Epidemija koronavirusa je teška kriza sa kojom se suočava svIJet, te je u potpunosti promJenila i našu svakodnevicu.

Samoizolacija različito utiče na ljude, te nekima ne pada teško socijalno udaljavanje od drugih ljudi, dok drugi teško podnose boravak u svoja četiri zida. Ova tri horoskopska znaka imaju veliki problem sa samoizolacijom.

Lav
Ovaj horoskopski znak voli da bude u centru pažnje i prija mu pažnja drugih. Iznenadno ograničavanje izlazaka, a samim tim i nemogućnost da bude u centru pažnje teško podnosi. Lavovi su veoma društvene osobe, uvijek okružene ljudima, i to im sada mnogo nedostaje. Međutim, razum pobjeđuje! Svjesni su da nikako ne treba izlaziti među ljude kako bi sačuvali i zaštitili i sebe i druge.

Strijelac
Poput Lavova, i Strijelčevi imaju probleme s ograničenjem izlazaka, jer su takođe društvene osobe. Vole pustolovine, te su poznati po svojoj spontanosti. Kad su u društvu prijatelja, onda su u svom elementu. Zbog toga se sada osjećaju kao da im nedostaje vazduh za disanje. Međutim, i oni znaju da je sada važno da ostanu kod kuće, te donose razumne i prave odluke.

Ovan
Ovnove krasi ambicioznost, te stalno sebi postavljaju ciljeve koje moraju da ostvare. Ali neki projekti sada moraju da pauziraju zbog ove krize i to teško prihvataju. Nemirnog su duha, te ekstremno nestrpljivi. Zbog toga jedva čekaju da sve konačno prođe kako bi krenuli u akciju. Međutim, do tada mora biti između svoja četiri zida. Na sreću, postoje neki poslovni planovi koje mogu da odrade i od kuće, piše superzena.b92. 

Srpskainfo