeno od udaraca.

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, neposredno pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: “Skidajte mi povez s očiju“.

Telegraf.rs